Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offfffffffff ya üzüldüm yaaa.sende ilk aşılamada tutsaydı vallahi bende gaza gelmiştim aşılama yapayım diye.bugün sonucumu aldım. ve değerim yükselmemiş.
değerim azalmış 3 küsürlere inmiş... dr. gebelik yok dedi
umudumuz bir daha ki aya artık.
süperrrrrrrrrrrrrrrrr tatlım çok sevindim senin adınakızlarrrrr çok güzel bir haber aldım şimdiii babamın röntgen sonuçları çıkmış kemoterapi çok yaramış azcık kalmış yani tedaviye devamm çok mutluyumm yaaaaaaaaaaaaa
çok önemli kızlar okumadan geçmeyin benim bi arkadaşım var daha doğrusu arkadaşımın kardeşi onun da çocuğu olmuyo 4 yıldır ve oda pko 2 ayda bir adet oluyodu.tabi aynı dertten müzdarip olunca kaynaştık tlf ları aldık sürekli tlf la birbirimizi napıyo ne ediyo takip ediyoduk klomen çatlatma glifor hepsini denedi en son gittiği dr kilo vermen lazım rahim duvarın kalınlaşmış bilmem ne çok olumsuz konuşmuş bu kız da hastanede ağlaya ağlaya eve gelmiş artık bitti herkezin çocuğu olur benim olmaz dedi bizzat bana ben teselli ettim sonra dediki bideburda doğudan gelen bi kadın var onu çok met ediyolar ona gitcem dedi aklımda kalmasın artık dr falan gitmem ben dedi ve gitti kadın adetliken gel demiş gitmiş yumurtalıklarını muayene etmiş ve senin çocuğun olurilaç kullana kullana yumurtalıklarını sertleştirmişsin demiş zeytin yağıyla ovalamış falan sonra bez falan sarmış bi kaç kere daha çağırmış yani 2-3 kere gitmiş ondan sonra 2 aydır adet görmüyom diye aradı beni gene işe yaramadı galiba dedi dr a gitti bişe de yok söktürücü vermiş dr ama yine yok sonra bidaha gelmeyin ce gtti ki ne görsün hamile allahım ben bile inanamadım hemen beni aradı benim olursa herkezin olur sakın üzülme diye ikimiz de gözyaşına boğulduk canım arkadaşım inşallah bebeğini sağ salim kucana alırsın işte böyle kızlar bilginiz olsun diye arkadaşımın tecrubesini yazdım ben de bu aysoğan kürü yaptım 15 gün yarın adet günüm inşh hamileyimdir ama sanmıyorum adet olunca bende gitcem o kadına bi muayene etmeyle çocuk olup olmucanı söylüyomuş hayırlısı tabi rabbimin izni olmadan hiç nbişi olmaz belki bir vesile... hepinizi kocaman öpüyorum ben misafirliğe gitcem umudum yeniden yeşerdi inşh sizin de benimde tüm pko luların bebeği olcak :) kızlar...
selam bayanlar bu ay aşılama yapacaz dedi doktor ama ben geçen ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım başka bir tedavi görmedim 2.ayımda aşılama yapmaları normal mi sizce benim gibi olan varmı acaba merak ediyorum neden aşılama istedi iyimi kötümü diye fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
sonunda oldum bu sabah canım okadar sevindim ki anlatamam 8. güne girmişti :2: tamam canım kayısıya devam oozaman iyi gelmeye başladı gibi... sende dikkat et canım bu döneminde kabız olma ihtimalin yüksek dikkat et kendine..
tek avantajım ilçe merkezinde çalışmak sanırım .. olsun bunların hepsi anı olur senin için insan ileride en çok zorluk çektiği günleri hatırlayor ve en çok onlara gülüyor.. bende bu gün uzuzn uğraşalrdan sonra adet olabildim küçük bir operasyon geçirmiştim sanırım o narkoz gecikmesine neden oldu çünkü duphaston tam zamanında getiriyordu bu olasılık dün geldi aklıma..
