piyasacı erkek evde oturan kız ve uzak sayılabilecek mesafe ilişkisi :( ve acaba aldatsammı isteği

Ben de Istanbul'dan tasindim. Yarim saatlik yer icin "uzakmisiz" diyorlar. Diyorum siz deli misiniz ya yarim saat yol ne :KK70:
Hala benim yarim saati kisa bulmama sasiriyorlar, usenmiyor musun ya diye.
Ben sonra başka bir büyük şehre taşındım burda bile uzak orası diyorlar. En son dedim yok İstanbulda yaşamayanlar beni asla anlamayacak. Kabullendim artik he uzak he diyorum😂

Yanlış anlamayın ama belki bir hatanız vardır ya :):) olay neydi siz konu açın yorumlayalım kadının doğum saati varsa yazın bir harita açalım bakalım :)
Oğlaklar hata yapmaz diyormuşum😂saatını bilmiyorum. Bıara duvarda burclasırız banlanmayalım şimdi.konu sahibinin ben böyleyim şöyleyim diye kendini anlatması daha önemli suan 🥲🤪 konu sahibi banlanmali bence

neden ayrılmıyor o zaman sarı saçıma ipek kirpiğime mi vuruldu
Kacan kovalanir. Sizi elde ettiginden emin degil cunku iplemiyorsunuz, kaale almiyorsunuz. Sizin icin nerede oldugunu kestiremiyor, eh cok emek isteyen bir iliskiniz de yok. O yuzden de tabiri caizse klasik kopek ceken kadinin pesindeki adam durumu.
Kovalamacadan sıkılınca ayrilir merak etmeyin.

Aaaaa ergen gelmiş merhabaaa babysu

Ya aldatıyorsa bunu öğrenmeden önce ben aldatmalıyım ne ya
Annen senden önce ölebilir o ölmeden önce kendini öldürüyormusun

Kacan kovalanir. Sizi elde ettiginden emin degil cunku iplemiyorsunuz, kaale almiyorsunuz. Sizin icin nerede oldugunu kestiremiyor, eh cok emek isteyen bir iliskiniz de yok. O yuzden de tabiri caizse klasik kopek ceken kadinin pesindeki adam durumu.
yani şu aşamada ilgi pıtırcığına dönüşsem bağlanırmı

Ben sonra başka bir büyük şehre taşındım burda bile uzak orası diyorlar. En son dedim yok İstanbulda yaşamayanlar beni asla anlamayacak. Kabullendim artik he uzak he diyorum😂
Ben her yere 1 saat erken gidiyordum :KK70:
Ucte gidilecekse ikide evden cikiyordum, meger uce ceyrek kala ciksam yetiyormus :KK70: hala biraz erken gidiyorum ama, ona alışamadım, saate baktikca icim huzursuz oluyor :KK70:

Aaaaa ergen gelmiş merhabaaa babysu

Ya aldatıyorsa bunu öğrenmeden önce ben aldatmalıyım ne ya
Annen senden önce ölebilir o ölmeden önce kendini öldürüyormusun
minaredenatbeni ablamız aldatmayla ölümde nasıl bir bağ kurdun ergen halimle ben bile yapamam

Ya da instadan yeni birini bulana kadar.

yani şu aşamada ilgi pıtırcığına dönüşsem bağlanırmı
Valla bence baglanmaz. Bir sure hosuna gider tadini cikarir, sonra sıkılır. Gorevini tamamlayip yeni asklara yelken acar. Cunku bastan saglam, ayaklari yere basan bir sekilde baslamamissiniz.

Bu isler matematik degil, her zaman ayni sekilde gelismez. Tam tersi tamamen baglanabilir de, imkansiz diyemem ama benim dusuncem yukarıdaki sekilde gelisecegi yonunde.

Sana 10 yil sonra yasayacaklarini soyleyim

Bu arkadas senin ne denli hesapci, planci biri oldugunu anlayip seni terkedecek. Sen cocuk icin travmaya donuseceksin ve senden sonra tanıştığı kadinlara guvenmeyecegi icin uzecek.

Sen muhtemelen birkac yil icinde zengin bir oglani planlarinla elde edecek evleneceksin ama bu oglan aklindan cikmayacak. 30'larina geldiginde adami aldattigin icin terkedilecek, burda konu acacaksin, biz de seni lincleyecegiz. Sonra sen sosyal medyada bu delirttigin oglanla karsilacaksin, o esnada akilsiz kocan seni affedecek, sen bir kez daha bu oglanla kocani aldatmaya calisacaksin ama bu sefer her iki tarafta durumu farkedip seni ortada birakacak.

Sonra bu delirttigin oglan, ileri yasta cok guzel bir evlilik yapacak, sen de yalniz kalacaksin.

Gercek bir hikayeden esinlenilmistir.

Bunu yasamak istemiyorsan insanlarla oynamaktan vazgec. Boyle planla projeyle aşk olmaz.

neden ayrılmıyor o zaman sarı saçıma ipek kirpiğime mi vuruldu
Bu tip erkeklerin çantasında hep sizin gibi mutasıp aile kızları olur. O gezip tozduklarını nasıl ailesinin karşısına çıkaracak? Siz babam sorun yapıyor çok görüşemeyiz deyince zevkten dört köşe oluyordur. 👽

X