Pisi pisine biten bir evlilik

Hanımlar iyi kötü bütün yorumlar için teşekkür ediyorum. Buraya konu açmak uğurlu geldi sanırım:) eşim 01.30 gibi mesaj atti konuşmak istiyorum diye,konuştuk. Benden ufak tefek eleştirilerim dışında benden hicbir şikayeti olmadığını,sadece biraz anlayis beklediğini,boşanmak falan istemediğini,beni çok özlediğini yazmış.. ihmâl mi ediyorum seni gibi şeyler söylemiş,sorularımızla ilgili detayli kafa yormus anlayacağınız. inanın havalara uçtum,gecenin bir yarısı. En kisa zamanda evime dönüyorum,allahtan bir sorun çıkmazsa. Çok şükür. Her yorum için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Hanımlar iyi kötü bütün yorumlar için teşekkür ediyorum. Buraya konu açmak uğurlu geldi sanırım:) eşim 01.30 gibi mesaj atti konuşmak istiyorum diye,konuştuk. Benden ufak tefek eleştirilerim dışında benden hicbir şikayeti olmadığını,sadece biraz anlayis beklediğini,boşanmak falan istemediğini,beni çok özlediğini yazmış.. ihmâl mi ediyorum seni gibi şeyler söylemiş,sorularımızla ilgili detayli kafa yormus anlayacağınız. inanın havalara uçtum,gecenin bir yarısı. En kisa zamanda evime dönüyorum,allahtan bir sorun çıkmazsa. Çok şükür. Her yorum için ayrı ayrı teşekkür ederim.
İnşallah en hayırlısı olır ama her defasında ayrılalım diycek ve siz onun her dediğini onaylıycaksanız olmaz ki böyle. Önce şu huyunu bırakmalı. Hele ki bir erkeğe zırt bırt boşanalım lafı hiç yakışmıyor.

Sizde gerekenleri söyleseydiniz keşke. Bu şekilde devam etmenin çok da bir anlamı yok. Eğer ders alıp düzelmezse kısır döngüye girersiniz.

Söyledim. Kendimi bu ilişkide güvende hissetmiyorum,öncelikle sorunum bu dedim. Boşanma kelimesi bundan sonra yasaklı kelime dedim. Bundan sonrası için de elimden geleni yapacağım. Inşallah hakkımızda hayırlısı bu olur. Inanın günlerdir çok yürekten dua ediyorum hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun,hayirsizsa devam etmesin diye. Umarım duam kabul olmuştur yüce rabbimin katında...

Şu bu diye evden uzak kalamazsınız.
Bakın en önemlisi yatak kısmıdır. Siz eve geri dönmeyerek yataklarıda ayırmış oluyorsunuz. Bunu yapanın sonunun hayırlı bittiğini ben henüz görmedim.

Ya su seksi ne kadar buyutuyorsunuz arkadas. Yatagi ayirinca ne oluyor?

Ah yatagi ayirdim eyvah koca elden gidecek.. :skandal:

Yok arkadasim oyle birsey.. Karakter sahibi, esini gercekten seven bir insan yatak ayrildi diye, kadin bir sure annesine kalmaya gitti, araya mesafe girdi diye sogumaz, uzaklasmaz.

Ben 2 yillik evliyim evliligimin basindan beri 2 ay esimle kaliyorsam 1 ya da 2 ay Turkiye'de annemle kaliyordum. Ilk defa 4 ay boyunca evimde kaldim. Ocak ayinda yine Anneme gidecegim.. Bu surecte ne esim beni aldatti, ne aramiza sogukluk girdi. Aksine birbirimizi ozluyoruz.

Konu sahibi bununla ilgili kendini kesinlikle suclama ve hatali gorme. Zaten onceden planli bir seyahatmis seninkisi..

Cok net anlatmamissin, yaniliyor olabilirim. Ancak anladigim kadariyla sen kontrolcu bir insansin. Esine cok mudahele ettiysen bir zamandan sonra bu ters tepmistir. Kimse baskasi tarafindan yonetilmekten hoslanmaz. Hele erkekler bu durumdan hic hoslanmaz. Surekli elestirilmek, didiklenmek insanin ozguvenini zedeliyor. Surekli tartisma ve huzursuzlukta insanin ruhunu daraltiyor.

