C
chantyclarie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
şu var ki ,okız arkadaşının,rahatlığına hayran oldum
maşallah dekolteyi açıp birde gösteriyor.....
.karınız aynısını yapsaydı tepkiniz ne olurdu sorusuna ağız birliği yapmışcasına: "basardım tekmeyi."...oldu
-peki eşiniz duyunca naparsınız ne dersiniz? sorunca genelde cevaplar:
-asıl aşık olduum sensin, o zayıf anıma denk geldi, aslında güzel bile bulmadım... tarzında şyler, bahaneler anlıycanız söölerdik dediler...
-...
olay bu...... çifte standart. adamlarda biliyorlar. kadın affeder. ama erkek asla. basar tekmeyi...
o yüzden böyle şeylerin affedilmemesi gerektiğini savunuyorum. çünkü icraat aynı. affedildikçe erkekler yapmaya devam ediyorlar.
oysa bakın onlar nasıl net ve kesiinler. direkt bitiriyorlar. onlar kadar olamıyoruz işte.
süpersin benimde ilk dikkat ettiğim kısım burasıydı
rep vermek istedim ama senin yazılarına nedense veremiyorum bi sorun var sanırım
aynen canım bi insand asla dış görünüşe aldanmamak lazım...bööle şeylerin zaten dışdan beyfendi gözükmesiye bağlı olan şeyler diil...
insanın içindekini birtek allahım bilebilir...
rabbim bizi göründüğü gbi olmayan insanların şerrinden korusun...amiin...
ayy nie üşeniim kıız kaydirigubbakcemile3 arkadaş saolsun zaten bu işlerle uğraşıo bende sadce kayıt etmesini istedim vee sizerle paylaşmak istedim...
bak şuanda bile o arkadaş karşımda masasında pc başında oturuo ve msn de bildiim kadarıyla anlıycağınız hiç doğru durmuo...kimbilir kimin kocasıyla muhabbet edio şimdi
Allah'ım ne sinir bir durumkötükedihüso