Pireyi deve yapıyorum artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E bunları niye bize soruyorsunuz? Bir de trip atarak. Bosanin o zaman. Midem bulandı aile ilişkilerinizde, düşünce yapinızdan.

Muhafazakar olduğunuza emin misiniz?

Ben dediğimde problem oluyor eşim rahatsız olduğun şeyi gel bana söyle diyor çünkü. Söylediğimde de olanları görüyorum.
Sen dediğinde de çünkü kv oğlunu darlıyor.
Gelin bana nie böyle böyle dedi edepsiz terbiyesiz.
Seni bastırmak daha kolay, kes sesini anne diyemez ama seni harcar

Çocuk kreş yaşına gekdikten sonra bas tekmeyi. O zamana kadar da eşinin ağzına et

Dinimize göre ve Kurana göre böyleymiş. Öyle buyurdu börteçine.

Tamam tesettürüne dikkat et felan. Ama yok sen onunla yalniz balon sisirdin, yok kendi kardesinden kiskanmasi felan. Böyle konusmalar bana yinede normal gelmedi. Yani herkese potansiyel o** ruhlu gibi davranmak o iliskide zerre güven ve saygi olmadigini gösterir

Enişteyle başbaşa
Eltiyle başbaşa bilmem ne
Çok çok çirkin konular ve imalar, aranızda saygı ve güven yok. Aile üyelerini birbirine yakıştırmak nedir arkadaş sonra nasıl bir araya geliyorsunuz

Eşin yengeye cok düşkün galiba
Börtenin de yengesi gibi olmasını istiyor. Yengesi neyi nasıl yapıyorsa börte de öyle yapsın istiyor. Yengesi otursun börte iş yapsın,yengesi rahat rahat zıkkımlansın diye börteye sen yemek yeme çocuklara bak yengem rahat rahat yemek yesin falan diyor.

Yenge oturup borte de oturur o zaman. Borteyi yengeye hizmetci diye mi almislar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…