sen hemen dokturlara gitme bi kendi haline bırak bakalım ne olicek ve bebeğe odaklanma maalsef b,z hatayı burda yapiuoruz bütün düşüncemize bazen bebek kaplıyo ve strses denen şey devreye giriyo pko teşhisi hormon testinde mi çıktın....
bende bazen aynı şeyi düşünüyorum.. Rabbim istemeyene 3'er 5'er dağıtıyor da isteyene neden vermez ki diye.. ama vardır elbet bir bildiği.. Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun diyorum.. Ama doktor kontrolünü bırakma derim.. kendi haline bıraktığında emin ol sıkıntılar geçmiyo.. bende senin gibi düşünüp ne zaman kendi halime bıraksam her seferinde ara daha da açıldı
yeni evli misiniz? daha önce hiç denediniz mi çocuk yapmayı? mesela ben 1 yıl korunmadım ve olmadı, hoş zaten doğru düzgün adet bile olmadım o 1 yıl içinde.. şimdi tedaviye başladık öncelikle adetleri düzenlicez, bebek sonraki aşama olucak.. bende ankaradayım.. Yenimahallede Lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum.. doktorum sema yıldırım.. ben çok memnunum.. pko'luların başlığında da bi kaç kez dile getirmiştim doktorumla ilgili yaşadıklarımı, hatta ordan bir arkadaş da telefonla irtibata geçip iyi elektrik almıştı.. hem ekonomik olarak sarsmayan bi klinik, hem de ilgi alaka gayet güzeldi.. doktorun ilgisi ve iletişimi de gerçekten iyi.. bi denemekten bişi çıkmaz.. en kısa zamanda tedaviye başlamakta fayda var eğer bebek istiyorsanız.. zorlu bir süreç bu çünki
olacaaaak, hepimizin misler gibi kokan yavruları olacak.. öncelikle buna inanmalı ve hep pozitif düşünmeliyiz..
bende bazen aynı şeyi düşünüyorum.. Rabbim istemeyene 3'er 5'er dağıtıyor da isteyene neden vermez ki diye.. ama vardır elbet bir bildiği.. Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun diyorum.. Ama doktor kontrolünü bırakma derim.. kendi haline bıraktığında emin ol sıkıntılar geçmiyo.. bende senin gibi düşünüp ne zaman kendi halime bıraksam her seferinde ara daha da açıldı
yeni evli misiniz? daha önce hiç denediniz mi çocuk yapmayı? mesela ben 1 yıl korunmadım ve olmadı, hoş zaten doğru düzgün adet bile olmadım o 1 yıl içinde.. şimdi tedaviye başladık öncelikle adetleri düzenlicez, bebek sonraki aşama olucak.. bende ankaradayım.. Yenimahallede Lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum.. doktorum sema yıldırım.. ben çok memnunum.. pko'luların başlığında da bi kaç kez dile getirmiştim doktorumla ilgili yaşadıklarımı, hatta ordan bir arkadaş da telefonla irtibata geçip iyi elektrik almıştı.. hem ekonomik olarak sarsmayan bi klinik, hem de ilgi alaka gayet güzeldi.. doktorun ilgisi ve iletişimi de gerçekten iyi.. bi denemekten bişi çıkmaz.. en kısa zamanda tedaviye başlamakta fayda var eğer bebek istiyorsanız.. zorlu bir süreç bu çünki
olacaaaak, hepimizin misler gibi kokan yavruları olacak.. öncelikle buna inanmalı ve hep pozitif düşünmeliyiz..
tabii ki canım pkolu olup herhangi bi tedavi görmeden hamile kalan bi sürü kadın var bunun yanında çok uğraşanda var aslında bizi nsanoğlu biraz sabırsız Allahım bilir kadının anatomisi okadar farklı mi hiç sorun yokken kadın hamile kalamıyo başka bi taraftan menapza giren kadın birden hamile olduğnu öğrenyo çevremde bunun örnklerini çok gördüm kalbini ferah tut bende bi bçuk yıllık evliym sen kaç yaşındasın cnm
evet canım Allah kudretini gösteriyor. Şükretmek gerek,sabretmek gerek. İsteyen herkesin kucağını doldursun rabbim,kimseyi boş geçmesin.
