bırıcık bana doktor vermedı ben kafama gore glıfor aldım ve ıcıyorum yumurtalarımın catladıgını anlayabılırmıyım bır yontem vardı yoksa doktora gidip ultrasonamı bakıcak sımdı kafama gore ıctıgım ıcın doktor bılmıyor o ben bakmam derse nolcak kendım nasıl anlıcam catlayıp catlamadıgını yoksa ben ıcıyım 3 ay boyunca klomen tedavısı baslayamıyor esımın 3 ay vıtamın kullanmadı gerekıyor ama ben bu sure zarfında glıfor ıcıyorum.
bırde dun basladım daha bu hapa ama kasıgıma agrılar gırıyor ıse yarıyor sanırım.. bırde nasıl kullanılıyor bana bılgı verırmısın ara verılıyormu yoksa hıc durmadan 3 ay ıcıyımmı?
sana diğer topicde de yazdım canım. lütfen kalp kapakcığın için doktoruna sor....
şimdi 1. ateş ölçmeye başlıyabilirsin, 2. servikal akıntını gözlemleyebilirsin, 3. tabiki doktorda ultrasonda baktırabilirsin. neden bakmam desinki? anlamadım. yani gliforu kullandığını anlatıp anlatmamak sana kalmış birşey ama ben senin yerinde olsam ona söylerdim. O sana kendiliğinden neden vermediki? senin adet döngün nasıldı bilmiyorum ama ilk önce onu düzene sokmalısın, sonra diğer şeyleri düşnmelisin. zaten gliforu en az 4 ay kullanman gerek, iyice işe yaraması için...
adetinin ne zaman başladığı bu ilaçla ilgisi yok. hergün kullanıcaksın.....
LÜTFEN TEKRARLAMAK ZORUNDAYIM, KAFAMIZA GÖRE İLAÇ İÇMEYELİM. KALP KAPAKCIĞIN İÇİN BİR KARDİYOLOĞA DANIŞMAN GEREK. BÖBREK HASTALARI İÇEMİYORLAR BU İLACI, BEKLİ SENDE İÇMEMELİSİN.....
herhangı bır yan etkısını gormedım kalbımde buyuk sorun yok hap ıcmıyorum zaten onun ıcın sorun olacagını sanmıyorum belkı doktor ıcme dıyecek nolur nolmaz dıye ama yan etkısını gormuyorsam ıcmemde ne sakınca varkı? adetım cok bozuldu ozellıkle evlendıkten sonra 2 ay olmuyorum adet kendılıgınden olmuyorum farlutal yada prımolutn ıcıyorum oyle adet oluyorum. zaten 3 ay sonra cocuk ıcın tedavıye baslıcaz o zamana kadar ben glıfor ıcıyım dıyorum sımdı glıfor ıcmemın 3 ay sonra baslayacak klomen tedavısıne bır zararı olmaz demı yanı doktor derse ben senı once klomenle baslatıcaktım sonra olmazsa beraberınde glıfor ıcecektın demesın kendı kafana gore ıs yaptıgın ıcın tedavı ıstedıgımız sonuca ulasmıyor derse napıcam :44:
herhangı bır yan etkısını gormedım kalbımde buyuk sorun yok hap ıcmıyorum zaten onun ıcın sorun olacagını sanmıyorum belkı doktor ıcme dıyecek nolur nolmaz dıye ama yan etkısını gormuyorsam ıcmemde ne sakınca varkı? adetım cok bozuldu ozellıkle evlendıkten sonra 2 ay olmuyorum adet kendılıgınden olmuyorum farlutal yada prımolutn ıcıyorum oyle adet oluyorum. zaten 3 ay sonra cocuk ıcın tedavıye baslıcaz o zamana kadar ben glıfor ıcıyım dıyorum sımdı glıfor ıcmemın 3 ay sonra baslayacak klomen tedavısıne bır zararı olmaz demı yanı doktor derse ben senı once klomenle baslatıcaktım sonra olmazsa beraberınde glıfor ıcecektın demesın kendı kafana gore ıs yaptıgın ıcın tedavı ıstedıgımız sonuca ulasmıyor derse napıcam :44:
3.tüp denememe başlamş bulunmaktayım...gilfor adetimi 2 gün erken getirdi ınş bu ay güzel ve kaliteli yumurtalarım olur dua edin bana
mrb kızlarrrrr bende glifor kullanıordum ilk ay adet oldm ama daha sonra olmadım bırakmıstm bugün geri basladım ya sizce gercekten faydası oluyormu bu ilacn bn neden olmadım o zaman adet( ben bebiş istiorum ama olmuyor 3 aydır korunmayı bıraktık ama gene bişe yok ( pko olupta hamile kalan varmıs gercekten ben cok korkuyorum hamile kalamaycagım diye ( bi akıl verin kızlarrr
Bana 23 Şubatta pko teşhisi konuldu. Hemen Metformin'e başladık. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. 27 gün kullanmışım ilacı. Doktorum faydası olur ama hemen değil demişti. Allah'ım nasip etti bu ay hamile kaldım. Önümüzdeki ay Klomen'e başlayacaktık. Hamd olsun gerek kalmadı. İnşallah sağlıkla devamı gelir de o günlere geri dönmem tekrar. Bence doktorunu dinle, doktoruna güvenip tedaviye devam etmek bence önemli. Allah gönlüne göre versin.
Merhaba kızlar bende bu mucıze ılaç olan glukophage sayesınde hamıle kaldım. pkolular ıcın gercekten onemlı bır ılac. kesinlikle umıdınızı kaybetmeyın ılacınızı duzenlı kullanın Allahın ıznıyle bebişiniz gelecektir.
Tebrik ederim canımDarısı bize inşallah.
Kızlar bu ilaçlar arasında fark var mı? glifor veya glukophage olmuş fark ediyor mu??ben glukophage850 kullanıyorum günde bir defa.İlacın bana pek bi etkisini anlamadım açıkçası..Ama 2 kilo falan verdim sanırım 2 haftada.dr um kilo vermem gerektiğinden bahsetmedi bana hiç.Zayıf da değilim yani.Karın çevremde yağlanma var.İnternetten okuduklarıma göre kilomuzun %5 ini bile vermemiz tekrar yumurtlamamızı sağlayabiliyormuş..Ben o yüzden salon sporuna yazılayım diyorum ama o da 1 yıllık yapılıyor..Hamile kalmaya engeli var mıdır sporun??Bu konuda muallakta kaldım açıkçası..Step aerobik vs..bu tip sporlar yağ yakmaya yönelik sonuçta..
arkdaşlar ben glucuphageyi 30 gündr içiyorum ama beklenen adet günümden bi hafta geçti adet oldum mu olmadım mı anlayamdım ik günde bir lekelenme oluyo ama yoğunlukta değil çoksinirlerim bozuldu bu durumu yaşayan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?