ay bu erkeklerin %90 bu modelde üretilmiş kendi bildiklerini okuyolar ve kendilerini çok akıllı zannediyolar osenin ailenekarşı tavır alsa ben haklıyım derler utanmadan bunları nekadar ugraşsan degiştiremezsin konuşma bakalım osenin peşinden koşsun birada onu ve ailesini umursama sen kendi hayatını yaşamaya bak gidincede fazla muhatap olmazsın mesafeli davranırsın onlara inat eşinle git ortada bi salın ogulları artık tek degil 3 kişiler bunu anlamalarını sagla
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben anlamıyorum siz anlıyorsanız ne olur anlatın...
- Konu Sahibi betican
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Bazılarınız yanlış bazılarınız doğru davrandığımı yazmış.Mevlüte giderken benimde niyetim sadece kuranı dinleyip kalklmatı.Zaten kuran bitince gidelim dedim eşime cevap vermedi.Bir de o kadar milletin içinde ben kalkıp bişeyler yapmasam herkes ne biçim gelin kayınbabasının mevlütünde yabancı gibi oturuyor, elini bişeye sürmüyor derdi.Kaynanamın elini öpme meselesine gelince bir an o halini görünce ( ağlarkenki) vicdanım sızladı, sonuçta ne kadar kötü de olsa kayınbabamın bize emaneti dedim.Zaten diğer oğlu onun da katkılarıyla 3 yıl önce boşandı ve ne yaptığı , kiminle nerde olduğu çoğu zaman belli değil.Ben barışıyım diye öpmek istemedim, sadece saygısızlıık olmasın diye istedim, ama olmadı.Kaldı ki zaten barışsak bile bu saatten sonra eskisi gibi zaten olamayız. Ayrıca kimseye gösteriş yapma merakında değilim, öyle olsa herkesin önünde yapardım o hareketi, özellikle yalnızken gittim yanına.
Kocama gelince ben de farkındayım, benden intikam almaya , beni üzmeye çalıştığının.Ama bırakın üzmeyi kalbim, ruhum o kadar yaralıki, artık ne yaparsa yapsın içimde hep birşeyler eksik.Kolum kanadım kırık.
Ben onu sadece kocam olarak değil,annem, babam, abim, herşeyim olarak gördüm ve güvendim.Ama hiçkimseden yemediğim darbeleri ve acıları ondan gördüm.İçim o kadar buruk ve kırık ki ne yaparsam yapıyım tamir olmuyor.
Dediğim gibi iş bakıyorum ve inşallah bulur bulmaz oğlumu kreşe verip çalışıcam ve oğlumla kendime bir hayat kurucam.Dediğim gibi ailesinin ben ve oğlu olduğunu, bu dünyada en önce bizim olduğumuzu anlayana kadar eskisi gibi olamaz hiçbirşey.Ya bunun farkına varacak yada gittiği ve dayanabildiğim yere kadar gidecek.
Emin olun çok fedakarlıklar yaptım.Ama artık yapacak hiçbirşey kalmadı.Verecek hiçbirşeyim kalmadı, onunla,ailesiyle ve arkadaşlarıyla savaşmaktan yoruldum.Ben de bir insanım ve sabrım kalmadı.
Artık Allah sonumuzu hayır etsin diyorum...
Kocama gelince ben de farkındayım, benden intikam almaya , beni üzmeye çalıştığının.Ama bırakın üzmeyi kalbim, ruhum o kadar yaralıki, artık ne yaparsa yapsın içimde hep birşeyler eksik.Kolum kanadım kırık.
Ben onu sadece kocam olarak değil,annem, babam, abim, herşeyim olarak gördüm ve güvendim.Ama hiçkimseden yemediğim darbeleri ve acıları ondan gördüm.İçim o kadar buruk ve kırık ki ne yaparsam yapıyım tamir olmuyor.