ben 25 yaşındayım,sen kaç yaşıdasın canım? bide sen nasıl bir tedavi görüyorsun şuan,ne durumdasın?[/QUOTE
28 cnm yaşındym ben 35 gündr şeker hapı kullanıyorum onu kullandığm halde bilebu ay 10 gündr gecikti daha ne kadar gecikir allah bilir yine adet söktürücü vericek doktur galiba öyle görünyo bugün test ysptm negatif sonucu dr göstermedim netten baktım dr gel dedi gitmedim yani son durumum bu sen nasıl bi tedavi görüyorsun cnm
evet canım Allah kudretini gösteriyor. Şükretmek gerek,sabretmek gerek. İsteyen herkesin kucağını doldursun rabbim,kimseyi boş geçmesin.
ben 25 yaşındayım,sen kaç yaşıdasın canım? bide sen nasıl bir tedavi görüyorsun şuan,ne durumdasın?[/QUOTE
28 cnm yaşındym ben 35 gündr şeker hapı kullanıyorum onu kullandığm halde bilebu ay 10 gündr gecikti daha ne kadar gecikir allah bilir yine adet söktürücü vericek doktur galiba öyle görünyo bugün test ysptm negatif sonucu dr göstermedim netten baktım dr gel dedi gitmedim yani son durumum bu sen nasıl bi tedavi görüyorsun cnm
ben daha görmüyorum. yeni öğrendim. şeker hapı falan vermedi,yumurta geliştirici ilaçta vermedi. hiç bişi vermedi. ondan başka doktor arıyorum ya zaten.
inşallah haftaya soğan kürüne başlayacağım. zaten yapacaktım şimdi bide pco çıktı kesin yapacağım
ben daha görmüyorum. yeni öğrendim. şeker hapı falan vermedi,yumurta geliştirici ilaçta vermedi. hiç bişi vermedi. ondan başka doktor arıyorum ya zaten.
inşallah haftaya soğan kürüne başlayacağım. zaten yapacaktım şimdi bide pco çıktı kesin yapacağım
caNM BEN SOĞAN kürünü 1 hafta denedim ama sonra içemedim tadı çok kötüydü nha seni 6 ay kendi haline bırak demişti doktur ee başka doktura 6 ay korumadım de :):)işin şkası insan rahatsızlığı olunca zaman kaybetmek istemyo seni anlıyorum hele senin eşin de benm ki gibi çocuk delisiyle zor valla
caNM BEN SOĞAN kürünü 1 hafta denedim ama sonra içemedim tadı çok kötüydü nha seni 6 ay kendi haline bırak demişti doktur ee başka doktura 6 ay korumadım de :):)işin şkası insan rahatsızlığı olunca zaman kaybetmek istemyo seni anlıyorum hele senin eşin de benm ki gibi çocuk delisiyle zor valla
tadı kötü eminimki ama napacaksın işte. 6 aydır korunmuyorum dedim oda bana 6 ay daha dene dedi.. gıcık karı
Allahtan benim eşim istemiyor ben zorluyorum.O kendini hazır hissetmiyor daha
tadı kötü eminimki ama napacaksın işte. 6 aydır korunmuyorum dedim oda bana 6 ay daha dene dedi.. gıcık karı
bak bu bi tarafan iyi sen de kendini baskı altında hisseytmezsin rahat olursn
canım allah hakkımzda hayırlı olanı versin....dokturlarada bi an önce tadaviye başlamak istedğini söyle ....
bak bu bi tarafan iyi sen de kendini baskı altında hisseytmezsin rahat olursn
canım allah hakkımzda hayırlı olanı versin....dokturlarada bi an önce tadaviye başlamak istedğini söyle ....
canım tuncss doktur sana nasıl bi tedavi izliyor bende dokturmu değişsem mi biraz sabırsızlık da var bende
eğer doktorunuzla iletişimiz iyi değilse başka bir doktor bulmayı deneyin..
