- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.414
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Yaaa çocuklu ailelerin ulaşamayacak yerlere kıyması lazım aslındaAy bende boğa burcuyumevet bende merak ediyorum ama korkuyorum. Gerçi arkadaşın kızı gizli gizli yiyor kedi maması sürekli o da boğa burcu
Ellerine sağlık :) şimdi buraya rahat rahat yazabilirimProfillerde yaptığımız yemek kültürü sohbetleri için buyurunuz efendim
ailurophile
@Honkiponkitorino
@Orangegreysky
Depresif Penguen
@mybiglove
Yiyin kardeşler öldürmüyor..Ay bende boğa burcuyumevet bende merak ediyorum ama korkuyorum. Gerçi arkadaşın kızı gizli gizli yiyor kedi maması sürekli o da boğa burcu
Menemen soğansız olmalı ben öyle yerim ,cacıkta salatalık küp küp doğranacak diğer türlü tadını alamıyorumİstediğiniz konudan baslayabilirsiniz
baklava ile ayran içilir mi ?
Menemen soğanlı mi olur ?
K.Pideye ezine konur mu ?
Kahve sert mi yumuşak mi ?
Ben de soğansız dedimmmm-Baklava yemem.
-Menemen soğansız yenir diyenle arkadaşlığımı bi gözden geçiririm (orange hariç)
-Pideye peynir koymayı denemeden linçlemeyin.
-Kahve konusunda yumuşak diye bir seçenek yok çünkü o kahve olmuyor.
İlk cümlenle beni kırmayı başardın şans kardeş tebriklerim.. gerisinde gelen güzel sözler beyhude kaldı… o kadar kırıldım…Menemen soğansız olmalı ben öyle yerim ,cacıkta salatalık küp küp doğranacak diğer türlü tadını alamıyorumbir de sebze yemekleri biraz acılı olursa tadı daha güzel oluyor ,fırında patates yemeğinde de domates sevmiyorum
Oha aynı hikaye bende de varBebekken bahçede kaşla göz arasında böcek alıp yemeye çalışmışım elimden zor almışlar. Boğa burcu problemleri bitmez.
Bana da bir iyilik yapıp istisnalara koyarsın canım :)İlk cümlenle beni kırmayı başardın şans kardeş tebriklerim.. gerisinde gelen güzel sözler beyhude kaldı… o kadar kırıldım…
AhahahhOha aynı hikaye bende de vartüm boğalar aynı mı
neyse artık görmezden gelcem mecbur seni sevdim geçen günkü konuda vatanı düşmana savunur gibi savundunBana da bir iyilik yapıp istisnalara koyarsın canım :)
Muz ben de yemiyorum. Ekşi meyveler daa güzel.Şimdi size bir sırrı mı söylicem linçlerseniz hepinizi şikayet ederim.
Muzun tadını bilmem ona rağmen tiksiniyorum hiç yemedim..
Muzlu seylerde mi yemedinŞimdi size bir sırrı mı söylicem linçlerseniz hepinizi şikayet ederim.
Muzun tadını bilmem ona rağmen tiksiniyorum hiç yemedim..
Bu da bişey mi benim küçük yeğenim salatalığa reçel sürüp yiyor çocukta nasıl mide var bilmiyorumAn itibari ile komşudan su böreği geldi ve ben üzerine reçel koyup yiyorum