- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.392
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Sen koyanlardansın demek asıl skandal seninki minik.
Taze soğan domates ve salatalık şart yavrum yoksa kısır demem ben onaSen koyanlardansın demek asıl skandal seninki minik.
+1Menemene soğan koymuyorsan tupe yazik gaza yazik al domat ekmek ye serefinle
Yeşillik, limon ve baharat yeterli.Taze soğan domates ve salatalık şart yavrum yoksa kısır demem ben ona
Ne dersin tencere bulgurlu mahmut mu?Taze soğan domates ve salatalık şart yavrum yoksa kısır demem ben ona
Cin dediğin sarı biber mi gerçi her türlü tursu yerim ben biber olsun yeterEn güzel turşu cin biber turşusudur. Kahvaltıda bile yerim.
Daha sonra ağlatır ama.En güzel turşu cin biber turşusudur. Kahvaltıda bile yerim.
Havuç...En güzel turşu cin biber turşusudur. Kahvaltıda bile yerim.
Sebzeli bulgur salatasıNe dersin tencere bulgurlu mahmut mu?
Küçük yapılı ince biberlerCin dediğin sarı biber mi gerçi her türlü tursu yerim ben biber olsun yeter
Gülü seven dikenine katlanıyor kardeşimDaha sonra ağlatır ama.
Noo. Havuç renk versin diye küpe konulur sanıyordum ben.Havuç...
Biz soldakine süs biber sağdaki yediveren diyoruz hangisiKüçük yapılı ince biberler
Haklısın bilakis yemek söz konusu olduğunda.Gülü seven dikenine katlanıyor kardeşim
Yaninda kornison tursuylaaaKısır tarifi
Bulgur
Domates salçası
Acı biber salçası
Taze soğan
Beyaz soğan (opsiyonel)
Az biraz limon suyu
Zeytinyağı
Pul biber
Tuz
Ve 16262626 kilo nar ekşisi
SağdakiBiz soldakine süs biber sağdaki yediveren diyoruz hangisiEki Görüntüle 3434551
Kardeşim ekmeği tahin-pekmez e batırıp yanında havuç turşusu kirtlatirdi neler var ya RabbımBir tanede benden gelsinburger king dondurması ile patates kızartması
itiraf ediyorum kızartmayı dondurmaya bandıra bandıra yiyorum