- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.628
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bir çoğunuz zayıf neden zayıf oldugunuzu şimdi daha iyi anlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ton balıklı pizza ve mayonez ikilisi için ölebilirimHa bir de pizzaya ketçap ve mayo sıkılmaz
Sıkılır ama köşesine, banılırHa bir de pizzaya ketçap ve mayo sıkılmaz
Ben karbonhidratla beslenip doyuyorum ondan böyleyim TencereBir çoğunuz zayıf neden zayıf oldugunuzu şimdi daha iyi anlıyorum
Yoğurt diyebilirdin,b una şükürTon balıklı pizza ve mayonez ikilisi için ölebilirim
Ben kedilerin mamasının tadını da çok merak ediyorum. Bayıla bayıla yiyorlar. Çünkü boğa burcu olmak.Kedom da yanlışlıkla suyuna mama düşürüyo sonra o mama şişiyo şişiyo kocaman oluyo. Benzer İşler
Senin tercihlerin çok uzak banaBen karbonhidratla beslenip doyuyorum ondan böyleyim Tencere
Orange'ın yazdıklarını görünce otomatik olarak zayıflıyorsun.Bir çoğunuz zayıf neden zayıf oldugunuzu şimdi daha iyi anlıyorum
Hiç denemedin mi… ben bizim köpeğin mamasını denemiştim meselaBen kedilerin manasının tadını da çok merak ediyorum. Bayıla bayıla yiyorlar. Çünkü boğa burcu olmak.
Kardeş yoğurt her şeyle yenir bundan daha az önce bahsettik..Yoğurt diyebilirdin,b una şükür
Gecen kucuk oglan kopegin ödül biskuvisini aldi diyo ki guzele benziyooooooBen kedilerin mamasının tadını da çok merak ediyorum. Bayıla bayıla yiyorlar. Çünkü boğa burcu olmak.
I ihhh o kadar okudum beni etkilemediOrange'ın yazdıklarını görünce otomatik olarak zayıflıyorsun.
Ben de bi de şu sıvı ödül mamasınıBen kedilerin mamasının tadını da çok merak ediyorum. Bayıla bayıla yiyorlar. Çünkü boğa burcu olmak.
Git yoooourtcuyla evlen mademmKardeş yoğurt her şeyle yenir bundan daha az önce bahsettik..
Ay evet onu ağızlarını şapırdatarak yiyorlar insanın canı çekiyorBen de bi de şu sıvı ödül mamasını
Kalmadı ki işinin ehli bi yoğurtçu canım anam yapıyo sağ olsunGit yoooourtcuyla evlen mademm
Ev yogurdu candırKalmadı ki işinin ehli bi yoğurtçu canım anam yapıyo sağ olsun
O an konu bahsi geçerken aktif olanları ekledim başımızın üstünde yerin varBen niye yokum benim gibi bir gurmeyi eklemediniz ya yazıklar ossun pühhh
Ay bende boğa burcuyum evet bende merak ediyorum ama korkuyorum. Gerçi arkadaşın kızı gizli gizli yiyor kedi maması sürekli o da boğa burcuBen kedilerin mamasının tadını da çok merak ediyorum. Bayıla bayıla yiyorlar. Çünkü boğa burcu olmak.