- 8 Aralık 2012
- 3.666
- 4.989
- 32
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ben peynirli böreğe Nutella sürerim hiç ekmek peynir Nutella denememiştim amaYegenım ekmegıne peynır koyup Nutella sürüyordu ustune.
Insallah halen yapmıyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben peynirli böreğe Nutella sürerim hiç ekmek peynir Nutella denememiştim amaYegenım ekmegıne peynır koyup Nutella sürüyordu ustune.
Insallah halen yapmıyordur
Ay yazıklar olsun sende miKatılıyorum.
Peynirli börek ve poğaça yenmez kardeş odak noktası peynir olmayacak sen sonradan yanına iliştireceksinPoga yerken yiyoruz değil mi
Ben pogacayi peynirli yerim peynirli yoksa simit yada acma yerim .böreği de o şekildePeynirli börek ve poğaça yenmez kardeş odak noktası peynir olmayacak sen sonradan yanına iliştireceksin
Evet yürekten katılıyorum. Peynirsiz bir dünya hayal edemiyorumBen nutella sevmiyorum ama sevsem yenir ki peynir bu her şeye yakışır
Peynir ben çok sevmiyo ya, antin kuntin peynirleri denemeyi çok severim sadece en sevdiğim peynirler ağır peynirlerdir Kars gravyeri, ne bileyim cheddar (burger için olan dilimden değil normal kesilen büyük olan) ne bileyim gouda falan onlar da hani kıçından ısırılcak peynirler ancaPeynir kese kağıdıyla bile yenir ki
Tencere senin yemeğe yaklaşımın biraz üzücü kardeş gel değiştirelim bunu.. patatesli börek yiyip üstüne peynir süreceksin bu kadar basit aslında…Ben pogacayi peynirli yerim peynirli yoksa simit yada acma yerim .böreği de o şekilde
Ya aklınıza NErden gelıyo arkadas, dur peynire cıkolata kondurayım fılan, cok fantastikBen peynirli böreğe Nutella sürerim hiç ekmek peynir Nutella denememiştim ama
Bu konuda ağzının tadını biliyorsun ben de tulum hariç ağır peynirleri çok severimPeynir ben çok sevmiyo ya, antin kuntin peynirleri denemeyi çok severim sadece en sevdiğim peynirler ağır peynirlerdir Kars gravyeri, ne bileyim cheddar (burger için olan dilimden değil normal kesilen büyük olan) ne bileyim gouda falan onlar da hani kıçından ısırılcak peynirler anca
Kars göğermiş peynirini denedin mi?Peynir ben çok sevmiyo ya, antin kuntin peynirleri denemeyi çok severim sadece en sevdiğim peynirler ağır peynirlerdir Kars gravyeri, ne bileyim cheddar (burger için olan dilimden değil normal kesilen büyük olan) ne bileyim gouda falan onlar da hani kıçından ısırılcak peynirler anca
Eşim sevdiği halde patatesli börek yapmam. Patates ziyanligi ekmek arası ekmek gibiTencere senin yemeğe yaklaşımın biraz üzücü kardeş gel değiştirelim bunu.. patatesli börek yiyip üstüne peynir süreceksin bu kadar basit aslında…
Ay buna bayıldım benim kedommm da yapıyorKedom da yanlışlıkla suyuna mama düşürüyo sonra o mama şişiyo şişiyo kocaman oluyo. Benzer İşler
Bir boğa burcu yemekle ilgili her şeyi düşünürYa aklınıza NErden gelıyo arkadas, dur peynire cıkolata kondurayım fılan, cok fantastik
Hıc dusunmem oldugu gıbı yerım ben
Tulum da severim bak sevmem deyip her şeyi seviyor çıktım yineBu konuda ağzının tadını biliyorsun ben de tulum hariç ağır peynirleri çok severim
Erzurum göğermiş yedim yemez olaydım gelemiyorum mavi peynirlere küfü niye yiyoruzzzKars göğermiş peynirini denedin mi?
Yani benim peynirden daha az sevdiğim bi sürü arkadaşım var mesela. Tercih yapma zorunda bırakılırsam çoğunun yerine peyniri seçerimEvet yürekten katılıyorum. Peynirsiz bir dünya hayal edemiyorum
Önce kiymali , kıymalı yoksa peynirli yoksa ispanakli. bunlar yoksa yennmesede olurEn güzel börek patatesli ve ıspanaklı olanlardır kıymalı falan börek olmassss
Küflenmiş yani?Kars göğermiş peynirini denedin mi?
Kıyma yemek için kullanılır en kötü köfteye kullanılır böeeğe sokmayınnnnÖnce kiymali , kıymalı yoksa peynirli yoksa ispanakli. bunlar yoksa yennmesede olur