Dediğim gibi iş bakıyorum ve inşallah bulur bulmaz oğlumu kreşe verip çalışıcam ve oğlumla kendime bir hayat kurucam.Dediğim gibi ailesinin ben ve oğlu olduğunu, bu dünyada en önce bizim olduğumuzu anlayana kadar eskisi gibi olamaz hiçbirşey.Ya bunun farkına varacak yada gittiği ve dayanabildiğim yere kadar gidecek.
Emin olun çok fedakarlıklar yaptım.Ama artık yapacak hiçbirşey kalmadı.Verecek hiçbirşeyim kalmadı, onunla,ailesiyle ve arkadaşlarıyla savaşmaktan yoruldum.Ben de bir insanım ve sabrım kalmadı.
Artık Allah sonumuzu hayır etsin diyorum...
kötü niyetle yapmamış olabilirsiniz ama davranışlarınızda, sözlerinizde bir hırçınlık var gibi geldi bana. buraya bir sinirle yazmış da olabilirsiniz tabii, onu bilemem.
mevlit olduğu için tatsızlık çıkmasına müsade etmeseydiniz keşke.
kayınvalidenizle barışmaya çalışmadan önce, size bir yeşil ışık yakmasını bekleyebilirdiniz. o size doğru bir adım atmadan yaklaşmayacaktınız...
ille de barışmanız gerekmezdi...
burada yazdığınıza göre, eşinizin kızma sebeplerini anlıyorum. çok sinirli olduğu bir anda üstüne gitmişsiniz. verdiği olumsuz tepkiler bu yüzden.
günün değerlendirmesini ablanızla yapmanız da hoş algılanmaz.
bunlar sinirlenmek için bir sebeptir.
eşinizin hatrına bu günde, sorun çıkarmamaya çalışmalıydınız.
size tavır mı aldılar, hiç muhattap olmazdınız, keyfin bilir, deyip geçmeliydiniz. aile için özel bir gün idi çünkü...
mevlit olduğu için tatsızlık çıkmasına müsade etmeseydiniz keşke.
kayınvalidenizle barışmaya çalışmadan önce, size bir yeşil ışık yakmasını bekleyebilirdiniz. o size doğru bir adım atmadan yaklaşmayacaktınız...
ille de barışmanız gerekmezdi...
burada yazdığınıza göre, eşinizin kızma sebeplerini anlıyorum. çok sinirli olduğu bir anda üstüne gitmişsiniz. verdiği olumsuz tepkiler bu yüzden.
günün değerlendirmesini ablanızla yapmanız da hoş algılanmaz.
bunlar sinirlenmek için bir sebeptir.
eşinizin hatrına bu günde, sorun çıkarmamaya çalışmalıydınız.
size tavır mı aldılar, hiç muhattap olmazdınız, keyfin bilir, deyip geçmeliydiniz. aile için özel bir gün idi çünkü...
- 19 Mart 2008
- 1.316
- 26
- 318
Allah yardımcın olsun anlaşılmamak çok zor ama bence en başta kendi vicdanın için elimden geleni yaptım diyorsan bu sana yeter senin eşin ile aranızda iletişim problemi var gibi sana bir tavsiye otur bir mektup yaz eşine içinden geçen herşeyi kırıldıklarını üzüldüğün ve ondan ne beklediklerini herşeyi yaz ve sabah işe giderken koy cebine okusun gerçekten kendini iyi ifade edebilirsen inan çözüm olabilir hem sende içinde kalanları çıkarmış olursun çünkü insan yüzyüze bazen sinirden konuşamıyor böyle sakin sakin yazınca daha etkili umarım herşey gönlünce olur a.s.