canım evlilik fotolarını özellikle istiyorum senden bakalım nasip seneye de aynı heyecanlar beni bekler inşallah... unutma bu isteğimi çok öpüyorum
ecrin canım hemen olumsuz düşünme bakayım yumurtlama normalde 13. gün ve sonrasında oluyor niye bu kadar dertli gördüm seni.. gül bakayım .. bazı sözleri de kulak ardı et .. herkes kendini düşünür kimse senin yaşadığını bilmez.. moraller yüksek olsun :13:
neyseki adet olmuşsun bence operasyonun çok etkisi olmuştur.geçmiş olsun cnm.
ayy fotoları inş. canım ulaştırırım unutmam.senin içinde hayırlısıyla gönlüne göre olur inş..seneye sana her konuda yardımcı olurum.heyecan bastıkça basıyooo bende çok öptm grşrz
canım umutediyor insan çok zor biliyorum ama üzülme vardır bir hayır.bugün sonucumu aldım. ve değerim yükselmemiş.
değerim azalmış 3 küsürlere inmiş... dr. gebelik yok dedi
umudumuz bir daha ki aya artık.
çok çok sevindim canım allahın izniyle tamamen kurtulur inşallah.kızlarrrrr çok güzel bir haber aldım şimdiii babamın röntgen sonuçları çıkmış kemoterapi çok yaramış azcık kalmış yani tedaviye devamm çok mutluyumm yaaaaaaaaaaaaa
canım bu kadın doktor değil de ebemi anlayamadım benimde birden çok gidesim geldi.çok önemli kızlar okumadan geçmeyin benim bi arkadaşım var daha doğrusu arkadaşımın kardeşi onun da çocuğu olmuyo 4 yıldır ve oda pko 2 ayda bir adet oluyodu.tabi aynı dertten müzdarip olunca kaynaştık tlf ları aldık sürekli tlf la birbirimizi napıyo ne ediyo takip ediyoduk klomen çatlatma glifor hepsini denedi en son gittiği dr kilo vermen lazım rahim duvarın kalınlaşmış bilmem ne çok olumsuz konuşmuş bu kız da hastanede ağlaya ağlaya eve gelmiş artık bitti herkezin çocuğu olur benim olmaz dedi bizzat bana ben teselli ettim sonra dediki bideburda doğudan gelen bi kadın var onu çok met ediyolar ona gitcem dedi aklımda kalmasın artık dr falan gitmem ben dedi ve gitti kadın adetliken gel demiş gitmiş yumurtalıklarını muayene etmiş ve senin çocuğun olurilaç kullana kullana yumurtalıklarını sertleştirmişsin demiş zeytin yağıyla ovalamış falan sonra bez falan sarmış bi kaç kere daha çağırmış yani 2-3 kere gitmiş ondan sonra 2 aydır adet görmüyom diye aradı beni gene işe yaramadı galiba dedi dr a gitti bişe de yok söktürücü vermiş dr ama yine yok sonra bidaha gelmeyin ce gtti ki ne görsün hamile allahım ben bile inanamadım hemen beni aradı benim olursa herkezin olur sakın üzülme diye ikimiz de gözyaşına boğulduk canım arkadaşım inşallah bebeğini sağ salim kucana alırsın işte böyle kızlar bilginiz olsun diye arkadaşımın tecrubesini yazdım ben de bu aysoğan kürü yaptım 15 gün yarın adet günüm inşh hamileyimdir ama sanmıyorum adet olunca bende gitcem o kadına bi muayene etmeyle çocuk olup olmucanı söylüyomuş hayırlısı tabi rabbimin izni olmadan hiç nbişi olmaz belki bir vesile... hepinizi kocaman öpüyorum ben misafirliğe gitcem umudum yeniden yeşerdi inşh sizin de benimde tüm pko luların bebeği olcak :) kızlar...
