- 28 Şubat 2009
- 1.870
- 3.042
-
- Konu Sahibi Bortecineee
2019Peki kaç senedir bu kan emiciyle evlisin?
Aaa o kişi miHani siz ders calisip ataniyodunuz, bosaniyodunuz hatta cocuklari komsuya mi krese mi versem diye dusunuyodunuz? Bayramda eti sen kestin, temizligi ben yaptim kaosuna geri dönmüşsünüz.
Boşanmadan önce şu eltinin saçını başını ağzını yüzünü yırt öyle boşan.Evet samanlıkların ordaki çimenlikte doğum günü yaptı eltim başka yer yokmuş gibi. Birde benim olmadığım fotoğrafları paylaşmıştı, eşim eltim ve kaynanam vardı sadece fotoğrafta. Eltim senin olduğun fotoları atmadılar demişti. Bu bayramda aynısı oldu, ben kızı öğle uykusuna yatırmış hazırlanıyordum misafir gelecekti. Ben yokken fotoğraf çekilmişler bana dediği şu eltimin " biz sen yokken çekildik, seni bekleseydik hiç çekilemezdik, kızını uyutup giyiniyormuşsun. " Yani kışkırtıyor beni resmen eşimin kızımızla doğru düzgün fotosu yok hep yeğenleriyle vs çekilmiş. Desene eşimle kızım gelsin o zaman çekiliriz diye ama demez aptal herif.
Küçükken teleyzonda görüyodum Yeşilçam filmleriydi galiba ya da yabancı filmlerNe filmi bu bize de link at kendine saklama
Hı samanlıkta geçen film deyince...Küçükken teleyzonda görüyodum Yeşilçam filmleriydi galiba ya da yabancı filmler
Öyle dememişim be.Hı samanlıkta geçen film deyince...
Aaa o kişi mi
Bakın muhafazakar ailelerde elti de enişte de olsa dinen kardeş olmuyor nikah düşüyor. Nasıl yabancılaron yanında giyim kıyafet ve hareketlere dikkat etmek gerekiyorsa bunların yanında da dikkat etmek gerekiyor. Muhafazakar bir aileyiz. Dikkat ederiz. Milletin karısına kardeşine her lafı dedikoduyu yapıp kendine gelince geniş davranırsan beis görürsün. Bazı aileler bu konuda daha rahattır bazıları değil
Boşanmadan önce şu eltinin saçını başını ağzını yüzünü yırt öyle boşan.
Sanki öyle bir konuyu hatırlıyorum.dkdjdj bazıları dayaktan anlıyor yaVampir gibi eltisine yapisan bi uye vardi o geldi aklima ahdhah o kadar guzel betimlemisti ki okurken cok keyif almistim
Vampir gibi eltisine yapisan bi uye vardi o geldi aklima ahdhah o kadar guzel betimlemisti ki okurken cok keyif almistim
Bence börtenin de eltisini ısırmaya ihtiyacı var hatta eltinin de ısırılmaya ihtiyacı var.ndjdjdSana örnek olmasi acisindan elti isirnali bi konu atardim ama azmettirici olmak istemiyorum nxnxnxj
Bortecineee kusura bakmayın ama eşinizin de sizin de birbirinize yakıştırdığınız aklınızdan geçen şey çok yakışıksız, insan eşine güvenmeli, eltiyle enişteyle böyle şeylerin bırakın kavga trip atma sebebi olmasını, şakası bile yakışıksız siz neden hala evlisiniz?Başbaşa balon şişirmek, eniştemin yanında peçeye istememden daha kötü birşey.
Eltimle ağzımı kirletemem ama bir merdivenlerden aşağıya itsem fena olmaz sanki. Merdivendeyken ayağının altındaki kilimi çeksem veya bastığı yere birşey döksem ayağı kaysa filan.Bence börtenin de eltisini ısırmaya ihtiyacı var hatta eltinin de ısırılmaya ihtiyacı var.ndjdjd
Bazen öyle bir dereceye geliyorum ki boğazına yapışıp ümüğünü sıkıp böyle morarana kadar hatta ölene kadar sıkmak boğmak. Ama kızıma üzülüyorum. Bunun ailesinin eline kalır yavruma yazık olur.