bence eşinle boşanacak kadar büyük bir sorununuz yok.....ama şu var...eşin sana surat asmış ..sen gidip özür dilemişsin eşin trip atmış sen...yalvarmışsın,,sürekli iletişim kurmaya çalışmışsın...eeee eşinde ..haklı haksız sürekli seni istismar ediyor..biliyorki sen o surat astığı sürece özür dileyip nedenini soracaksın..bunda o kadar eminki...benim tavsiyem sende onula konuşma sende trip yap...o duyguyu ona yaşat....senin yalvarmayacağını göster ona
Merhaba arkadaşlar,
Bazı arkadaşlar herhalde mevlütte sorun çıkardığımı anlamışlar yazdıklarımdan ama mevlüt boyunca hiçbir sorun çıkarmadım.Aksine normal davrandım ve elimden gelen herşeyi yaptım.Surat asmadım, herkesi öptüm, sohbet ettim, servisleri hazırladım, topladım vs. daha ne yapmam gerekirdi.Ben ne kadar doğal davransam da , kayınvalidem ve teyzesinin tavırlarından insanlar bişey olduğunu anladılar.
Bende hem anlaşılmasın diye hemde sıkıldığım için kuran 3'de bitti, 6'ya kadar herşeyi yaptım.Daha ne kadar durabilirdim o ortamda.Hem ben annesinin elini öperek büyüklük yaptım, hemde vicdanımı rahatlattım.Biliyorum onlar suçlu, ben saygısızlık yapmadım, kötü birşey söylemedim, artık ne eşim nede ailesi sen şunu da yapmadın diyemez.Ben biraz da herşeyi yaptığımı aslında bende değil, onlarda sorun olduğunu anlasınlar diye yaptım.
Bu arada eşimle o dün hiç konuşmadım, o aradı , ne yapıyosun falan diye,bende soğuk konuştum.Sonra düşündüm, bu iş böyle olmaz. Ona bugün beni arama, çok kırgın ve kızgınım, kalbini kırarım,artık elimden gelen herşeyi yaptım,ama olmuyor,benim daha fazla vereceğim ve yapacağım birşey kalmadı. Bundan sonra sen bitsin diyosani bitecek ve asla bir sorun çıkmayacak.Düşün ve kararını ver yazdım.
Bikaç gündür kalbim ağrıyor diyodu.Ben sıkıldım, dayımın kızına gitmek için evden çıktım, o arada aradı.Ben akşam hastaneye gidicem, sen de gel dedi .Tamam dedim.Saat 5 gibi aradı, ben fenalaştım, işyerinden hastaneye götürdüler,doktorlar baktı, şimdilik korkulcak bişey yok dediler dedi.Bende iyi tamam dedim, umursamaz bi şekilde.Akşam eve geldik, annesi aradı hemen, ona anlattı, doktor bişeye çok üzülüp, kalbini çok yormuşsun, sakin olman ve sinirlenememen lazım falan demiş. Annesine anlatırken duydum. Kapattktan sonra, sen niye sormuyosun dedi, bende sen ben hasta olunca üzerimi bile örtmüyosun, ben niye soruyum ki, bana ihtityacın yok , senin başkalarına ihtiyacın var dedim.
Ölüyüm de rahatlarsın, sen yaptın böyle oldum dedi.Böyle biraz konuştuk, sonra koltukta uyumuş, ben çocuğu uyuturken.Uyandırdım , düşündün mü dediklerimi dedim.
Düşündüm, tamam haklısın, çok üstüne geldim,ama beni çok kızdırıyosun ondan seni üzüyorum dedi.Bende sen beni üzersen, ben seni on katı üzerim, yada hayatından çıkar giderim dedim.
Buna dayanamam, sensiz ve oğlumsuz olamam, seni hala eskisi kadar çok seviyorum, sadece çok daraldım, bunaldım dedi.Sarıldık ve biraz ağladık, sonra da sarılıp uyuduk.böyle arkadaşlar, ne diyim ne yapıyım, kafam karışık, herşeyi oluruna bıraktım.
Bi laf vardır, su akar yolunu bulur diye.Dediğim gibi artık kafama takmıyorum, o beni ne kadar sever ve önemserse o kadar karşılığını alır.Ben de artık onun gibi rahat olmaya karar verdim.
