Merhaba. Ben de pko luyum. Hem de doğuştanmış ve tamamen yok olması mümkün değilmiş. Geçen ay glukofeni 10 kadar kullandım. Şiddetli bulantı ve ishal yyüzünden bırakmak zorunda kaldım. Resmen hayattan tat alamaz hale gelmiştim. Yemek yiyemiyor su içemiyordum. Devam etsem iyi olurdu ama çalışırken bu işlerle uğraşmak çok zor.
canım biz yarımla başladık...birde tok karına alıyoruz...her hangi bir probemle karşılaşmadık....ne bulantı nede ishal var.istersen yarımla başla daha sonra gittikce yükselt...birde böyle dene...
yasadiklarinin aynisini bende yasadim yanimdan gecenlerin kokusuna bile tahammul edemeyip kusuyordum 3 gun rapor alip ise gidememistimama ne olursa olsun ilaci birakmamamiz gerekiyor.bulanti ve ishal icin ilac alip 1 hafta da ilaci yarim sabah yarim aksam ve yemek arasinda yani karnin tam doymadan icip ustunede yemek yemege devam edersen bulanti olmuyor
teşekkür ederim canım. devam edeceğim sanırım. en azından kilolarımdan kurtulmak için. bişey soracağım bu ilacın gebelikte tehlikesi var mı. farkında olmadan hamile kalırsak yani. bebek düşünüyorum da.
Arkadaslar bilmiyorum burda sormam dogrumu ama sormak zorundayim ankarada kimseyi tanimiyorum. 2 ay once evlendim 4 senedir megerse pko varmis bende ama daha bu sene tam anlasildi.ankarayada yeni tasindik dun etlik zubeydeye gittim bir hastaya sadece 3 dk ayirabiliyorlar doktorlarinda isi zor ama test sonuclarimi resmen yok bisey diye sallamadi.oysa prolaktinim yine yuksek cikti.birde 3cm nomal kist ve 2,5 cm cikolata kisti saptadilar. 3 cmlik 1 yildir vardi ama cikolata 2 ayda cikmis.tekrar hastalaninca gel dedi buyucekmi bakicaz dedi ama bana hic guven vermedi ozel bi hastaneye gitmeyi dusunuyorum ama neresi iyidir ankarada bilmiyorum.birde ilk doktor insulin direncin olabilirdedi ama onun testini istememis.kilo veremiyorum ve 4 yilda 40 kg aldim malesef( ve bir yilda zorla 8 kg verebildim.offf keske daha cok ustunde dursaydim. Ama evlilik telasi okul telasi derken kaldi.biri bana bir akil versin ne yapayim ben ?
ilk mesajım:))
kızlar bana da 2 ay önce pko teşhisi kondu ve doktor glucopage verdi ama kullandığım günden beri sürekli ishalim. bir gün bile normal geçmedi
aynı sorunu yaşayan var mı?
korkmaya başladım, sonuçta ishal hiç sağlıklı bir şey değil.:44:
ah canım çok teşekkür ederim,15 gün kala uygulamaya başlayacağım,gerçekten asla yemem içmem dediğimiz herşeyi yer olduk,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?