canım benim aşılama hususunda fikirlerim pek olumlu değil neden bilmiyorum ama yaptıran arkadaşlarımda çok oldu bir tanesinin bile olumlu sonuç aldığını duymadım.doktorlar şansının %10-15 olduğunu belirtiyorlar zaten .ayrıca 2. ayım demişsin bence çok erken doktorun daha 2. ayda bu teklifi yapmışsa bence bir kere daha düşün derim.selam bayanlar bu ay aşılama yapacaz dedi doktor ama ben geçen ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım başka bir tedavi görmedim 2.ayımda aşılama yapmaları normal mi sizce benim gibi olan varmı acaba merak ediyorum neden aşılama istedi iyimi kötümü diye fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
inşallah arkadaşım inşallah... dr değilmiş eski kadınlar oluyo yapanlar onlardanmış ücret ne verirsen o gel beraber gidelim valla :)amiin canım inşallah bende ümitliydim. ama bu benim daha ilk aşılamam ve ilk klomenimdi.. belki şansım diğerinde daha da artar.
yaa işte ben bunu bilmiyordum . bir daha ki ay böyle acele etmiycemmm.... ayın 22si adet tarihim. bekliyim de dr.a gidip tedaviye devam. gerçekten bu da bir sınav sabırla ve azimle yola devam.
dün üzülüp ağladım ağladım. eşim nasıl destek olmaya çalışıyor kıyamam yaa.. boşver evlat ediniriz üzme kendini diyor.
bu bizim şansımız işte sabret diyor.
amiin canım. o arkadas da hayırlısıyla alsın bebeiğini kucağına Allah uzun ömürler güzel kaderler yazsın. umudumuz hep var. ve hiç bitmeyecek. bir gün hepimizin olacak olacak....
o kadın sanırım dr. değil. dimi? ücret ne alıyormuş? benim bile gidesim geldii
canım yumurtalıkların olduğu bölgeyi yani kasıklar oluyo heral gitmediğim için tamö bilemedim ama arkadaşın tehlikeli hamileliği var biraz zaman geçsin götürcek beni o zaman anlarız :)zeytinyağıyla neyi ovalamış onu anlamadım ben :)))
tabiki doğru söylüyosun bi umut işte vesile olmuştur hani dr lardan sonra denenir bence hem zararlı bişi yapmıyo ki zararlı bi iş olsa yapmaz zeytin yağıyla kasıkların ovalıyuo bildiğim kadarıyla yumurtalıkları yumuşatıyomuş ne bilim bakalımçok sevindim gyaman dün aklıma gelmiştin babanı soracaktım o ara unuttum bak şimdi bu mesajını görünce çok sevindim.. Allah mutluluğunuzu baki eder inşallah..
canım her yerden derman aradığımız doğru.. ama o kadar da güvenilmiyor u yöntemlere dikkat et olur mu ... bana sorarsan doktorun verdiği kzıcağızın verdiği çaba işe yaramıştır.. tık demeyle bizim hrmanel değerlerimiz düzelmiyor.. hatta kaç ay bekliyoruz lh az insin diye.. çok olumsuz düşündüm belki ama dikkat et olur mu canım ..
canım hafta sonu yayınlamada karar almıştık.. liste uzun olduğu için çok yer kaplıyor bu akşam yayınlarım merak etme opüyorum seni
kilo vererek eski düzenine kavuşursuntakma kafaya.. evet ben de pko çıkalı yavaş yavaş çoğaldılar en sonunda lazer operasyonu yaptırdım .. en kısa zamanda kilo vermeye çalış ve adetlerini geciktirme yoksa lh değerin artar o da androjen hormonların artmasına neden oluyor yani erkeksi özellikler çıkmaya başlıyor :2:
üzüldüm canım çok ümitlenmiştin .. senin kadra biz de ümitlendikk.. olsun her yeni ay yeni umutlar hayırlısı canım.. bu ay tedavi görecek miisn ?
en iyisi bende akşamları vaktim oluyor ama bilgisayara bakasım gelmiyor bu topiğe azıcık uğrayıp gidiyorum.. lcd ekran bi tv alsam da harici disk ile bağlantı oluyor ordan izlesem keşke aklımda bu aralar var ama pahalılar aslında alırım ama evlilik için de para biriktiriyorum biraz daha düşüneyim en iyisi..
evte bak şimdi de diyorum BİÇİM NEREDESİN...? HANİ BAK YOKSUN YAAA denk gelemiyorum gerçekten seninle... :2:
offfffffffff ya üzüldüm yaaa.sende ilk aşılamada tutsaydı vallahi bende gaza gelmiştim aşılama yapayım diye.
