- 12 Ağustos 2018
- 238
- 314
-
- Konu Sahibi Stephanie Valentino
Masaya cik tepin istersenMerhabalar. 20 yaşında genç bir kızım ve maalesef çok büyük bir hata yaptım. İnternetten tanıştığım bir erkek ile cinsel sohbet ettim fakat bunları konuşurken beni sevdiğini sanıyordum, bu yüzden konuşuyoruz diye düşünüyordum. Bu insanla uzun zamandır tanışıyorum yani her şeyimi biliyor. Sadece bilgi edinmek amaçlı konuştuğunu söyleyip duruyordu ben de ona güveniyordum gerçekten cinsel hallerle bana yazdığını düşünmüyordum. Ta ki gerçekleri diyene kadar. Çok pişman oldum ciğerim kavruldu ağlamaktan, azabımı dindiremiyorum. Çok tevbeler ettim rabbime böyle bir şeye neden kandım diye ama geçmiyor içimdeki acı. Kendimi kirlenmiş kullanılmış hissediyorum. Ne yapmalıyım ne olur akıl verin kafayı yemek üzereyim yataklardan kalkamaz oldum ölecekmiş gibi hissediyorum.
Evet öyle düşündüm çünkü uzun zamandır tanıştığım güvendiğim bir insandı abartma demek kolayAbartmayın isterseniz.
Adam size sanaldan sex teklif ediyor sizde kabul ediyorsunuz ve amacının cinsellik olmadığını düşünüyordunuz öyle mi?
Tanıdığınız olması daha da tuhafEvet öyle düşündüm çünkü uzun zamandır tanıştığım güvendiğim bir insandı abartma demek kolay
Çok da ağlamaya gerek yok bence ya yatıp pişman olmak da vardı en azından sadece 2 Kelime konuştunuz geldi geçti bosverin bir daha kine daha dikkatli konuşursunuz bu kadar vicdan azabı çekmezsinizMerhabalar. 20 yaşında genç bir kızım ve maalesef çok büyük bir hata yaptım. İnternetten tanıştığım bir erkek ile cinsel sohbet ettim fakat bunları konuşurken beni sevdiğini sanıyordum, bu yüzden konuşuyoruz diye düşünüyordum. Bu insanla uzun zamandır tanışıyorum yani her şeyimi biliyor. Sadece bilgi edinmek amaçlı konuştuğunu söyleyip duruyordu ben de ona güveniyordum gerçekten cinsel hallerle bana yazdığını düşünmüyordum. Ta ki gerçekleri diyene kadar. Çok pişman oldum ciğerim kavruldu ağlamaktan, azabımı dindiremiyorum. Çok tevbeler ettim rabbime böyle bir şeye neden kandım diye ama geçmiyor içimdeki acı. Kendimi kirlenmiş kullanılmış hissediyorum. Ne yapmalıyım ne olur akıl verin kafayı yemek üzereyim yataklardan kalkamaz oldum ölecekmiş gibi hissediyorum.
İnternetten uzun suredir tanisiyorlarmis gibi anladimTanıdığınız olması daha da tuhaf
Güvenmek bu kadar kolay olmamalı küçüğüm,böyle diyorum çünkü kızım yaşındasın neredeyse.Böyle saçma sapan düşüncelerle zihnini meşgul etme.Bol bol ders çalış,kitap oku ve geleceğine yatırım yap.Evet öyle düşündüm çünkü uzun zamandır tanıştığım güvendiğim bir insandı abartma demek kolay
Tekrar okudum sanırsam öyleymişİnternetten uzun suredir tanisiyorlarmis gibi anladim
Ve bu kizimiz internette uzun sure sohbet edince cinsellik konusulmasini normal buluyorTekrar okudum sanırsam öyleymiş
Seviyor o yüzden cinsellik konuşuyor sanmışVe bu kizimiz internette uzun sure sohbet edince cinsellik konusulmasini normal buluyor
İnternet üzerinde uzun zamandır tanışıyor ya bende öyle anladım tanıdığı değilTekrar okudum sanırsam öyleymiş
Masaya cik tepin istersen
Abartmayin, bir tek sizin basiniza gelmiyor boyle olaylar
Evet öyle uzun süredir tanışıyordum kendisiyle aptal değiim iki günlük insan olsa onun için niye kafayı yiyeyim? Hadi onu geç iki günlük insana niye güveneyim?Tekrar okudum sanırsam öyleymiş
Ben yanlış okumuşumİnternet üzerinde uzun zamandır tanışıyor ya bende öyle anladım tanıdığı değil
Hiç reelde gördünüz mü bu adamı siz?Evet öyle uzun süredir tanışıyordum kendisiyle aptal değiim iki günlük insan olsa onun için niye kafayı yiyeyim? Hadi onu geç iki günlük insana niye güveneyim?
İnternet üzerinde tanıştığım insan kendisi. Yüzü adresi vb her şeyini bildiğim biriHiç reelde gördünüz mü bu adamı siz?
Peki nasıl bilgiler almak için cinsellik konuşuyorsunuz bende onu anlamadım yani nasıl BilgiEvet öyle uzun süredir tanışıyordum kendisiyle aptal değiim iki günlük insan olsa onun için niye kafayı yiyeyim? Hadi onu geç iki günlük insana niye güveneyim?
Ne zamandır tanısıyorsunuz?İnternet üzerinde tanıştığım insan kendisi. Yüzü adresi vb her şeyini bildiğim biri
Yüzünü, adresini boşverin. Bulustunuz mu hiç ? Karşılıkli oturdunuz, sohbet ettiniz mi?İnternet üzerinde tanıştığım insan kendisi. Yüzü adresi vb her şeyini bildiğim biri
Sanmam buluşsaydi illa en ufak bı öpme birşey olurdu bide onun vicdan azabını yazardı yazmadığına göre bence sadece sanal da yaşamışlarYüzünü, adresini boşverin. Bulustunuz mu hiç ? Karşılıkli oturdunuz, sohbet ettiniz mi?