Bakalım hayat , Allah sonumuzu hayır etsin...
Bazı arkadaşlar herhalde mevlütte sorun çıkardığımı anlamışlar yazdıklarımdan ama mevlüt boyunca hiçbir sorun çıkarmadım.Aksine normal davrandım ve elimden gelen herşeyi yaptım.Surat asmadım, herkesi öptüm, sohbet ettim, servisleri hazırladım, topladım vs. daha ne yapmam gerekirdi.Ben ne kadar doğal davransam da , kayınvalidem ve teyzesinin tavırlarından insanlar bişey olduğunu anladılar.
Bende hem anlaşılmasın diye hemde sıkıldığım için kuran 3'de bitti, 6'ya kadar herşeyi yaptım.Daha ne kadar durabilirdim o ortamda.Hem ben annesinin elini öperek büyüklük yaptım, hemde vicdanımı rahatlattım.Biliyorum onlar suçlu, ben saygısızlık yapmadım, kötü birşey söylemedim, artık ne eşim nede ailesi sen şunu da yapmadın diyemez.Ben biraz da herşeyi yaptığımı aslında bende değil, onlarda sorun olduğunu anlasınlar diye yaptım.
Bu arada eşimle o dün hiç konuşmadım, o aradı , ne yapıyosun falan diye,bende soğuk konuştum.Sonra düşündüm, bu iş böyle olmaz. Ona bugün beni arama, çok kırgın ve kızgınım, kalbini kırarım,artık elimden gelen herşeyi yaptım,ama olmuyor,benim daha fazla vereceğim ve yapacağım birşey kalmadı. Bundan sonra sen bitsin diyosani bitecek ve asla bir sorun çıkmayacak.Düşün ve kararını ver yazdım.
Bikaç gündür kalbim ağrıyor diyodu.Ben sıkıldım, dayımın kızına gitmek için evden çıktım, o arada aradı.Ben akşam hastaneye gidicem, sen de gel dedi .Tamam dedim.Saat 5 gibi aradı, ben fenalaştım, işyerinden hastaneye götürdüler,doktorlar baktı, şimdilik korkulcak bişey yok dediler dedi.Bende iyi tamam dedim, umursamaz bi şekilde.Akşam eve geldik, annesi aradı hemen, ona anlattı, doktor bişeye çok üzülüp, kalbini çok yormuşsun, sakin olman ve sinirlenememen lazım falan demiş. Annesine anlatırken duydum. Kapattktan sonra, sen niye sormuyosun dedi, bende sen ben hasta olunca üzerimi bile örtmüyosun, ben niye soruyum ki, bana ihtityacın yok , senin başkalarına ihtiyacın var dedim.
Ölüyüm de rahatlarsın, sen yaptın böyle oldum dedi.Böyle biraz konuştuk, sonra koltukta uyumuş, ben çocuğu uyuturken.Uyandırdım , düşündün mü dediklerimi dedim.
Düşündüm, tamam haklısın, çok üstüne geldim,ama beni çok kızdırıyosun ondan seni üzüyorum dedi.Bende sen beni üzersen, ben seni on katı üzerim, yada hayatından çıkar giderim dedim.
Buna dayanamam, sensiz ve oğlumsuz olamam, seni hala eskisi kadar çok seviyorum, sadece çok daraldım, bunaldım dedi.Sarıldık ve biraz ağladık, sonra da sarılıp uyuduk.böyle arkadaşlar, ne diyim ne yapıyım, kafam karışık, herşeyi oluruna bıraktım.
Bi laf vardır, su akar yolunu bulur diye.Dediğim gibi artık kafama takmıyorum, o beni ne kadar sever ve önemserse o kadar karşılığını alır.Ben de artık onun gibi rahat olmaya karar verdim.
Bakalım hayat , Allah sonumuzu hayır etsin...