süperrrrrrrrrrrrrrrrr tatlım çok sevindim senin adına
biliyormusun tatlım benim memlekette de öyle bir bayan varmış mahalle ebesiymiş eskiden yaniii.çok kadın bana dediki çocuğum olmuyordu adet günümde oraya gittim sabunlu suyla işte bişeyler yapmış ve ertesi ay hamile kalmışlar.işin ilginci görümcemde ona gitmişti 7-8 ay çocuğu olmamıştı o da ilk ayında hamile kaldıı şu an çocuğu 1 yaşını geçtii.bende gitsemmi gitmesemmi diye çok düşünür oldum gerçektenn.1-2 ay daha hamile kalmazsam gidecem bende herhalde en son çare.
tatlım 1 klomen sonrası hemen aşılama bence çok erkennn.bide daha rahim filmi çektirmemişsin Allah korusun belki rahimde bişey vardır.eşin sperm testi yaptırmamış daha.bunları yapmadan ne aşılaması bu böyleeee...
canım umutediyor insan çok zor biliyorum ama üzülme vardır bir hayır.
çok çok sevindim canım allahın izniyle tamamen kurtulur inşallah.
canım bu kadın doktor değil de ebemi anlayamadım benimde birden çok gidesim geldi.
canım benim aşılama hususunda fikirlerim pek olumlu değil neden bilmiyorum ama yaptıran arkadaşlarımda çok oldu bir tanesinin bile olumlu sonuç aldığını duymadım.doktorlar şansının %10-15 olduğunu belirtiyorlar zaten .ayrıca 2. ayım demişsin bence çok erken doktorun daha 2. ayda bu teklifi yapmışsa bence bir kere daha düşün derim.
gribin ağırlaşmadı inşallah canım kendine dikkat et....Evet canım ya Allah beterinden korusun.Amin canım olmassın birdaha inşallah.Sağol canım düşündüğün için teşekkür ederimAllah razı olsun canım duların için Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin inşallah
Canım denk gelmiyor demekki sen özletme kendini yinede
rahim duvarı kalınlaştığından onu atıyor adetle yani yumurtlama olmasa da regl olunabiliyor....aaaaaaaaaa biçim ya nasıl anşlaşılır bu peki insan yumurtlamadığı halde nasıl adet oluyor yaaaa
hoşgeldin canım ben de seni çok özledim....eveeeet ben geldim..
doktora dün gittim.. eşimin durumu için beni yine ikna edebildi.. değerlerin normal olduğunu anlattı durdu.. ben yine inandım ona.. çünki öyle bir cümle kurdu ki.. benim derdim para olsa sana direk tüp bebek derdim ama benim derdim para değil, doğal yollardan olmasını istiyorum onun için klomenli denemeleri yaptık.. artık aşılamaya geçmeliyiz dedi.. ben bi süre ara vermek istediğimi söyledim.. sonra şikayetlerimi sıraladım.. son bir haftadır çalışma sırasında kasığımda yine basınç hissim oluyordu.. ve akıntım çok fazlalaşmıştı.. muayeneye aldı beni.. veee kadın bi şok oldu.. kistin gitmemiş sanırım dur bakalım alla alla filan dedi.. sonra kistin kesesini buldu küçülmüş içi komple boşalmış ama kesesi duruyordu.. onun gitmesi için bi adet dönemi daha gerekebilir dedi.. ama orda kistimsi bişi vardı.. çok korktum ben bi an.. sonra ölçülerine tipine baktı.. veeee 17.8 mm büyüklüğünde bir yumoşum varmış.. hemde bu ay hiçbişey kullanmadım.. önceki ay doğum kontrol hapı içmiş olmama rağmen bu ay yumurtam oluşmuş.. metformin içiyorum.. bunun etkisi bu kesin.. vee doktorum işi artık şansa bırakmak yok, doğal yollardan da olsa ben müdahale etmek istiyorum ve çatlatma iğnesi yapıcam dedi. ve bugün de iğnemi oldum.. bakalım sonum ne olacak..
