beni merak eden etmeyen herkeslere binlerce teşekkürler.. geçmişe hızlıca göz attım..
yeşil, bngl, 123m, gyaman, busmai, bicim, bahar... adını sayamadığım daha niceleri.. hepinizi çok özledim..
ama bünyem kaldırmıyor artık sanırım bu konu hakkında düşünmeyi konuşmayı.. ara ara gelip hal hatır sorup bir süre kendimi çekmek istiyorum herşeyden.. çocukla ilgili her duyduğum her okuduğum rahatsız ediyor beni.. bir süre çocuk fikrine de ara verme kararı aldık.. yaza kadar çocuk ile ilgili hiçbir girişimimiz olmayacak.. sonrası Allah kerim.. ama bu süreçte önümüzdeki hafta doktoruma gidip o sperm testini yanlış yorumlaması ve bana 5 aydır boş yere ilaç yüklemesinin hesabını soracağım.. yoksa içime dert olacak.. ben o kadar güvenip inanırken o nasıl böyle bir hata yapabilir buna hala aklım ermiyor..
*klomen içen arkadaşlarım 4ten fazla sakın kullanmayın o ilacı.. ailemin yanında iken görüştüğüm 2 doktor da aynı şeyi söyledi.. benim kistim çatlatma iğnesi olsam da oluşurmuş klomenin yan etkisi imiş.. ve bir kez kist oldu ise klomenle (ki bende 2. ayımda kist olmuştu 5 cmlik.. ) bir daha klomen denemesi yapılmamalıymış.. benim doktorum o 5 cmlik kistin üstüne bana 3 kez daha kullandırdı ve sonuç 10 cmlik bir kist ve çektiğim onca sıkıntı stres.. kesinlikle bir kez daha anladım ki tek bir doktora bağımlı kalmak ahmaklık.. farklı doktorlarda fikir edinmek en mantıklısı.. şimdi ailemin yanındaki doktorlardan biri bana eşinin değerleri sınırda diğeri berbat dedi.. biri aşılama ile olabilir diğeri boşa zaman ve para harcamayın direk tüp bebek yaptırın dedi.. elimdeki sonuçları dünya sağlık örgütü standartları ile karşılaştırdığımda normal gözüküyor... ne kötü ve iyi.. tam arada yani.. testi tekrarlatmak istiyorum.. daha hiç bu konuda konuşmadık eşimle.. o da kaçıyor ben de.. bu konuda onunla birşey konuşmak istemiyorum.. yanlış birşey söyleyip kırmaktan çok korkuyorum..
işte böyle benim kafa allak bullak.. kendimi işe güce verdim.. ha tabi iş güç derken evin işi gücü
keşke bi iş bulsam da kafam az da olsa dağılsa.. 1 seneyi aşkın üsedir iş bakmıyorum ama yeniden başlayacağım iş aramaya.. belki bir yerden bişey çıkar da az da olsa kafam dağılır, oyalanırım.. şimdilerde battaniye örüyorum.. motif motif rengarenk.. sonra birleştirme işi olacak falan filan işte.. can sıkıntısı ben gibi bi insana bile el işi yaptırıyor..
ben gelip gelip okuyorum yazdıklarınızı.. en kısa zamanda kendimi toparlayıp tekrar aktif olacağım.. özlüyorum sizi..
kendinize iyi bakın..