Pireyi deve yapıyorum artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Börtenin de yengesi gibi olmasını istiyor. Yengesi neyi nasıl yapıyorsa börte de öyle yapsın istiyor. Yengesi otursun börte iş yapsın,yengesi rahat rahat zıkkımlansın diye börteye sen yemek yeme çocuklara bak yengem rahat rahat yemek yesin falan diyor.
Böyle bir konu daha vardı ya, onlar yeni evliydi ama, ne yenge aşkıymış arkadaş.

Beni gerçekten anlayan biri. Anlatmak istediğimi anlamışsın. Eşim beni anlasa, ne düşündüğümü önemsese ben elti filan takmazdım. Zaten koşullu sevdiğini de söylemişti eşim bana bir tartışmamızda. Sevginin koşuşu olmaz demiştim benim için var temizliği bu aile konularını vs bahane etti ve her konuda eksik olduğumu söyledi. Tabiki farkında eltim de kaynanam da ama umurlarında değil. Her fedakarlığı kadın yapmalı onlara göre
Kendisi mükemmel ya totomun kurma kolu, tek eksiği kendi gibi mükemmel kadın kalmış.

1 saat önce yemek yiyorduk. Biraz yedi kalktı. Yiyesi yokmuş. Gittim sofrayı topladım. O da gitti yattı. Çocuğun odasında yatıyor ayrı da yatıyoruz doğdu doğalı, çocuğu bahane edip ayrı yatmaya başlamıştı.zaten çocuk yokkende yatakta dönmemi ondan önce uyumamı vs bahane ederdi bazen yanımdan kalkmış başka odada uyuduğunu görürdüm.

Kızım az önce babası yatarken babasının yanına girip çıkıyor. Ve rahatsız ediyordu, bende peşinden gittim almaya, eşimin bana dediği şu "Allah'ını peygamberini seviyorsan şu çocuğu başımdan al, çık." Bende dedim "bi allahını peygamberini sen seviyorsun zaten" kapıyı çarpıp çıktım.

Yahu niye buna şaşırıyorsunuz ki? Gecen actiginiz konuda adam cocuguna bakmak istemiyodu zaten. Aksama kadar yatiyodu, cocuga tahammulu yoktu. Otur dersini calis, atan kurtul su adamdan. Kocanin insanliga bir gram katkısı yok

Balkonda değil ki samanlıkların orda
Şimdi benim gözümün önünde öyle korkunç şeyler canlanıyor ki 😬 yahu samanlıkta başbaşa balon şişirmek nedir cıwdıwıcaam. Samanlıkta balon şişirilmez! Yani o kadar dizi film izledim oradakiler balon şişirmiyorlardı. Gel de işkillenme şimdi

Şimdi benim gözümün önünde öyle korkunç şeyler canlanıyor ki 😬 yahu samanlıkta başbaşa balon şişirmek nedir cıwdıwıcaam. Samanlıkta balon şişirilmez! Yani o kadar dizi film izledim oradakiler balon şişirmiyorlardı. Gel de işkillenme şimdi
Ne filmi bu bize de link at kendine saklama

Samanlıkta doğum günü mü yapıyorsunuz?
Evet samanlıkların ordaki çimenlikte doğum günü yaptı eltim başka yer yokmuş gibi. Birde benim olmadığım fotoğrafları paylaşmıştı, eşim eltim ve kaynanam vardı sadece fotoğrafta. Eltim senin olduğun fotoları atmadılar demişti. Bu bayramda aynısı oldu, ben kızı öğle uykusuna yatırmış hazırlanıyordum misafir gelecekti. Ben yokken fotoğraf çekilmişler bana dediği şu eltimin " biz sen yokken çekildik, seni bekleseydik hiç çekilemezdik, kızını uyutup giyiniyormuşsun. " Yani kışkırtıyor beni resmen eşimin kızımızla doğru düzgün fotosu yok hep yeğenleriyle vs çekilmiş. Desene eşimle kızım gelsin o zaman çekiliriz diye ama demez aptal herif.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X