Bana barisirsiniz gibi geliyor. Esin yasanan huzursuzluklardan bikmis olabilir, biraz rahat nefes almak istemis olabilir. Bir de ilk seferinde yalvarmissin bu ona gaz vermistir. Senin aramani bekliyor olabilir. Eger dusuncesi bu yondeyse ve ilk sen ararsan ipleri eline verirsin. 😐

Hanımlar merhaba,
Cümlelerimi nasıl kuracağım nereden başlayacağım bilmiyorum. Olabildiğince kısa tutarak derdimi paylaşmak aynı sancıları yaşayan hanımlar varsa,akıl almak istiyorum.
Eşimle 7 aydır evliyiz. Söz nişan düğün süreçlerini hicbir sıkıntı olmadan atlattık. Iyi bir mesleği var fakat tüm bu düğün süreçlerini yaşarken eşim işsizdi. Ailelerden hicbir isteğimiz olmadı fakat her iki ailede elinden gelenin fazlasını yaptı ve bu süreçleri atlattık. Eşim devlete atandı yaklaşık 2 ay oluyor. Hiç bilmediğimiz bir doğu ilçesine gittik,daha öncesinde ufak tefek tartışmalar olurdu bazen sinirler gerilir ayrılık kararı alırdık ama 2-3 gün sonra ikimizden biri dayanamaz barışırdık sevgililik surecimizde (2 sene). Gittiğimiz yerde yeni bi yere alisma sureci ve imkanları kısıtlı bir yer olması benim sürekli evde olmam,onun stresli bi isi olmasi 2-3 defa siddetli kavgalar ettik,bu kavgaların birini ben yükselttim fazlasıyla,diger kavgalar da zaten yaşadığımiz olayın psikolojik gerilimi diye düşünüyorum. 2 kere gitmeye kalkistim bulunduğumuz yerden. bu arada iyi bir üniversiteden mezunum,iş planlarımı bir süre ertelemiştik. Biraz kafa dağıtmak ailemi görmek icin 1 ay once geldim. Eşim orada kaldı. Maalesef telefonda yine kavga ettik. Boşanmak istediğini ufak tefek şeylerden sıkıntı yaşamak istemediğini söyledi. Eşim beni herhangi bir konuda eleştirmez,müdahale etmez. Benden bu tarz en ufak bir hareket gördüğünde artik cok kırıcı oluyor. O boşanmak istedi ben yalvardım bu sekilde bütün gece iliskiye güveni kalmadigini bu problemleri aşamayacağını soyledi. 7-8 saat yalvardım fakat nuh dedi peygamber demedi. En son ben de yeter dedim. Ayrildik. 2 gün geçmedi pişman olduğunu,bana haksızlık ettigini,bu problemin boşanmayı gerektirmediğini yazdı. Bikac gün uzak kalmak,konuşmamak istedim çünkü o öfkeyle yazdıkları çok kiriciydi. Iki tarafında ders cikarmasi gerektiğini konuşarak bu tatsizligi aştık. Daha doğrusu ben öyle sanmışım. Bana dönüş biletini aldık. Donmeme birkaç gün kala çok saçma bir konudan telefonda birbirimize girdik,eşimi ufacık bir konuda uyarmam sonucu yine dağları yıktı,çok kırıcı cümleler kurdu. Gelmiyorum dedim. Gelme dedi. Konuyu yine ayrılmak istemesine getirdi. Anlasmali boşanmak istediğini söyledi bu defa tamam dedim. Ailelere duyurduk. Ailesini çok severim,onlar da beni sever çok şükür. Boşanmamiza asla razı değiller. Aradılar sordular da çok şükür. Duyurmayın öyle bir şey olamaz dediler. Görümcemle de birbirimizi çok severiz,bu kadar ufak bir konudan boşanmak istemesini bana haksızlık olarak görüyorlar. Anladigim kadarıyla ikna etmeye çalışıyorlar ama nafile. Içim paramparça. Onun için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Normalde kafamız uyar,çok güzel günlerimiz geçti. Birbirimiz için büyük fedakarlıklar yaptık. En son boşanma konuşmasının üstünden 2-3 hafta geçti. Bu süreçte hicbir iletişimimiz olmadı. Evlere sokaklara sığamıyorum. Nasıl bu kadar kolay alınır bu kadar,böyle geçersiz bi sebebten nasıl buralara geldik bilemiyorum. Bunun bir son olduğuna inanmak istemiyorum ama gerçekler tokat gibi çarpıyor her sabah suratıma. Acı çekiyorum,uyku yok yemek yok hatrı sayılır derecede kilo verdim.3-4 tane ortak arkadaşımız var onlardan aldığım haberlere göre onun keyfi yerinde,yani kafasında bitirmiş dert etmiyor. Bense cok yıprandım. Yorumlarınızı bekliyorum..
Bence blöf yapıyor boşanma kelimesi surekli gecmis aranızda gerçekten boşanmak isteyen insan gider başvurur mahkemeye olan size oluyor birbirinizi karşılıklı yıpratıyorsunuz

Ya su seksi ne kadar buyutuyorsunuz arkadas. Yatagi ayirinca ne oluyor?

