Ya su seksi ne kadar buyutuyorsunuz arkadas. Yatagi ayirinca ne oluyor?
Ah yatagi ayirdim eyvah koca elden gidecek..
Yok arkadasim oyle birsey.. Karakter sahibi, esini gercekten seven bir insan yatak ayrildi diye, kadin bir sure annesine kalmaya gitti, araya mesafe girdi diye sogumaz, uzaklasmaz.
Ben 2 yillik evliyim evliligimin basindan beri 2 ay esimle kaliyorsam 1 ya da 2 ay Turkiye'de annemle kaliyordum. Ilk defa 4 ay boyunca evimde kaldim. Ocak ayinda yine Anneme gidecegim.. Bu surecte ne esim beni aldatti, ne aramiza sogukluk girdi. Aksine birbirimizi ozluyoruz.
Konu sahibi bununla ilgili kendini kesinlikle suclama ve hatali gorme. Zaten onceden planli bir seyahatmis seninkisi..
Cok net anlatmamissin, yaniliyor olabilirim. Ancak anladigim kadariyla sen kontrolcu bir insansin. Esine cok mudahele ettiysen bir zamandan sonra bu ters tepmistir. Kimse baskasi tarafindan yonetilmekten hoslanmaz. Hele erkekler bu durumdan hic hoslanmaz. Surekli elestirilmek, didiklenmek insanin ozguvenini zedeliyor. Surekli tartisma ve huzursuzlukta insanin ruhunu daraltiyor.
Bana barisirsiniz gibi geliyor. Esin yasanan huzursuzluklardan bikmis olabilir, biraz rahat nefes almak istemis olabilir. Bir de ilk seferinde yalvarmissin bu ona gaz vermistir. Senin aramani bekliyor olabilir. Eger dusuncesi bu yondeyse ve ilk sen ararsan ipleri eline verirsin.