- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.413
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kesinlikle, bi tık üstü= yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle, bi tık üstü= yok.
Biz tutumlu insanlariz her yemeğe salca katıp salçayı ziyan etmiyoruzYav herhangi bir yemeğe salça ve soğan koymayınca o yemek olmuyor ki zaten
Tulumba + yoğurt desekGeçen günkü konuyu açıyorum, pilav + tulumba
Salçadan tasarruf etmek hayattan zevk almaktan daha mı önemli tencere…Biz tutumlu insanlariz her yemeğe salca katıp salçayı ziyan etmiyoruz
Ama nohut öyle de güzelSalçadan tasarruf etmek hayattan zevk almaktan daha mı önemli tencere…
Senin yoğurtla derdin ne bacım sal yoğurduTulumba + yoğurt desek
Makarna hakkında düzgün konuş kardeş…Makarna da güzel ketçap -mayonez
Taze nohut? Yeşil olandan dalında??Henüz olgunlaşmamış kıpkırmızı kızılcık bence çok güzel, epekşi
Sana dislike atmak istemiyorum… uzamasın bu konu…Ama nohut öyle de güzel
Ben geçen nesquik yedim yarısında midem bulandı. Beyime dedim ki al sen ye. Dedi ki AZ YUMUŞASIN BIRAK ORAYA neeeeğğğYa bide benim esim 10 kilo nesguike bi gıdım süt koyup pudding haline getirip yiyoo reziillliiiik kepazelik
O da müko bence bir de kırımızı böğürtlen.Taze nohut? Yeşil olandan dalında??
Yumuşayınca mısır gevreği olmuyor ki o..Ben geçen nesquik yedim yarısında midem bulandı. Beyime dedim ki al sen ye. Dedi ki AZ YUMUŞASIN BIRAK ORAYA neeeeğğğ
Kedom da yanlışlıkla suyuna mama düşürüyo sonra o mama şişiyo şişiyo kocaman oluyo. Benzer İşlerYumuşayınca mısır gevreği olmuyor ki o..
Ay Allah iyiliğini versin çok güldüm valla yoğurdu saldığım gün ölürümSenin yoğurtla derdin ne bacım sal yoğurdu
Bende sikmam .eşim ve oğlum evde pizza yapildiyda ketçap mayonez var mı diye sorarHa bir de pizzaya ketçap ve mayo sıkılmaz