pişmanım ve hep kendimi suçluyorum:(

Evlilige giden yolda cok ince ama cok ince bir cizgi var, bir tarafdan cok ince düsünmemekle birlikte bir yandan herseyi görüp ve tartmak lazim.
O kadar zorki bu konuda bir insana akil vererek yardim etmek.
Neticede her insan degisik ve her insan icin degisik degerler önemli.

teşekkürler değerli görüşünüz için fakat yanlış anladınız herhalde .Tabii ki herkes okuyacak değil+ okumakla adam olunmuyor, bunu en başından beri biliyordum, bile bile kabul ettim görüşmeyi.
Şu da bir gerçek ki ,kendi ablaları dahil- yaşları 30 dan fazla bekarlar üniv mezunular ve tek kriterleri evlecekleri kişinin üniversite mezunu olmasıymış - üniv mezunu kızların %99.9 u üniv mezunu bir erkekle evlenmek ister, sanki diploma ile birlikte insanlık,adam gibi adam olabilme formasyonu promosyon olarak veriliyor. Önyargım değil, korkularım vardı ama yenmiştim, karşıdan hamle gelecek gibi değil ama

canım teşekkürler samimiyetine, ama zaten biz o akşamüstü buluşacaktık ki yani gündüz o işte olacaktı akşam çıkışta buluşacaktık.,öyle sözleşmiştik . Bana önce mesaiye kalacağını sonra da mesaiye kalmadıgını eve gittiğinği söyledi ,dört abla+anne konusu ayrı bir mevzuydu zaten,, annesi şimdiden oğluna altlı üstlü daire yaptırıyor ,alt katta o üst katta biricik oğluyla gelini. Ben oturmam dedim ilk günden( üstelik benim annemin evine de yakın olacaktı), üstelik ablaları da yakın. Sen nerde istersen orda otururuz dedi .Kesinlikle evde çok kadınla büyüyen erkeklerde bir takım farklılıklar oldugu görüşüne katılıyorum, zaten bu beni ilk günden beri korkutuyordu ,iyi insanlardır ama benim de evlenen arkadaslarım var, kayın valideleri kendi evleri olmadıgı halde aynı zamanda hem ogullarına hem kendilerine ev yaptırdılar, ama hiç düşünmediler altlı üstlü olsun diye, bilmem anlatabiliyor muyum canım ,yine de üzgünüm onu kaybettiğim için

hmm cnm , tamamen aynı olaylar olmasa benzer durumları yaşadım benimde sevgilim ara sıra çok ilgi gösterir ara sırada ilgisini tamamen keserdi.şunları yap üzülüyorum dediğimde yapmazdı üzülmeni isteiyorum ama yapmam diyordu.vs. Cnım seven insan ama gerçekten seven maçınıda bırakır gelirdi.Ayrıca annemle misarlikteydim diyip telini açmaması ve yalan söylemesi bunudda sonradan itiraf etmesi düşündürücü , sen bnmle aynı hatayı yapmışsın bir erkeğin ne kadar üzerine düşersen o erkek kendini aşırı mükkemmel görmeye başlıyor ve bu sefer sana ilgisi azalıyor.

Sende gel görüşelim demişsin gelmemiş , tekrar demişsin yine gelmemiş.Bilmiyorum tekrar döner mi diye zaten sen ayrılmışsın.Benim ilişkimdede ben ayrıldım.Ama hata yaptığımı düşünmüyorum çnkü ayrıldığım insan ne arıyor ne soruyor. eğer seninkide öyleyse vazgeçmeye çalış derim çnkü bn öle yapıyorum cnm bnm tavsiyelerim bunlar gerisi sana kalmış tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…