işte bendeki durumlar böyle.. yine aynı noktadayım anlayacağınız.. doktora aşılama istemediğimi direk tüp bebek yapmak istediğimi söyledim.. aşılama en azından bir kez deneyelim olmazsa tüp düşünürsün acele etme hemen dedi.. her ne olursa olsun ben seviyorum bu kadını
eşimin değerleri ile ilgili de üzüntümü sık sık dile getirdim.. ve sayısal olarak anormallik olmadığını kitaplardan bile göstererek rahatlattı beni..
sizde ne var ne yok? herkesler iyi mi?
ecrin canım yumoşun olmamış.. ama bence sen kilo vermeyi bekleme.. eşin hazır ikna olmuşken bence bir ay daha klomen dene ve bu sefer günde 2 yada 3 iç.. ben direk 2 ile başlamıştım.. ve hep günde 2 içtim.. belki de doz az gelmiştir.. ama tabi sen bilirsin..
bicim canım iyisin dimi? çok özledim arkadaşım seni..
bahar, gyaman, 123, bngl, yesil, busmai... adını hatırlayamadıklarım.. hepinizi özledim.. en kısa zamanda geleceğim yine ama birazcık zaman lazım işte kendime gelmem için..
haklısın doğru canım.... bence de hamile haberine ya da düzenli yumurtlama haberlerine ihtiyacımız var bence :))canım yaa ben çalıştığım için gündüz pek giremiyorum akşam eve gelince giriyorum tabi buarada siz bayağa kaynatmış oluyorsunuz yetişemiyorum.akşam ben gelincede pek kimse olmuyorbu ara topiğimiz çok hareketsiz değilmi.heyecan için bir hamile haberi lazım.
canım babanın sonuç alabilmesine nasıl sevindim bilemezsin oh ya çok şükür tam temizlenene kadar bırakmasın zor da olsa tedavisini sonuna kadar tamamlasın canım.....önümüzdeki ay Allah izin verirse baktırıcam hormonlara canım çünkü çok merak ediyorum
sen kaçıncı gün gitmiştin doktora bence geç yumurtluyorsun büyük bir ihtimal imkanın varsa yine git aslında ateşinin düştüğü zaman hemen gidip kontrol ettirsen ne güzel olur dimi neyse eşinde yokmuş önümüzdeki zamanlarda aslında baktırabilirsin
yazın doktora başladıığımda bunu mutlaka deniycem ateşim düşer düşmez gidip baktırıcam bakalım doğrumu bu ateş tablosu
ay canm ya inşallah babacım kurtulur nerde varsa yardım etsin Rabbim çok zor inan bana tedavi süreci çok yıpratıcı inşallah sonucu güzel olurda bu çektiklerimize değer ağzından bal damlıyor valla saolasın cnm benim iyi geldi yazdıkların...
yoga da yapabilirsin çok güzel karın ve kasık hareketleri var onun da canım.... hangisi iyi gelirse onu yaparsın....sagol canım benım :) inş.kılo vermeye devam platese devam evet belkı zayıflarken gelcek bebeğim :) o zamana kadar birikimde önemli eşime göre 1 yada verirmişim kılo yu havalar birazdaha güzel olsun yağmur falan yağmasın yürüyüşe çıkcakmısız hatta koşcakmısız :) hadı ahyrılsı bakalım :) buda güzel tek taraflı değilim artık ikimizde istiyoruz ve eşim sonuna kadar arkamda :)))
en iyisi bende akşamları vaktim oluyor ama bilgisayara bakasım gelmiyor bu topiğe azıcık uğrayıp gidiyorum.. lcd ekran bi tv alsam da harici disk ile bağlantı oluyor ordan izlesem keşke aklımda bu aralar var ama pahalılar aslında alırım ama evlilik için de para biriktiriyorum biraz daha düşüneyim en iyisi..
