piyade eşi olanlar buraya bakınn

elifce94

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
594
463
22
Merhaba hanımlar, erkek arkadaşım denizci ancak mezun olmadan önce piyade sınıfı açılacak ve başvurmayı düşünüyor eğer piyade olursa seyir olmayacak ancak 2 sene suriye görevi olacak. Denizci piyade eşi olanlar beni bilgilendirebilir mi lütfen.

Piyadeyi görünce kara kuvvetleri sandım erkek arkadaşım da asker benim denizcileri Suriye’ye gönderiyorlar mı hayret ettim

Piyadeyi görünce kara kuvvetleri sandım erkek arkadaşım da asker benim denizcileri Suriye’ye gönderiyorlar mı hayret ettim
Şöyle oluyor normalde denizcilerin hep gemi görevi olur. Ancak her devreden belli sayıda piyade çıkıyor. Sayıları çok olmuyor daha az ancak alım açılıyor her sene. Erkek arkadaşımda başvurmayı düşünüyor. Sanırım piyade oluncada birebir çatışmalara gitmiyorlarmış.

Anladım denizciler hakkında hiç bilgim yok ama piyadeler genelde zor oluyor meslek açısından erkek arkadaşımın branşı da piyade

Ne güzel işi olacak işte.Eskiden dedelerimiz Çanakkale'ye gitmiş Yemen'e gitmiş.2 sene çok değil şark görevi.

Suriyeye gitmenin sınırı yok ki . Ülkedeki askerlerin yüzde 99 u ya Suriye de ya Irak ya Hakkari

Herşeyin başı sevgi, saygı, sadakat gerisi hallolur.hiçbir şegi kafaya takmayın.2 sene nedir ki gönüller bir olduktan sonra.arada izin vardır zaten.

Peki görevleri çok uzun mu kaç ayda bir eve geliyor
Benim eşim 8 ay Suriye’de 1 sene ırakta görev yaptı birazda Hakkari Şırnak filan . Irakta hiç izne gelmedi orası çok sorunluydu o zamanlar 2016 da yani . Sonra tayinimizin olduğu şehre görevlendirildik kurulu düzenimiz oldu bizim . Suriyenin ilk günlerinde ilk zamanlarda oradaydı duşa İskenderun’a girip çıkıyordu 12 günde bir . Sonra orada düzen oturdu eşimde çıktı zaten . Şuan da da oradakilerin 30 gün yıllık izni var sene içinde kullanıyorlar işte . Bir birlik mesela Suriye de senelerce çıkmıyor oradan / sonra ataman oluyor batıya geleneğini zannediyorsun ama batıdaki birlikte Suriye’de oluyor bi bakmışsın sen izinler hariç çıkadan senelerce Suriye de çalışmışsın .

Valla gayet iyiler benim eşim piyade komando . 2018 de girdiler afrin operasyonu ile ora şimdi tatil yeri oldu mangallar etler vs vs
Bunu duymak çok sevindirdi beni şuan:) Aslında erkek arkadaşım rütbesinden ötürü birebir çatışmalara da gitmeyecekmiş zaten ama yine insanın aklı kalıyo

Herşeyin başı sevgi, saygı, sadakat gerisi hallolur.hiçbir şegi kafaya takmayın.2 sene nedir ki gönüller bir olduktan sonra.arada izin vardır zaten.
Bizimde düşündüğümüz uzun seyir görevleri yerin bu şekilde iki sene suriye görevini tercih edip piyade olması öyle düşünüyoruz bakalım

Bunu duymak çok sevindirdi beni şuan:) Aslında erkek arkadaşım rütbesinden ötürü birebir çatışmalara da gitmeyecekmiş zaten ama yine insanın aklı kalıyo
Rütbe ile alakası yok üzgünüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…