Pireyi deve yapıyorum artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam zerre değer vermiyor size kaynananıza biz keseriz eşimle deyip kendi işinizi göreceksiniz .Siz sinirleneceğinize eşiniz sinirlensin alttan almayın kendini değerli görüyor size zerre saygısı ve sevgisi yok üzgünüm. Siz kendi değerinizi kendiniz belirleyecek ona müdahaneniz olmadığını gösterecek şekilde ayrı planlar yapıp sadece şimdilik para için ondan beklentiniz oldğunu hissettireceksiniz. Bakımlı ve uzak olun çok da hizmet etmeyin pohpohlanmış size hakaret ettikçe gelip burada bizi darlıyorsunuz. İşe ne zaman gireceksiniz?

Boşanmadan önce şu eltinin saçını başını ağzını yüzünü yırt öyle boşan.

Selam, önceki konularınızi bilmiyorum bakacak vaktim de yok. Tamamen bu konu ozelinde yaziyorum. Bu hususta yuksek dini hassasiyetleri olmayan biriyim, kadinsal kiskanclik seviyem de soyle mesela esim eltisini tek basina bir yere goturebilir ama mutlaka amacli olmali atiyorim hastane otogar vb. ama gidip de kardesinin karisiyla kafa dagitmalik cay bahcesine gidemez. Uzgunum bence esinizin gercekten yengesine karsi zaafi var. Kim karisi dururken gidip yengesiyle et dogramak ister yahu? Eli ne kadar hizli olursa olsun karisi rahatsiz oldugunu soyledigi halde bir de. Tamam mantik iyi bir sey ama hayat duygulardan arinmis mantikla yasanmaz ki. Kaynananiz da bariz bir isguzar ve onun da size karsi saygi seviyesi cok dusuk. Yoksa sirf kendi isi gorulsun diye bu ise canak tutmazdi. Yengenizin de goz gore gore umursamazligi bence siz biraz kendinizi geri cekin ortami bos birakir gozukun ve ortami gozlemleyin derim ben bosanma niyetindeyseniz. Ulkemiz kosullarinda dusunmek gerek belki modern bir ailede olsaydiniz sacmalamayin denirdi ama muhafazar gecinip de kapali kapilar ardinda nelerin dondugu bir ulkede ben uzgunum bu iste bir bit yenigi var diyorum. Tek tarafli veya iki tarafli. Bu adama da artik hic bosa sinir olup da sinirlerinizi yipratmayin bence. Hala tartismaniz ondannozur filan beklemenizin ne anlami var? Bosa beklediginizle kalip uzuleceginize sallamayin da gercek yuzunu gorun derim ben. Kopruyu gecesiye bos beles zirvalamalarina he he diyin. Isinize geri donun cocugunuzu krese verin. Cat diye koyun bosanma dilekcesini.

Aynı muhafazakar bakış açısı: harama bakmayacak kadar dirayetli olmanızı sağlayamıyor mu ?

Bu mesajınızla açıkça eşinizi de haklı çıkarıyorsunuz ancak farkında değilsiniz. Bu zihniyetle, nikah düşebilen insanlarla bir arada yaşamak ve çalışmak sizler için çok zor olsa gerek.(!)

Ben yanlışmı hatırlıyorum, emin değilim, ama sizin konunuzdu diye hatırlıyorum. Siz yine bi bayramda eltiniz yüzünden kavga etmiştiniz, eşinizde size tokat atmıştı, hatta ailenizde girmişti işin içine diye hatırlıyorum O konuda ayrılacağınızı söylememişmiydiniz? Madem boşanmıyorsunuz, sürekli aynı benzer konulardan kavga çıkarmayı bırakın bence...

Başbaşa balon şişirmek, eniştemin yanında peçeye istememden daha kötü birşey.
Bortecineee kusura bakmayın ama eşinizin de sizin de birbirinize yakıştırdığınız aklınızdan geçen şey çok yakışıksız, insan eşine güvenmeli, eltiyle enişteyle böyle şeylerin bırakın kavga trip atma sebebi olmasını, şakası bile yakışıksız siz neden hala evlisiniz?

Bence börtenin de eltisini ısırmaya ihtiyacı var hatta eltinin de ısırılmaya ihtiyacı var.ndjdjd
Eltimle ağzımı kirletemem ama bir merdivenlerden aşağıya itsem fena olmaz sanki. Merdivendeyken ayağının altındaki kilimi çeksem veya bastığı yere birşey döksem ayağı kaysa filan.

Yok ya. Hir** nin teki yüzünden gelecegini niye yakasin. Daha yasin 28. Calismaya odaklan sonra tekmeyi bas

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…