evte bak şimdi de diyorum BİÇİM NEREDESİN...? HANİ BAK YOKSUN YAAA denk gelemiyorum gerçekten seninle... :2:
i
tabiki doğru söylüyosun bi umut işte vesile olmuştur hani dr lardan sonra denenir bence hem zararlı bişi yapmıyo ki zararlı bi iş olsa yapmaz zeytin yağıyla kasıkların ovalıyuo bildiğim kadarıyla yumurtalıkları yumuşatıyomuş ne bilim bakalım
canım burdayım :)) sen nerdesin:))
bence tv al çok pahalı bişey almana gerek yok sonuçta evlenene kadar senin de bişeyle oyalanman gerekli....
evet canım yumurtlaman çok güzel,bence de rahat olmanın büyük etkisi olmuştur.ayyy kese yumurtalığımda rahimde öle bişi olsa bende direk şüphelenirdim.. ama bu kesecik yumurtalıkta direk belli oluyor.. ama yumurtamın oluşmasına çok sevindim.. 1 yıllık süreçte ilk kez kendiliğinden yumurtlamam oldu.. hayırlısı olsun inşallah.. sen nasılsın? oğluşun nasıl? hissetmeye başladın mı? göbiş çıkmaya başladı mı? hamiş olduğun bakıldığında belli oluyor mu? amma çok sordum değil mi
ben de çok seviyorum kedileri canım ya ama eşim nefret ediyor maalesefyeni avatarına bayıldım bende kedileri çok severim... küçükken benim de bi ev kedim vardı sonu güzel olmadı ama hala özlerim... o geldi aklıma :2:
bu kadar erken aşılama olmaz ki. serophene 3 kere kullanılabiliyor. siz bilirsiniz yine de.selam bayanlar bu ay aşılama yapacaz dedi doktor ama ben geçen ay serophene ve çatlatma iğnesi kullandım başka bir tedavi görmedim 2.ayımda aşılama yapmaları normal mi sizce benim gibi olan varmı acaba merak ediyorum neden aşılama istedi iyimi kötümü diye fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
çokkkkkk sevindim Allah şifa versin sonuna kadarkızlarrrrr çok güzel bir haber aldım şimdiii babamın röntgen sonuçları çıkmış kemoterapi çok yaramış azcık kalmış yani tedaviye devamm çok mutluyumm yaaaaaaaaaaaaa
ben de çok seviyorum kedileri canım ya ama eşim nefret ediyor maalesef
evet küçükte olsa bir tv alacağım okulda laptop evde laptop yakın mesafe gözlerimi çok yoruyor.. yarın hava güzel olursa bi araştırayım.. sen nasılsın biçim ?
hayırdır inşallah.. yine de dikkatli ol canım benim
evet küçükte olsa bir tv alacağım okulda laptop evde laptop yakın mesafe gözlerimi çok yoruyor.. yarın hava güzel olursa bi araştırayım.. sen nasılsın biçim ?
inşallah... canım çok sağol beni düşündüğün için...
bisürü alıntı yaptım ama olmadı anlamadım neden neyse herkese burdan yazayım.
yeşil,pc yi açtım gittim yattım biraz ondan görmedim yazdığını.çok yorgun oluyorum okuldan gelince yatıyorum sürekli zaten.yemekleride eşim hazırlıyo hep saolsun.kokunca bişeyler yiyemiyorum.okulda yorucu canm bu dönem boş günüm yok bu hafta geçmek bilmedi sanki.sen nasılsın?
canım al bence de film dizi falan izlersin....
ben iyiyim kafam da rahat bu ay progestan ya da duphaston da içmeyeceğim çünkü inanıyorum ki bu ay kendiliğimden adet gelecek hormonlarımdan hissediyorum bunu..... sonra verirlerse rahim filmine gün inşallah Yarabbim artık sonrasında tedavilerime de devam edebileceğim.... kafam öyle rahatki tedavisiz de olacağını düşünüyorum artık çünkü bu metformin mucize ilaç geç de olsa yumurtlamayı sağlıyor bende de.... moralim de iyi canım bu sebepten.... annemlerdeyim onlarla zaman geçiriyorum bu sebeple çok da iyiyim sen nasılsın? öğrencilerin seni üzmüyorlardır umarım....
bu arada kedilerden bahsetmişsiniz de evde kedi olmuyor hem çok tüy döküyorlar hem de kısırlaştırmak gerekiyor.... bahçeli evi olanlar kedi almalı ya da köpek....