Ah yatagi ayirdim eyvah koca elden gidecek.. :skandal:

Yok arkadasim oyle birsey.. Karakter sahibi, esini gercekten seven bir insan yatak ayrildi diye, kadin bir sure annesine kalmaya gitti, araya mesafe girdi diye sogumaz, uzaklasmaz.

Ben 2 yillik evliyim evliligimin basindan beri 2 ay esimle kaliyorsam 1 ya da 2 ay Turkiye'de annemle kaliyordum. Ilk defa 4 ay boyunca evimde kaldim. Ocak ayinda yine Anneme gidecegim.. Bu surecte ne esim beni aldatti, ne aramiza sogukluk girdi. Aksine birbirimizi ozluyoruz.

Konu sahibi bununla ilgili kendini kesinlikle suclama ve hatali gorme. Zaten onceden planli bir seyahatmis seninkisi..

Cok net anlatmamissin, yaniliyor olabilirim. Ancak anladigim kadariyla sen kontrolcu bir insansin. Esine cok mudahele ettiysen bir zamandan sonra bu ters tepmistir. Kimse baskasi tarafindan yonetilmekten hoslanmaz. Hele erkekler bu durumdan hic hoslanmaz. Surekli elestirilmek, didiklenmek insanin ozguvenini zedeliyor. Surekli tartisma ve huzursuzlukta insanin ruhunu daraltiyor.

Bana barisirsiniz gibi geliyor. Esin yasanan huzursuzluklardan bikmis olabilir, biraz rahat nefes almak istemis olabilir. Bir de ilk seferinde yalvarmissin bu ona gaz vermistir. Senin aramani bekliyor olabilir. Eger dusuncesi bu yondeyse ve ilk sen ararsan ipleri eline verirsin. 😐
Yorumunuz için sağolun,evet planlı bir seyehati. Biz de sizin gibi planlamistik,doğunun kucuk bir ilcesine gideceğimiz kesinlesince. Buraya konu acmak uğurlu geldi sanırım,eşim bu gece barışmak için iletişime geçti:) 2-3 saat boyunca konuştuk. Kendi hatalarinin da farkında,evet tek şikayet ettiği konu eleştirel yönüm. Bunun dışında hicbir seyinden şikayetçi değilim yerin başımın üstü dedi. Boşanmak falan istemiyorum yazmış,sanırım benden bir adım bekledi bir öncekinden dolayı. Derin konulara indik şimdilik bir problem kalmadı konuşmadığımız, ikimiz de ders cikarabildiysek ne mutlu. Boşanma kelimesini de bundan sonra yasaklı kelime ilan ettik. Insallah bu soN olur, ha gayret bitiricez şu meşhur ilk 1 yılı:)

