Pisi pisine biten bir evlilik

canım bu işin sonu yok.Eşimle çok sorun yaşadım evden gitmeye kalktğmda asla izin vermedi ne kadar sinirli olursa olsun sinirden 2 kere boşanalm dedim asla kabul etmedi yani seviyosa bunu teklif edemez

Sizin de empatiden cok uzak cevabinizdan ben de anlıyorum açıkçası yorum yapma niyetinizi. Bakin olumsuz şeyler yazan arkadaşlar da oldu,teşekkür ettim hepsine. Evet,eşimin de neden boşanmak istediğini ne güzel anladiniz hemen:) oturdum bir bardak soğuk su içiyorum şimdi, tavsiyeniz üzerine,teşekkür ederim.

canım bu işin sonu yok.Eşimle çok sorun yaşadım evden gitmeye kalktğmda asla izin vermedi ne kadar sinirli olursa olsun sinirden 2 kere boşanalm dedim asla kabul etmedi yani seviyosa bunu teklif edemez
O zaman sizde mi sevmiyordunuz ki boşanmayı teklif ettiniz

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun,bu açıdan bakıyorum bu aralar zaten. Etrafimizda birçok çift var,inanın yaşadıkları sorunlar,bizimkilere göre çok daha büyük fakat vazgeçmiyorlar. Biz o bağı kuramadık sanırım. Ben de sevgi problemi olduğunu düşünmeye basladim. Teşekkür ederim yorumunuz için

Mümkünse hicbir zaman ,kimseyle telefonda kavga etmeyin.
Ben yerinizde olsam ,esyalarimi toplar evime donerdim. Evim oldugu icin döndüm derdim. 1 2 gun sormazsa konusmazdim. 3 gun konusur , evlilik terapisti onerirdim.
Olmuyorsa esyalarimi toplar donerdim.
Avukat arkadasin tavsiyesi gibi 2 sahitle bu isi en kisa zamanda bitirirdim.

Ama ilk once o eve gidilmeli ve yuz yuze konusulmali , benim fikrim.

Doğru söylüyorsunuz. Yaşlar olgun ama evlilik olgunluğu başka bir şey,ben kesinlikle faturayı eşime kesmiyorum. Ikimiz de evliliğin gerektirdiği olgunlukta değiliz.. ne yazıkki haklısınız..

Açıkçası boşanmayı göze aldım,benim şu noktada tereddütüm gözden çıkardıysam zaten devam etmek istemiyorum. Sancısı geçer elbet bir gün. Her Evlilikte tartışma oluyor,ama eşimin boşanmayı bu kadar dile getirmesi kesinleştirmesi,söylediğiniz şeyi yapmak konusunda elimi kolumu bağlıyor..

Şu an bir aydınlanma yaşadım,bu açıdan bakmamıştım gerçekten:) hanımefendi haklı aslında,yanlış anlamayın ama sevgi probleminiz var mıydı eşinizle?
Eşiniz sizinle baş edemediği için blöf yapıyo değişmeniz için tuzağa düşmeyin sakin kalın zaten dönecektir ,ama eşinizi eleştirmeyin bence bundan sonra ben bu sebeple çok çektim eşimden soğudum. Eleştirel eş hiç çekilir bişi değil kendinizden soğutmayın adamı

Hep büyük şehirde en merkezî yerlerde yaşamış biriyim. Ister istemez gittiğimde sudan çıkmış balığa döndüm. Dile getirdiğim de oldu,söylediğiniz gibi algilamis olabilir. Ama daha gitmeden zaten benim gelmemi istemedi orada yapamazsın diye. gittim,oradan şikayet ettiğim oldu ama onunla geldiğim için hiç pişman olmadığımı da soyledim kaç defa. Ki inanın kendisi de sikayet ediyordu. Söylediğiniz gibi hissettirmiş olabilirim belki de bu ağır geldi. Teşekkürler yorumunuz için. Umarım sizin sonunuz bize benzemez,içinizi ferah tutun.biz beceremedik ama kucuk yerlerin çiftleri daha da birleştirdiği de oluyor böyle düşünün:)

Sizde oncesinde cok dile getirmissiniz sanki. Hataysa ikinizde de var.
10 yillik evliyim , iyi bir evliligim var. 2 yillik sevgili donemimizde cok iyiydi. Ama evlendigimiz ilk 1 kac yil cok tartışıyorduk. Anlasamiyorduk. Yada alismaya calisiyorduk. ayni evde yasamak ve ailelerin dahil olmasi ,maddiyat, yorgunluk, hatta ev isleri bile bence sebepler arasinda. Gerginlik , mutsuzluk , ofke direkt bosanmayi akla getiriyor.
Dayak ,aldatma ve kumar vs gibi seyler yoksa 1 sans verilmeli ve cabalanmali diye düşünüyorum.
Bosanma lafi edilmemeli ve mumkunse ayri odada bile yatilmamali.
Okuyan diger arkadaslara da tavsiyem olsun.
Hakkinizda hayirlisi olsun

Sevgililik döneminde bile sürekli ayrılmadan söz etmek saçmayken evlilikte daha bir saçma.Evliliği kaldıramamışsınız ikinizde uzmana gitmenizi tavsiye ederim yoksa gerçekten pisi pisine bitecek evliliğiniz.

