- 22 Kasım 2020
- 6.251
- 86.204
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ketçaplı pilav yiyen var mii??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pilav yani ne koysan olur bence hardalla bile yenir çok anlamlı biri değilKetçaplı pilav yiyen var mii??
RezillikOrangegreysky var mlsf
Sen de her seyi hardalla yiyenlerden misiiin esim gibi, ha bir de sey, o pis soslar vardi ya adi neydi, sarimsakli, adını unuttuum, her cesidini alir her seye koyarPilav yani ne koysan olur bence hardalla bile yenir çok anlamlı biri değil
Evet hardalı zorda kalırsam elime sıkar avuçla yerimSen de her seyi hardalla yiyenlerden misiiin esim gibi, ha bir de sey, o pis soslar vardi ya adi neydi, sarimsakli, adını unuttuum, her cesidini alir her seye koyar
Denenir kahve ve tahin harika şeylerDondurmanın üstüne tahin ya da türk kahvesi (tozu) döküp yiyen değişikler var mı benim gibi?
Buna insan denemez gozum seyirdiBenim eşim olacak kişi cacığı mantıyı sarımsaksız yiyor. Ne biçim insan bu ya
Hiç yemesin o zaman tadını sarımsak getiriyor her şeyinBenim eşim olacak kişi cacığı mantıyı sarımsaksız yiyor. Ne biçim insan bu ya
Alinaziği de sarımsaksız yiyor hatta. Sarımsağı ve yoğurdu ayrı ayrı sever ama birleşince yemiyor.Buna insan denemez gozum seyirdi
Ben ekmek arası sarımsak yiyorum dilediğin bi zamanda kocana honosko diyebilirim aklı başına gelsinBenim eşim olacak kişi cacığı mantıyı sarımsaksız yiyor. Ne biçim insan bu ya
İste bu, ağzının tadını bilen bir penguş.Denenir kahve ve tahin harika şeyler
Boşan kardeşim biz arkandayız..Alinaziği de sarımsaksız yiyor hatta. Sarımsağı ve yoğurdu ayrı ayrı sever ama birleşince yemiyor.
Kısıra domates konulmaz mesela.
Şimdi buna da itiraz eden çıkar ama üzülmeİste bu, ağzının tadını bilen bir penguş.