Hanımlar merhaba,
Cümlelerimi nasıl kuracağım nereden başlayacağım bilmiyorum. Olabildiğince kısa tutarak derdimi paylaşmak aynı sancıları yaşayan hanımlar varsa,akıl almak istiyorum.
Eşimle 7 aydır evliyiz. Söz nişan düğün süreçlerini hicbir sıkıntı olmadan atlattık. Iyi bir mesleği var fakat tüm bu düğün süreçlerini yaşarken eşim işsizdi. Ailelerden hicbir isteğimiz olmadı fakat her iki ailede elinden gelenin fazlasını yaptı ve bu süreçleri atlattık. Eşim devlete atandı yaklaşık 2 ay oluyor. Hiç bilmediğimiz bir doğu ilçesine gittik,daha öncesinde ufak tefek tartışmalar olurdu bazen sinirler gerilir ayrılık kararı alırdık ama 2-3 gün sonra ikimizden biri dayanamaz barışırdık sevgililik surecimizde (2 sene). Gittiğimiz yerde yeni bi yere alisma sureci ve imkanları kısıtlı bir yer olması benim sürekli evde olmam,onun stresli bi isi olmasi 2-3 defa siddetli kavgalar ettik,bu kavgaların birini ben yükselttim fazlasıyla,diger kavgalar da zaten yaşadığımiz olayın psikolojik gerilimi diye düşünüyorum. 2 kere gitmeye kalkistim bulunduğumuz yerden. bu arada iyi bir üniversiteden mezunum,iş planlarımı bir süre ertelemiştik. Biraz kafa dağıtmak ailemi görmek icin 1 ay once geldim. Eşim orada kaldı. Maalesef telefonda yine kavga ettik. Boşanmak istediğini ufak tefek şeylerden sıkıntı yaşamak istemediğini söyledi. Eşim beni herhangi bir konuda eleştirmez,müdahale etmez. Benden bu tarz en ufak bir hareket gördüğünde artik cok kırıcı oluyor. O boşanmak istedi ben yalvardım bu sekilde bütün gece iliskiye güveni kalmadigini bu problemleri aşamayacağını soyledi. 7-8 saat yalvardım fakat nuh dedi peygamber demedi. En son ben de yeter dedim. Ayrildik. 2 gün geçmedi pişman olduğunu,bana haksızlık ettigini,bu problemin boşanmayı gerektirmediğini yazdı. Bikac gün uzak kalmak,konuşmamak istedim çünkü o öfkeyle yazdıkları çok kiriciydi. Iki tarafında ders cikarmasi gerektiğini konuşarak bu tatsizligi aştık. Daha doğrusu ben öyle sanmışım. Bana dönüş biletini aldık. Donmeme birkaç gün kala çok saçma bir konudan telefonda birbirimize girdik,eşimi ufacık bir konuda uyarmam sonucu yine dağları yıktı,çok kırıcı cümleler kurdu. Gelmiyorum dedim. Gelme dedi. Konuyu yine ayrılmak istemesine getirdi. Anlasmali boşanmak istediğini söyledi bu defa tamam dedim. Ailelere duyurduk. Ailesini çok severim,onlar da beni sever çok şükür. Boşanmamiza asla razı değiller. Aradılar sordular da çok şükür. Duyurmayın öyle bir şey olamaz dediler. Görümcemle de birbirimizi çok severiz,bu kadar ufak bir konudan boşanmak istemesini bana haksızlık olarak görüyorlar. Anladigim kadarıyla ikna etmeye çalışıyorlar ama nafile. Içim paramparça. Onun için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Normalde kafamız uyar,çok güzel günlerimiz geçti. Birbirimiz için büyük fedakarlıklar yaptık. En son boşanma konuşmasının üstünden 2-3 hafta geçti. Bu süreçte hicbir iletişimimiz olmadı. Evlere sokaklara sığamıyorum. Nasıl bu kadar kolay alınır bu kadar,böyle geçersiz bi sebebten nasıl buralara geldik bilemiyorum. Bunun bir son olduğuna inanmak istemiyorum ama gerçekler tokat gibi çarpıyor her sabah suratıma. Acı çekiyorum,uyku yok yemek yok hatrı sayılır derecede kilo verdim.3-4 tane ortak arkadaşımız var onlardan aldığım haberlere göre onun keyfi yerinde,yani kafasında bitirmiş dert etmiyor. Bense cok yıprandım. Yorumlarınızı bekliyorum..
Adam ikizler burcu mu ya?Bu ne dengesizlik🤷🏻‍♀️
Evlilik de zırt pırt bosanma lafı edilmez.
Her kavga bosanılsa,evlilik diye bi müessese kalmaz.
Esiniz gelgitli bi insan,devam etseniz bile cok yorulursunuz.

Yorumunuz için sağolun,evet planlı bir seyehati. Biz de sizin gibi planlamistik,doğunun kucuk bir ilcesine gideceğimiz kesinlesince. Buraya konu acmak uğurlu geldi sanırım,eşim bu gece barışmak için iletişime geçti:) 2-3 saat boyunca konuştuk. Kendi hatalarinin da farkında,evet tek şikayet ettiği konu eleştirel yönüm. Bunun dışında hicbir seyinden şikayetçi değilim yerin başımın üstü dedi. Boşanmak falan istemiyorum yazmış,sanırım benden bir adım bekledi bir öncekinden dolayı. Derin konulara indik şimdilik bir problem kalmadı konuşmadığımız, ikimiz de ders cikarabildiysek ne mutlu. Boşanma kelimesini de bundan sonra yasaklı kelime ilan ettik. Insallah bu soN olur, ha gayret bitiricez şu meşhur ilk 1 yılı:)