ayrıca artık çocuk istediğinizi ve korunmadığınızı tekrar tekrar dile getirin.. anlamıyorum bu doktorları da :) bende 1 yılı biraz aşkın korunmadım ama olmadı işte.. yıllar önce adet düzensizliklerim için gittiğim bir doktorum vardı.. o bana destek almadan gebe kalamazsın ilerde demişti.. ve dediği çıkıyor.. inşallah onun dediği gibi küçücük bir destekle kavuşurum isteklerime..
doktorum öncelikle kist görünümünü azaltmak istedi ve bunun için 3 ay adetimi düzenli getirecek bir ilaç verdi.. bunun yanında ileride gebe kalmana çok desteği olacak seni buna hazırlamaya yardımcı olması açısından şeker ilacını veriyorum dedi.. şimdi şimdi ilacın etkilerini öğrendikçe anlıyorum ki; verdiği metformin içerikli ilaç yumurtlamaya yardımcı bi ilaç.. yani amaç yumurtlamaya destek vermek.. günde bir kez 850mg glukophage içiyorum.. 100 adetti kutudaki ilaç sayısı, yani yaklaşık 3 adet döngüsü boyunca içeceğim.. ve 3. adet olduğumda kontrole gideceğim.. sonrasında bebek için çalıştıracağım sizi dedi..
bir de bu ilaçları kullanırken hamile kalmamı üstüne basa basa söyledi.. ama prospektüsleri okuduğumda adetimi düzenleyecek olan ilacın zararı olduğunu gördüm.. inşallah bu mucize metformin içerikli ilacın etkilerini en güzel şekilde görürüz..
adetimi düzenleyen ilAÇ derken doğum kontrol hapı mıcanım?
ben de gonal f kullanmıştımm ...pkoluyum..onlarla uğraştım..
sonra da kendiliğimden hamile kaldım
2,5 ay önce de doğum yaptımm
iğnelerime hayrına verdim gitti..
allah sizlere de nasip etsin,stres yapmayın..
ben adet de olmuodum..
bi ay kendiliğimden farlutalsız adet oldum ertesi ay hamile bkaldım
o iki ay çörek otu bal tarçın yemiştim:)
allah herkese acil şifalar versin
sizlere tattırsın anneliği..
adetimi düzenleyen ilAÇ derken doğum kontrol hapı mıcanım?
ben adet de olmuodum..
ayrıca glifor da kullandım beni mahfetmişti o ilaç
bulantı baş dönmesii...
ama sadece 1 ay kullandım.zayıflattı daha doğrusu zaten zayıftım beni eritti...
ben adet de olmuodum..
bicim ne yaptın dr ne dedi ben gittim 10 günlük gecikme ve lekelenme var dedim önce bi gebelik testi yapalım dedi öğleden önce gittiğim için öğleden sonra sonucu alırsn dedi beklemedim eve geldim sonra netten baktım tahlil sonucuma betahcg0.100yhani hamile değilim ki zaten beklemiyordum çok piskolijim bozuldu tekrar gitmedim ve söktürücü kullanmak istemiyorum kendi haline bırakıcam isterce aylarca olmasın artık dra da gitmeyi düşünmüyorum glucuphageyi de kutu bitenede kadar kullancma sonra bırkaıcam ne zamanki doktura igtmeye başladım adetlerim tepetaplak oldu stresten ha ne diyecek ha ne olucak gün hesABI yapmakktan sıkıldım ne kadar zorlu bi yolmuş
hastene dönüşünde durakta bi sürü dilenen çocuk gördüm Allahım neden dedim insanlar çocuklarını böyle sokağa atarken ben bu kadar uğraşıyorum hayal kırıklığı yaşıyorum öyle daldım gittim evlenmeden önce ilk evlendğim zamanlarda bu kadar sıkıntı çekeceğimi bilimyordum.....yine de diyorum kader kısmet her şey.....
canım psikolojini anlıyorum ancak bu ilaç sürekli kullanılacak ilaç regl döneminde de sonrasında da belki devam edersen yumurtlamana da yardımcı olur yine de sen bilirsin..
benim yumurtlamam olmadı....
21. gün progesteron testi ile bunu anlayacak doktor ve ona göre tedavi verecek... yumurta gelişimi bile olmadı bi de yumurtladım mı diye düşünüyordum :)
neyse... ümit yitirmek yok aynen devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?