- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.628
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ben ısırığı yutup diğerinden yediğim için midesi sanıyordum kendimiBenzer ikili , mis gibi
bende bir de şey var pasta falan yiyorsam yanında börek ya da tuzlu kuru pasta olmalı bi ısırık pastadan bi ısırık börekten alıp ikisini aynı anda çiğnemeliyim
Allahım tüm sırlarımı döktüm
Salçasızı mı var nohut yemeğininSalçalı nohut yemeği mi
Bunlar normal şeyler yavrum bizde kıymalı pideyi Ezine ile yiyen var zift içip kahve içtim diyen varNohutlu tavuklu pilav üzerine de biraz karabiber offff
Biz hep salçasız yapariz . Nohut zeutinyag ve soğanSalçasızı mı var nohut yemeğinin
kavga mı edek tencere onu mu isti10 gardaşBunlar normal şeyler yavrum bizde kıymalı pideyi Ezine ile yiyen var zift içip kahve içtim diyen var
Boşq yiyosunuz desene.. üzüldüm şimdi…Biz hep salçasız yapariz . Nohut zeutinyag ve soğan
Ben Pilavın ustune acı biber tursusu serpıstırmezsem asla yiyememSade Pilavın da fanı değilim ama yoğurda bulayınca yeniyor işte
Üstüne karabiber yada kimyon atıyor bizimkiler .ben bu şekilde salcasizken etli seviyorumBoşq yiyosunuz desene.. üzüldüm şimdi…
Aynen, salçayı soganla kavursan bile ayrı bir lezzet çıkıyor. Bundan mahrum kalmak da ne bileyim.Boşq yiyosunuz desene.. üzüldüm şimdi…
Tarçın atıyorum ben. Sade Dondurmanın ustuneDondurmanın üstüne tahin ya da türk kahvesi (tozu) döküp yiyen değişikler var mı benim gibi?
Keşke bunları okumasaydım şuan Ezelin kör annesi Meliha olsaydım….Üstüne karabiber yada kimyon atıyor bizimkiler .ben bu şekilde salcasizken etli seviyorum
Salça kuru fasulye de olur
Bak o da güzel fikirmis.Tarçın atıyorum ben. Sade Dondurmanın ustune
Salep gibi oluyo
Tarçın tatlıya gidiyor güzel olurTarçın atıyorum ben. Sade Dondurmanın ustune
Salep gibi oluyo
Siz benden ne istiyorsunuz yahuKeşke bunları okumasaydım şuan Ezelin kör annesi Meliha olsaydım….
Yenmez, rezillikAblamın ogluyenir mi peki?
DemıEn güzel turşu cin biber turşusudur. Kahvaltıda bile yerim.
Yav herhangi bir yemeğe salça ve soğan koymayınca o yemek olmuyor ki zatenAynen, salçayı soganla kavursan bile ayrı bir lezzet çıkıyor. Bundan mahrum kalmak da ne bileyim.
Makarna da güzel ketçap -mayonezYenmez, rezillik