Cok sevindim, gozunuz aydin. :KK54: Demek ki sizin aramanizi bekliyormus.Bu durumda aramamaniz iyi olmus :KK49: iki tarafta bence hatalarinin farkina vardi.. 😊 Bundan sonra daha dikkatli davranirsiniz ikiniz de... Evet bence de o kelime yasakli olsun🤗

Ben de bir sinir aninda ve gercekten gereksiz yere bosanmak istiyorum cumlesini kurmustum.
Uzerinden zaman gecince esim sen nasil bu kelimeyi bukadar kolay kullaniyorsun dedi.. Gucune gitmis, icerlemis..
Sonrasinda ben de kendi kendime dusundum ve pisman oldum. Ya o an esim evet ben de istiyorum deseydi ne olurdu? Bu kelimeyi normallestirip, evliligimi bu sekilde yipratmaya hakkim yok diye kendime kizdim.. Bir daha da agzima almadim bosanma kelimesini. Artik bizde de yasakli kelime oluyor kendileri :)

eşinizin yanına döndüğünüzde yeniden doğmuş gibi uolun.Sürekli güleç bi tavırla yaklaşın,. bak sana bi tavsiyem var uygulayabilir misin bilmem ama benim kocamda ise yarıyor :) şimdi her gününüz
yine güllük gülistanlık geçmeyecek.Ara sıra sorunlar yine olacak olayı büyütmemek için o an hep tebessumlu konuş sana hakaret etmediği sürece alttan al ama mimiklerle.Yani öfkesine sevgiyle karşılık ver.tut kendini. erkekler biz kadınlar gibi değil trip atmıyor uzatmıyor ortam sonra sakinlesecek illa ki. işte o zaman tekrar güleç bi yüz ifadesiyle hayatım ben orda dediğin şeyde çok kırıldım vs de yani onu suçlamadan sadece duygularını tatlı bi dille söyle. Hem daha da büyümez kavga hem seni de daha fazla üzmez sen şimdi kavga edersen harala harala erkek gibi bu kavga büyür. kadın dediğin yumuşak başlı olacak .bu kavganız için tavsiyem ne kadar dinler anlar uygularsın bilemem benim kocam da bile ise yarıyorsa ki bagirdí mi yer gök inler benimki kedi oluveriyor seninki hale hale..

Umarım bu süreçte sende eşinde hatalarından ders çıkarmıştır. Evlilikle ilgili makale ve Kitaplar okumanı tavsiye ederim çok işe yarıyor hatta gerekirse evlilik terapisti.. bunu illa aranı bozulunca yapmayın evliliğin düzende gitmesi için yapın. Kontrolcü bir insansan bunun psikolojik olarak farklı boyutları olabilir . Mesela sorumsuz bir babaya mı sahiptin ya da fazla yumuşak başlı annenin sürekli müdehale ettiği bir baba?? Dediğim gibi çoğunlukla ilişkilerdeki sıkıntılar (aldatma, şiddet vs)dışımda bu kendi iç sıkıntılarımız yüzünden çıkıyor. Sana tavsiyem mesleğini erteleme.. okumuş etmişsen KPSS vs hazırlan evde. Tüm gün küçük bir ilçede can sıkıntısından eşine sarıyor olsbilirsin , kafan yoğun okursa ve belli bir düzenin ufak tefek şeylere takılmazsın

Ortada biten bisey yok henüz. Sabri tükenmis ikinizde. Biraz zaman ve hayatin akisina birakip beklemekten baska bir careniz kalmamis gibi. Dilinize biraz daha hakim olmaya calisin. Erkekler daha relax bir ev hayati isterler. Bunu onlara tam sunamayiz ama bir nebzede olsa evde iki tarafta huzur ortami olusturmak zorunda. Biri konusursa digeri susacak diyen büyüklerimiz bunu cinsiyet ayrimi yapmadan söylemis. Insaniz hepimizin zor günü olur. Evlili evliligini gözden gecirin. Kendi hatalarinizida görüp düzeltmeye calisin. Esinizdende bunu bekliyorsunuz sizde yapin. Nasil bitirebilir yazmissiniz. Sizinde esinizi terk eder gibi gittiginizi algiladim yazinizda eger öyleyse buda dogru bir hareket degil. Gözden uzak gönülden irak olsun meydan bos bulunsun olmus gibi gibi

