- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Çok da rahat olmamakta fayda varEllerine sağlık :) şimdi buraya rahat rahat yazabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok da rahat olmamakta fayda varEllerine sağlık :) şimdi buraya rahat rahat yazabilirim
İlk defa muz yemeyen birini görüyorum.Şimdi size bir sırrı mı söylicem linçlerseniz hepinizi şikayet ederim.
Muzun tadını bilmem ona rağmen tiksiniyorum hiç yemedim..
Gel sarılalım dünya da sen ben rahmetli babam muz sevmeyen 3 kişiyiz birini kaybettik gittikçe sayımız azalıyorMuz ben de yemiyorum. Ekşi meyveler daa güzel.
İşte bunu dememeliydinBu da bişey mi benim küçük yeğenim salatalığa reçel sürüp yiyor çocukta nasıl mide var bilmiyorum
Eşim tarhanayla peynir yiyo. Evde peynir yoksa tarhana yapamam mesela yemezEvet gelelim ege problems :
Tarhana çorbası ile uzum yeriz biz bildiğin yeşil üzüm
DeneyeceğimBu da bişey mi benim küçük yeğenim salatalığa reçel sürüp yiyor çocukta nasıl mide var bilmiyorum
Asla muzla aynı meyvelikte duran meyveyi yemem sen ne diyob kardeşMuzlu seylerde mi yemedin
Eşim tarhanayla peynir yiyo. Evde peynir yoksa tarhana yapamam mesela yemez
Sevmem kardeşim tipinde bile bi ima olan meyveyi sevmeeeemİlk defa muz yemeyen birini görüyorum.
Hello alien
Acı kahve ?Ben patates püresiyle bişi içmeyi çok seviyorum hatırlayan sussun tahmin alcam
Yegenım ekmegıne peynır koyup Nutella sürüyordu ustune.Bu da bişey mi benim küçük yeğenim salatalığa reçel sürüp yiyor çocukta nasıl mide var bilmiyorum
Aaa neden sende mi denedin yoksaİşte bunu dememeliydin
Peynir kese kağıdıyla bile yenir kiEşim tarhanayla peynir yiyo. Evde peynir yoksa tarhana yapamam mesela yemez
Bu nesil çok değişik gerçektenYegenım ekmegıne peynır koyup Nutella sürüyordu ustune.
Insallah halen yapmıyordur
Burda bahsi geçen ikili yiyeceklerin uyumsuzluğu çok da o yüzdenAaa neden sende mi denedin yoksa
Ben patates püresiyle bişi içmeyi çok seviyorum hatırlayan sussun tahmin alcam
Sıcak çüklotAcı kahve ?
Poga yerken yiyoruz değil miPeynir kese kağıdıyla bile yenir ki
Ben nutella sevmiyorum ama sevsem yenir ki peynir bu her şeye yakışırYegenım ekmegıne peynır koyup Nutella sürüyordu ustune.
Insallah halen yapmıyordur
Katılıyorum.Kısıra domates konulmaz mesela.