Pireyi deve yapıyorum artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir konu daha vardı ya, onlar yeni evliydi ama, ne yenge aşkıymış arkadaş.

Kendisi mükemmel ya totomun kurma kolu, tek eksiği kendi gibi mükemmel kadın kalmış.

Hani siz ders calisip ataniyodunuz, bosaniyodunuz hatta cocuklari komsuya mi krese mi versem diye dusunuyodunuz? Bayramda eti sen kestin, temizligi ben yaptim kaosuna geri dönmüşsünüz.

Yahu niye buna şaşırıyorsunuz ki? Gecen actiginiz konuda adam cocuguna bakmak istemiyodu zaten. Aksama kadar yatiyodu, cocuga tahammulu yoktu. Otur dersini calis, atan kurtul su adamdan. Kocanin insanliga bir gram katkısı yok

Balkonda değil ki samanlıkların orda
Şimdi benim gözümün önünde öyle korkunç şeyler canlanıyor ki yahu samanlıkta başbaşa balon şişirmek nedir cıwdıwıcaam. Samanlıkta balon şişirilmez! Yani o kadar dizi film izledim oradakiler balon şişirmiyorlardı. Gel de işkillenme şimdi

Ne filmi bu bize de link at kendine saklama

Samanlıkta doğum günü mü yapıyorsunuz?
Evet samanlıkların ordaki çimenlikte doğum günü yaptı eltim başka yer yokmuş gibi. Birde benim olmadığım fotoğrafları paylaşmıştı, eşim eltim ve kaynanam vardı sadece fotoğrafta. Eltim senin olduğun fotoları atmadılar demişti. Bu bayramda aynısı oldu, ben kızı öğle uykusuna yatırmış hazırlanıyordum misafir gelecekti. Ben yokken fotoğraf çekilmişler bana dediği şu eltimin " biz sen yokken çekildik, seni bekleseydik hiç çekilemezdik, kızını uyutup giyiniyormuşsun. " Yani kışkırtıyor beni resmen eşimin kızımızla doğru düzgün fotosu yok hep yeğenleriyle vs çekilmiş. Desene eşimle kızım gelsin o zaman çekiliriz diye ama demez aptal herif.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…