Elestiri olayini bence de lafa kaldırın.Esinizin sanirim tahammulu bununla zorlaniyor.Ufak bi uyari diyor insan ama karsi tarafi cileden cikartabiliyor.Elestirmeden yola devam edin.Mutlu,huzurlu olun.

bir kere ne olursa olsun Allah korusun hastalık vb olmadığı sürece 1 ay eşler birbirinden ayrılmamalı.

kavga elbette edilir, fakat ufak şeyleri büyütmek heleki evliliğin temellerini oluşturduğunuz şu günlerde çok yanlış.
her tartışmada ayrılma, barışma olduğu zaman laçkalaşıyor ilişki.
(abimlerde öyleydi 15 senedir vallahi bıktık, her tartısmada ayrılıyoruz bıttı vs bızım sınırler zıplıyor bı bakmısız onlar barısmıs bız yıprandıgımızla kalıyoruz ve hala bu sebepten evliliklerini oturtamadılar)

il değiştirmişsiniz yeni bir düzen ve evlilik temeli atıyorsunuz, en azından bir taraf alttan almadıkça işler çığırından çıkar, bence tamamen sessiz kalın artık su akar yolunu bulur, malesef sizin evliliğiniz yapboza dönmüş

Sürekli kavga oluyorsa bu boşanma sebebi
Gereksiz kaprislerin sıkmış belli eşini
Neden yapıcı olmuyorsunuz biraz?
En ufak şeylere kavga çıkarıyorsanız adam da artık çekmek istemiyorum diyebilir
Evlilik zaten zor anlayış ve saygı çok önemli
Kimse kimseyi çekmek zorunda değil seviyor diye
Yani olayları bilmiyorum ama bazı kadınların nasılsa evlendim deyip evliliğe kadar olan süreçte susup sindirdiği şeyleri evlenince ortaya dökmesi evlenince o insanın sahibi gibi davranması sürekli kavga etmesi vs adamları bunaltıyor
Bunu erkeklerde yapıyor gerçi
Erkeği kadını yok
Yani tartışma konularınızı bilmiyorum o yüzden yorumum havada kalıyor
Sürekli beni eleştiren birinden bende sıkılırım bu nedir ya derim beğenmiyorsan benden iyisini bul .eleştiri eleştiri beni dibe çeker valla

Senın boyle uzuldugunu bosanmak ıstemedıgını tahmın edıyordur ondan boyle yapıyor nede olsa bosanmaz az kafamı dınleyım sonra zaten ıkna ederım modundadır. Yada kafasını karıstıran biri vardır. Sen dık dur uzuldugunu bellı etme tamam madem ıstemıyorsun de bosanma davasını acıyorum de blof yapıyorsa gerı adım atacaktır yapmıyorsa aklını karıstıran bırı varsa zaten bosanmak ıster yada bekar hayatı olan bırılerını gorup ozenıyorsa ozmanda hayırlısı der hayatına bakarsın yapacak bısry yok kımseyle zorla evlı kalamazsın. Sunuda unutma kadınlar boyle sureclerı erkeklerden daha uzgun ve zor atlatır sonunda hıc pısman olmaz erkekler mutlu olur ama sonu hep pısmanlıktır

neden boşanıyorsunuz ki, ben de bunu anlamıyorum.
herkes eşiyle her sıkıntıyı yaşayabilir, son çözüm boşanmak olmalı
eskiden aile terapisti de yoktu, şimdi her imkan var, mutlaka uzman yardımı alın, boşanmaya koşmayın hemen sevgili yeni evliler.
lakin eşinizin de bu kadar rahat davranması bana ilginç geldi..

Tam olarak neyden kavga ettiğinizi yazmamissiniz. Küçük şey dediğiniz belki size göre kucik ona göre büyük ve bardağın taşması olabilir. İki tarafı dinlemek lazım . Tabiki yuva hemen yıkılmaz da erkekler de çok baskıya gelemiyor bana biraz baskı yaptınız gibi geldi. Ayrıca evi terkedip 1 ay gitmek nedir kafamı toplayım diye. Sevgililik mi bu. Allah'tan ailesi çok iyi insanlar. Türkiye'de başka bı aile olsa çoktan bosatirdi oğlunu

En kısa süreden kastın, yarın olsun. İki gün daha kalırsan yine kavga edersiniz siz

X