Ne güzel herşey tatlıya bağlanmış Allah her daim sorunsuz mutlu bir evliliği daim etsin güzelim.Ben senin hiçbir haksız yönünü görmedim bence ne yapılması gerekiyorsa onu yapmışsın.
---
Amin güzel dileklerin için, bende bırak haksız yönümü, yapılması gereken herşeyden daha fazlasını yaptım.Daha da yapacak bişey kalmadı.
Umarım bir daha yapmak zorunda kalmam, çünkü sabrım kalmadı...
arkadaş sendede ne kin varmış hadi diğerlerini bir şey dememde
ama bir üst örtmeyle kalp ağrısını nasıl aynı kefeye koyabildin pes yani
---------------------------------
Valla başkası yapsa emin ol bu kadar koymaz da, insanın sevdiği kendisine kıyınca demek ki gözü dönüyor. O benim nasıl hasta olduğum halde üzerimi örtmüyorsa, bende onun bir yeri ağrıdığında umursamam .
Çünkü beni de bir anne doğurdu , onu da.Ben onu ne kadar düşünüyor ve saçının bir teline bile zarar gelmesin diyosam, o da beni öyle sevip, koruyup kollamalıdır.
Yoksa ne anladım, sevgiden , hayat arkadaşlığından ben...
- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
Bak Betican eşin seni seviyor...Bu belli..
Ama annesiyle senin aranda kalmak onu ikileme sokuyor..
Bu kaçıncı toparlanmanız,iyiye gidiyorsunuz.sen de artık belli taktiklerle(kaynana karşı)eşini idare edeceksin. Bence artık top sende...
Eşin senin ve annesinin arasında savrulup duruyor,bunalıyor.
Sen mevlütte yanlış davranmadın ama 5 hareket sonra yapman gerekenleri bir çırpıda yaptın. Bu da hataya sebebiyet verdi.
Aslında tereyağdan kıl çeker gibi halledilir bir mesele bu...
Çünkü eşin senin yanında...
Ama annesiyle senin aranda kalmak onu ikileme sokuyor..
Bu kaçıncı toparlanmanız,iyiye gidiyorsunuz.sen de artık belli taktiklerle(kaynana karşı)eşini idare edeceksin. Bence artık top sende...
Eşin senin ve annesinin arasında savrulup duruyor,bunalıyor.
Sen mevlütte yanlış davranmadın ama 5 hareket sonra yapman gerekenleri bir çırpıda yaptın. Bu da hataya sebebiyet verdi.
Aslında tereyağdan kıl çeker gibi halledilir bir mesele bu...
Çünkü eşin senin yanında...
---------------------------------
Valla başkası yapsa emin ol bu kadar koymaz da, insanın sevdiği kendisine kıyınca demek ki gözü dönüyor. O benim nasıl hasta olduğum halde üzerimi örtmüyorsa, bende onun bir yeri ağrıdığında umursamam .
Çünkü beni de bir anne doğurdu , onu da.Ben onu ne kadar düşünüyor ve saçının bir teline bile zarar gelmesin diyosam, o da beni öyle sevip, koruyup kollamalıdır.
Yoksa ne anladım, sevgiden , hayat arkadaşlığından ben...
arkadaş erkeklerin hamuru biraz katı yoğrulmuş
bunu ne sen düzeltebilirsin ne ben düzeltebildim ben 22 senelik evliyim
bu 22 senede ne öğrendin dersen bir kere senin ailen benim ailem davası güdülünce o evde ne
huzur kalıyor ne sevgi bak beklentilerimiz hepimizin var ama kişinin birde huyu suyu var karşılıklı anlayış ve taviz olmazsa zor
değiştiremiyorsanız olduğu gibi kabul edeceksin
bak gençsiniz bu gün kavga edince sarılıp uyursunuz ama bir zaman gelirki o sarılmak
bile içinizden gelmez
dipnot. birde her kavganızda ayrılalım diye söylemeyin sabır çok acı meyvesi çok tatlıdır bunu unutmayın