Pisboğaz 🥴

Peynir kese kağıdıyla bile yenir ki 🤷🏻‍♀️
Peynir ben çok sevmiyo ya, antin kuntin peynirleri denemeyi çok severim sadece en sevdiğim peynirler ağır peynirlerdir Kars gravyeri, ne bileyim cheddar (burger için olan dilimden değil normal kesilen büyük olan) ne bileyim gouda falan onlar da hani kıçından ısırılcak peynirler anca

Peynir ben çok sevmiyo ya, antin kuntin peynirleri denemeyi çok severim sadece en sevdiğim peynirler ağır peynirlerdir Kars gravyeri, ne bileyim cheddar (burger için olan dilimden değil normal kesilen büyük olan) ne bileyim gouda falan onlar da hani kıçından ısırılcak peynirler anca
Bu konuda ağzının tadını biliyorsun ben de tulum hariç ağır peynirleri çok severim 🤤

Kars göğermiş peynirini denedin mi?

Tencere senin yemeğe yaklaşımın biraz üzücü kardeş gel değiştirelim bunu.. patatesli börek yiyip üstüne peynir süreceksin bu kadar basit aslında…
Eşim sevdiği halde patatesli börek yapmam. Patates ziyanligi :KK43: ekmek arası ekmek gibi o_O

X