öncelikle her okuduğuma inanmıyorum. erkek arkadaşım eczacılık fakültesinde okuyor benim için özel araştırmıştı. bana da bunların ikisini doktor önermişti beraber kullan diye . nette bir çok yerden okudum ama sana resmi sayfayı vereyim güncel olan bi sayfa ve uzmanlarca yazılıyor. sayfanın alt bölümüne doğru yzıyor etkileşen i,laçlar yasmin ginera vb şeklinde Glifor Film Tablet | İlaç Pedia | Eczacılar ile İlaç Bilgisi, İlaç Yan Etkileri ve İlaç Fiyatları
Doğum kontrol haplarıyla metformin kullanılır.Tabi ki her ilaç gibi bunlarında yan etkileri vardır ama birbirlerine etkileşimleri yok.
Doktorum bana birlikte kullanmanın hiç bir sakıncası olmayacağını ilacı bırakmam gerektiğini söyledi.
İnternette her okuduğuna inanmapcoslular, insilün direnci olması halinde gönül rahatlığıyla merformini doğum kontrol haplarıyla beraber kullanabilirler.
Sizin aksinize bana jinekoloji değil endokrinolojidir bu hapı veren
Metformin tedavisi için şeker hastası olmak gerekmez. Gelişen insülin direncini kırmak için metformin tedavisi uygulanır.
Sağlıklı Günler Dilerim Hepimize
Ben aslında glifor kullanıyordum ama eczacı glukofen vermiş.
İlacın Prospektüsünde östrojenle etkileşiminde hiperglisemi(şeker yükselmesi ) yapma eğilimi olduğu yazmakta
Yapar demiyor ama yapabilir diyor. Sonuçta en ufak etkiyi dahi prospektüse işlemek zorundalar.
Ayrıca verdiğin adreste Aldactonela da etkileşimi olduğu yazıyor.Ben günde 100mg Aldactone da kullanıyorum.
Bende herhangi bir yan etkisi olmadı. Demek ki herkes de aynı etkiyi yaratmıyormuş.
merhaba bahsettiğiniz ilaçlar şeker hastalarının kullandığı ilaçlar ve evet bunları bende kullandım ve tam 10 kg verdim!!!
eğer maksadın bunlarla kilo vermekse 10 kg vermiş biri olarak TAVSİYE ETMİYORUM!!! çünkü bıraktığın anda geri alıyorsun
kadın doğumcu falan değil dahiliyeci yazıyor ama alma...
ya canım çok üzgünüm ama kalıcı bir çözüm sunmuyor gerçekten 1 yıl kadar kullandım ilk 3 ay kilo verdim ama o kadar yan etkisi var ki!!!Yemeklere dikkat etsek dahi mi alıyoruzşu an her şeye razıyım yeter ki vereyim
Merhaba arkadaşlar
ben de de pko var bugün doktora gittim bana gynelle verdi. daha önceden diane kullanıp kilo almıiştm hiç memnun kalmamıştım. doktora zayıflamak istediğimi, diyet yaparken tek zorlandıım noktanın tatlı krizleri olduğunu söyledim. bana gynellenin zayıflatacağını söyledi ama ben pek emin olamıyorumbirkaç hafta sonra ankarada da doktora görünmeyi düşünüyorum. atatürk eğitim araştırma hastanesi endokrinolojiye gitsem metformin verir mi acaba? gerçekten ihtiyacm olduğunu düşünüyorum 7-8 kilo vermek istiyorum ( veya kadın doğuma gitsem o verir mi? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Bende diaformin kullanıyorum sabah yarım akşam yarım ...
2. ayımdayım umarım güel sonuçlar alırız...
İnşallah canım. Metmorfin içerikliilaçlarlailk aydan bile sonuç alanları okudum. İnşallah biz de bu şanslı kişiler arasında oluruz.
kızlar ben de pkolu olduğumu dün öğrendim fakat ben de ne tüylenme vardı ne de adet düzensizliği,hatta 27-28 günde bir hiç aksatmadan olurdum sanırım onun için eski doktorum hiç pkodan şüphelenmedi ve tedavi vermedi,sadece 14 kg fazlam vardı onun da 6sını vermiştim bebek düşündüğüm için,kalanı da veriyorum,bu bahsettiğiniz ilacın klomenden farkı ne,yani neden klomen değil de onu yazıyor doktorlar,bazıları birlikte yazıyor hattaevet bnm arkadaşım biride :)
kullandı ilk yumurtlama döngüsünde gebe kaldı
kiloda verdiyormuş ama ben pek bu yönde etkisini görmedim ...
bi 5 kg fazlam var bebek öncesi gitseydi süper olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?