Zor gününde eşinizin yanında olmuşsunuz ne güzel (işsiz olduğu dönemde yani) ama şu an iş problemi çözülünce rahatlık gelmiş sanki, bazı insanlar yapı itibariyle böyle. Kötü gün geçince, kimin yanında olduklarını unuturlar. Yorum yapan arkadaslara katılıyorum, boşanma kelimesi ağza alınınca gerisi geliyor. Çok önemli bir problem yok aslında, çözebilirsiniz bence problemlerinizi, ama eşinizde iyi bir meslek sahibi olunca özgüven de fazla artmış sanki, kestirip atabiliyor. İşsizken kavga ettiğinizde kolay barismissiniz, şimdi hiç öyle yapmamış.

Kendisi en ufak bir eleştiri yapmaz,çoğu kez yanlışımı görüyorsan sen de beni eleştir üslubunu bozmadan yanlışımı söyle,gocunmam dedim. Inanın uslupsuz kırıcı eleştiriler değil ama evet eşim asla en ufak eleştiri kaldiramayan bir yapida, bu konudan şikayetçiydi. Blöf olsa aileye duyurur muydu bilmiyorum.. buyuk ihtimallle de sizin eşinizden soğudunuz gibi o da benden soğudu,sadece cok erken olması canımı yakıyor. Cok sağolun yorumunuz için.

Eşim benim bir dediğimi iki etmezdi mükemmel Bi eşti ama yeri gelince de eleştiriyi yapıştırırdı o yuzden yaptığı iyi şeyler hiç gelmiyo aklıma hepsini silmişim bazı insanlar eleştiriye gelemiyo. Benim tahminim dönecek ama Bi daha dikkat edin ve yapmayın. Hakkınızda hayırlısını diliyorum

Barısmanizin ustune telefonda ufacik biseyden uyardim demişsiniz ya,iste eşiniz o kadar soyluyorum hala aynı seyi tekrarliyor diye mi dellendi acaba? Ama yerinizde olsam ,böyle pireyi deve yapıp hic yoktan yuva yikacaksa,buyursun bosansin.Boyle adam icin ne kılimi kipirdatirim,ne de üzülürüm.Ayriligin saka olmadığını anlar ,anlar ama geç olur.

Tesekkur ederim yorumunuz için. Evet zor gununde yanındaydim. Birlikte atlattik,her sekilde yaninda durdum.. durmaya calistim daha dogrusu..Şu an bu durumda olsak dahi,sizin bakış acınızla bakmak istemiyorum hani asla yakistiramam eşime bunu,tanıdığım kadarıyla da böyle düşünecek bi adam değil ne bileyim insan asla yakistiramiyor dediğim gibi iyi bir üniversiteden mezunum,maddi imkânlarım da ailem sayesinde geniş. Bana o şekilde bakacağı bi durumda da değilim.. çok tesekkur ederim yorumunuza..

Yapınızı bilmiyorum ama boşanırsanız üzülecek ve böyle olmayabilirdi diye çok üzülecek duygusal bir yapınız varsa (bazı kadınlar hemen yeni aşka yelken açıp unutabilecek yapıda oluyorlar cunku) , ve uzun süre atlatamayacaksanız, sevginiz hala ona karşı yüksekse hemen ayrılık boşanma için harekete geçmeyin...

Şu an o sizi yola getirmeye çalışıyor...Çok olgun bi erkek değil, yaşça da yakınsınızdır büyük ihtimal yani biz kadınlar isteriz ki erkek sahiplensin baba gibi ve sen benimsiz yanıma gel bırak şu saçmalığı desin veya gelsin alsın götürsün...ama seninki bu erkek tipinde değil, tartısmalarınız ve evden gitmenle erkekliğine pok sürdürmemek için sana boşanma blöfü yapıyor...Daha once saatlerce yalvarmışsın ama yeter dediğin anda u dönüşü yapmış...Şimdi de kaybetmek istemiyordur yıllar geçmedi sonuçta...

Bence bi msj atabilirsin...yalvaran da olmamalı kızgın da olmamalı bu mesaj..çok ortaya ama kapı açan bi msj olmalı ama dik duran bi mesaj da olmalı aynı zamanda...

Eşin bira egolu bi insan die tahmin ettim, bu tipler yumusak baslı kadınlarla iyi anlaşır...ufak konuları uzatmamanı tavsiye ederim..sinirleniyorsun biliyorum anlamıyor ama o anda ara ver konusmaya biraz zaöan gecince goreceksin o kadar da o konuyu onemsemediğini...tartısmalar üstüne gittikçe uzuyor...erkekler de bundan bunalıyor ..biz çözelim die uzatıyoruz ama çözülmüyor zaten...

Bi msj at sakin davran ve bekle bence

O da sanirim sizin psikolojinizde,benimle ilgili.. teşekkkür ederim sagolun

Evliliginizin iç yapısını bilmediğim için yanlış yorum yapabilirim, dediğiniz gibi belki de işle ilgili değildir, siz evliliğinizin dinamiğini en iyi bilensiniz. Umarım işler çözülür ama çözülürse tavsiyem o ki, ağzınıza bir daha boşanma kelimesini almayın. Ben evliliğimin ilk ayinda ağzıma aldım bu kelimeyi, kelimeler kaderim oldu, 2 buçuk yıl sonra gerçekleştirdim boşanmayı. Şimdi başka birisiyle yeniden evliyim, ağzıma almıyorum, en büyük tartismada bile.
Ben sizin evliliginizdeki bu problemin zamanla çözüleceğine inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…