Pisi pisine biten bir evlilik

Yanlışınız var. 1 yılı doldurmamış evliliklerde anlasmali boşanma olmuyor. Anlasmali açsak dahi dava cekismeliye döner.hakim şahit ister,dilekçede yazılanların ispatını ister. Hukuk mezunuyum.

Başka kadın olabilir
Yada çok bunaltmışsınızdır birbirinizi karşılıklı

Bir de ayrılmayı bu kadar çok ağıza alınınca artık kelimenin manası kalmıyor geri adım atmayın ve aramayın
İki kere üst üste boşanmak isteyen o arayı onun düzeltmesi lazım

Yanlışınız var. 1 yılı doldurmamış evliliklerde anlasmali boşanma olmuyor. Anlasmali açsak dahi dava cekismeliye döner.hakim şahit ister,dilekçede yazılanların ispatını ister. Hukuk mezunuyum.
Dilekceye anlasamiyoruz fikir uyusmazliklari var diyorsunuz sadece, detaya girmeden. Hakimle konusuyorsunuz, ikinizin de bosanmak istedigini soyluyorsunuz. Taniklari da o celse gunu yaninizda goturuyorsunuz. Birbirnizden talebiniz yoksa bununla ilgili de bir protokol imzaliyorsunuz. Anlasmali bosanma gibi tel celsede bitiyor. Avukatim ben de

Bu kadar kavga etmenizdeki sebepler ne, örneğin hangi konular. Birbirinizi kızdıracak şeyleri muhakkak biliyor olmanız lazım uzun süreli bir birliktelikse. Böyle sudan sebeplerle daha yılını doldurmamış evliliğinizi bitirmeyin.

Teşekkür ederim yorumunuz için,bir önceki boşanma isteğinde inanın çok dil döktüm asla ikna olmadı. Bikac gün sonra kendisi hataliydim diye yazdı gelmemi istedi.bileti aldık. Yine incir çekirdeğini doldurmayacak bi sebebten bir kavga,ağır laflar ve boşanma isteğiyle yazdı. Bu defa cesaretim yok. Eğer kendinizi gözden çıkarılmış hissediyorsanız bu yolu seçmek inanın çok zor geliyor.

Arada büyük birşey yoksa aldatılma yalan vs gibi affedilmeyecek birşey yoksa bn ona sormadan giderdim evime. Derdin ne bi yüzyüze anlat bakalım derdim. Böyle ikinize de yazık. Bn olsam pişman olmamak için bu şartlarda şans verirdim. Ha baktınız olmuyor boşanırsınız. Ama deneyin bence yıkmayın yuvayı. Size de yazık.

Esiniz evliligin sorumlulugunu kaldiramamis ne demek her kavgada bosanalim bu kadar basitmi..birde severek evlenmissiniz sanirim size tavsiyem Allaha siginin dua edin mumkunse bakara suresini acin netten evde okunsun inan cok faydasini gorursunz Allahin izniyle

Allah razı olsun. Tek sığınağımız yüce rabbim. Bol bol dua ediyorum. Bu evlilik işlerinde de hep dua ile hareket ettim. Allahım hayirlisiysa olsun,değilse olmasın diye. Herşey nasip..

Yani gorumcenizin sizi çok sevmesi
Kaynana kayinbabanin bosanamazsiniz demesiyle olmaz bu işler eşiniz ilginç bir sekilde bıkmış usanmış sizi gozden çıkarmış zor ama asla yalvarmayın. 2sene de sevgili olunmus tanımışsınız da adami ne diye telefonda bile kavgalar edilir anlamış degiim.

Boyle siz burda o orda hic bir sekilde yola koyamazsiniz durumu.
Yan yana gelin gozlerinizin icine bakarak kesin sozlerle sevgiyle konusun.
Sen orda o orda yeni bi evlilik..
Birinizden birisi mantikli düsunmeli.
Cocuk oyuncaği değilki.

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Aramayacağım,bunun için zaten içimde büyük bir savaş veriyorum 3 haftadır. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Başlık pisi pisine biten bir evlilik.Yasayanlar yorum yazsin diye konu açsanız yorum yapmazdım.
Konu acarken yorum yapacak kisileri seçemiyorsunuz. Bana verdiğiniz cevap gibiyse iletisiminiz ve tavrınız
eşinizin ayrilmaktaki ısrarının sebebi belli.Gecmis olsun 1 bardak soğuk su için oturup.

Allah razı olsun. Tek sığınağımız yüce rabbim. Bol bol dua ediyorum. Bu evlilik işlerinde de hep dua ile hareket ettim. Allahım hayirlisiysa olsun,değilse olmasın diye. Herşey nasip..
Aynen oyle her sey nasip Allah sizi aydinliga cikarsin insallah.esinize hidayet eylesin.hakkiniza hayirli olani nasip eylesin.bende 8 aylik evliym sizin uzuntunuzu anliyabiliyorm kendimi sizin yerinize koydum gercekten Allah yardimciniz olsun.

Boyle siz burda o orda hic bir sekilde yola koyamazsiniz durumu.
Yan yana gelin gozlerinizin icine bakarak kesin sozlerle sevgiyle konusun.
Sen orda o orda yeni bi evlilik..
Birinizden birisi mantikli düsunmeli.
Cocuk oyuncaği değilki.
Haklısınız,inşallah dediğiniz gibi bi imkanımız olur. Bunu çok yürekten istiyorum. Zaman ilacımız olur inşallah

Haklısınız,inşallah dediğiniz gibi bi imkanımız olur. Bunu çok yürekten istiyorum. Zaman ilacımız olur inşallah
Bu imkan ve firsatlari bir sekilde olusturulmali.. ayri durdukca evliliği benimsemek daha da zorlaşir.
Bi sure hicbir yere gitmeden birbirinizi anlamaya bunun icin firsatlar oluşturmaya calisin ki tren raydan cikmasin.
Bekleyerek araniz soģur sadece.
Iyi aksamlar :) hayirlisi diyecegiz ama hayrada niyetimizi iyi koyucaz ve hareketr gecicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…