Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Ahh neler yaşamıssın abla tekrar gecmiş olsun Başın sagolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin ne diycegmi bilemiyorum insallah bundan sonra hayatın yolunda gider ailenle mutlu olursun ❤

Annemlerin orada komşumuzun bahçeli evi vardı yiktirip yerine 2 katlı prefabrik yaptirdilar çok güzel olmuştu, arsalar çok pahalı ev değilde
İşte bir ev var elimizde ev parası da köylerde bile arsa etmiyor artık

Zincirleme olmus ya,cok fena
Sonra babam vefat etti biliyorsunuz.2 hafta sonra dayım vefat etti.Babamdan sonra dayım çok koymadı ama annemin tansiyon,şeker fırladı
Babamın vefatı ile ilgili bazı sorunlar yaşadık .Hastane ile ilgili:/Onun detaya girmeyeyim.Son olarakta deprem:)Biter mi acaba:)

Ahh neler yaşamıssın abla tekrar gecmiş olsun Başın sagolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin ne diycegmi bilemiyorum insallah bundan sonra hayatın yolunda gider ailenle mutlu olursun ❤
Sağol canım benimBenim psikoloji alt üst:)Yine güçlüyüm:)

Offfofff ki ne offff

Bitmiştir umarım sıra güneşin doğuşunda

Suan seni okadar iy anliyorumki babamin durumu gitikce kotü oluyor bu salı doktora gidecek insallah hastaneye yatırırlar diye dua ediyoruz kendini okadar kotü bi hale koyduki hastaneye gidip tedavisini olmadı hep aksatti simdi yerinden kalkamiyor ona bisey olcak diye okadar korkuyorumki annem her arayısında korkuyla acıyorun teli. Cok zorr cook. Allah sabır versin size

Allah'ın izniyle biter .Üst üste gelmiş çok fazla gerçekten

İnşaallah canım benim
Artık plan yapmıyorum,yarın ne olacak ne olur düşünmüyorum
Bende bu hastalığıma kadar her şeyi takardım,stres,üzüntü. Ne zaman bu büyük hastalık geldi,bir tokat yedim yukardan

Baba çok başka canım ya Allah yardımcınız olsun
Benim babam çok sevgi doluydu.Sevgisini hep gösterdi.Yokluğuna alışmak zor olacak.Ama depremden sonra üzülmeye korkuyorum

Allah'ın izniyle biter .Üst üste gelmiş çok fazla gerçekten
Ufak ufak bazı şeyler daha var inan hepsi üst üste geldi.Ama şu oldu.Kardeşlerimle çok ciddi kenetlendik.Çünkü bazı şeyleri ortak yaşıyoruz.Belki bunları sebebi bu:)

Ufak ufak bazı şeyler daha var inan hepsi üst üste geldi.Ama şu oldu.Kardeşlerimle çok ciddi kenetlendik.Çünkü bazı şeyleri ortak yaşıyoruz.Belki bunları sebebi bu:)
Bak işte bir şükür sebebi olmuş yine :)