- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
tatlım dikkat et kendine canımm.inşallah progesteron testinde yüksek çıkar yani sağlıklı bir yumurtlama olmuştur inşalahhhhhh..selam canım dün doğum gününmüş nete gelemedim "doğum günün kutlu olsun " canım....
hala iyileşemedim o yüzden daha çok sıvı alıp yatıyorum canım.... tam iyileştiğimde inşallah yeniden sık sık nete geleceğim....
doktorlar gribin yeni şeklinin bu olduğunu diyorlar kusma, ağızdaki garip tat, ateş ve burun tıkanıklığı ve burnun akmaması....
hep önceki griplerim 10-15 günde geçerdi bu defaki geçmedi en çok da bulantılar rahatsız ediyor beni....
bu arada metformine devam ediyorum....
bunun dışında haftaya 21. gün progesteron testim var sonrasında da adet olunca gideceğim yeniden... rahim filmine gün alacağım gelişmelerimizi paylaşalım birbirimizle :)
öpüyorum canım...
tatlım nerde vardı böyle bir duyum soğan kürü ile metformin alımı olmuyor diye.gerçi ben soğanı 10 gün yaptı ve o günlerde fazla metformin almadım 1 gün içtim 1 gün içmedim midem kötü olmasın diye iyiki içmemişim tam olarak ozamancanım metformin yapmamıştır bu yükselmeyi.. yalnız şöyle bir duyumum var soğan kürü ile beraber yapılmaması yönünde.. ben cesaret edemedim onun için soğan kürüne
evet tunçs geçmişte çok yazdım nerelerdesin diyeee... iyi gezip tozmuşsunnn tabi şimdi evde iş de çok olur kolay gelsin çok öptüm kendine dikkat et
inşallah canımmm.. şuan tek istediğim adetlerimi düzene koyabilmek .. zaten düzene koyabilsem pko yu yenmiş oluurm .. Allahım inşallah hepimizin duasını kabul eder .. normal bir kadın olarak gününde ilaçsız adet olmak istiyorum...
ara tatilde de pek dikkat etmedim 400 gr fazllaık bile eklemişim .. okul var Allah tan hayatımı düzene sokuyor biçim canım ya bu hastalıklar niye bu kadar seni seviyor dikkat etmiyor muusn kendine :2: kendine çok iyi bak canım çok geçmiş olsun
tatlım nerde yazıyor bende okumak istiyorummArkadaşlarımm iyi akşamlar öncelikle az önce yorumları okurken soğan kürünün troidi yükseltiği gibi yorumlar yazılmış benim bu konu hakkında bir bilgim yok böyle bişey varmıdırrrr.bende soğan kürüne başladım ilk kez bitimine 5 gün felan kaldı bu ay rahim fimide çekilmiştim inş. işe yarar.bu arada hipotoidim var bunun içinde hergün eutrhox kullanıyorum
Merhaba canım amin inşallah
Canım sen çok stres yaptın kendine yaşadığın olaylardan dolayıdır diye düşünüyorum canını sıkma bütün hormon dengen değişir yoksa.Zamana bırak kaderinde varsa olur canım Allah yardım eder üzülme sen
Canım fsh ın lhden yüksek olması gerekiyormuş.Bizlerde lh fsh den yüksek olduğu için pkoluyuz.Ama senin değerin birbirine yakın buda güzel gelişme bence.Zamanla fshın lhden yüksek olursa normale dönmüş demektir Allah hepimize şifa versin
Hoşgeldin Tuncss.Hoşgeldin evine geldin demekAllah kolaylık versin canım görüşürüz yine kendine iyi bak
A.s canım çok teşekkür ederim.Canım niye böyle uzun sürdü gribin ya dikkat etmiyormusun kendine havalar sürekli değişiyor bir kar bir yağmur fırtına kendine dikkat et.Ihlamur btki çayları c vitamini bol sıvı al.Birde büyüklerim yapardı sanada önereyim çayın içine karabiber atıyorsun içiyorsun sonra battaniye yorganın içine girip terliyorsun O ter hastalığını üzerinden atıyor birde böyle dene istersen.Allah şifa versin canım kendine iyi bak görüşürüz.Gelişmeleri tabiki paylaşırız birbirimizle.Allah yardımcımız olsun.Bende öpüyorum canım
evet canım inşallah dediğin gibidir fsh yükselmeye devam etsin lh ta düşmeye inşallah...gerçi doktora gösterecem sonuçları bakalım ne diyecek.