Yok canım ya,niye kızdın sanayım?Rahat ol senAnladım canım ben emoji falan kıyamıyorum kızdım falan sanma şuan oturdum bekliyorum
Ahh neler yaşamıssın abla tekrar gecmiş olsun Başın sagolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin ne diycegmi bilemiyorum insallah bundan sonra hayatın yolunda gider ailenle mutlu olursun ❤Evet canım ilk onunla başladı hatta o gece babamı hastaneye kaldırdık.
Bir çocuğa çarptım.Bir şey olmadı ama yaşadığım korku anlatılmaz.Bütün gün karakoldaydım.Servis şoförünün hatası olduğu için sıkıntı olmadı.Çocukta iyi bir şey olmadı.
Tabi bunun öncesi var.Yeni geldik farklı bir ortam ben kızları bırakmak için bayağı uzun bir mesafe gidiyorum.Sabahları bir hafta önüme bir köpek çıkıp hep yolumu kesti beni durdurdu.Tabi korktum ve daha yavaş kullanmaya başladım.Yolumu değiştirdim.Köpek çıkar korkusuyla yavaş gittiğim için bir şey olmadı:)Düşün o korkuyu yaşadığım gece babam ağırlaştı.Ertesi gün kardeşimin evinin bütün elektrik tesisatı yandı.Tabi makinalarda...1500 zarar var:)Bunlar başlangıç oldu
İşte bir ev var elimizde ev parası da köylerde bile arsa etmiyor artıkAnnemlerin orada komşumuzun bahçeli evi vardı yiktirip yerine 2 katlı prefabrik yaptirdilar çok güzel olmuştu, arsalar çok pahalı ev değilde
Sonra babam vefat etti biliyorsunuz.2 hafta sonra dayım vefat etti.Babamdan sonra dayım çok koymadı ama annemin tansiyon,şeker fırladıZincirleme olmus ya,cok fena
Orası oyle Allah bilir ama önlemimizide almak lazım biz alalim da ne gelirse Allahtan.Ben çift cephedeyim açık alan var karsi taraf müsait tarla gibi ama orta yerde de trafo varne yazildiysa yaşayacağız sanırım
Sağol canım benimAhh neler yaşamıssın abla tekrar gecmiş olsun Başın sagolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin ne diycegmi bilemiyorum insallah bundan sonra hayatın yolunda gider ailenle mutlu olursun ❤
Offfofff ki ne offffSonra babam vefat etti biliyorsunuz.2 hafta sonra dayım vefat etti.Babamdan sonra dayım çok koymadı ama annemin tansiyon,şeker fırladı
Babamın vefatı ile ilgili bazı sorunlar yaşadık .Hastane ile ilgili:/Onun detaya girmeyeyim.Son olarakta deprem:)Biter mi acaba:)
Bitmiştir umarım sıra güneşin doğuşundaSonra babam vefat etti biliyorsunuz.2 hafta sonra dayım vefat etti.Babamdan sonra dayım çok koymadı ama annemin tansiyon,şeker fırladı
Babamın vefatı ile ilgili bazı sorunlar yaşadık .Hastane ile ilgili:/Onun detaya girmeyeyim.Son olarakta deprem:)Biter mi acaba:)
Suan seni okadar iy anliyorumki babamin durumu gitikce kotü oluyor bu salı doktora gidecek insallah hastaneye yatırırlar diye dua ediyoruz kendini okadar kotü bi hale koyduki hastaneye gidip tedavisini olmadı hep aksatti simdi yerinden kalkamiyor ona bisey olcak diye okadar korkuyorumki annem her arayısında korkuyla acıyorun teli. Cok zorr cook. Allah sabır versin sizeSonra babam vefat etti biliyorsunuz.2 hafta sonra dayım vefat etti.Babamdan sonra dayım çok koymadı ama annemin tansiyon,şeker fırladı
İnşaallah canım benimBitmiştir umarım sıra güneşin doğuşunda
Allah'ın izniyle biter .Üst üste gelmiş çok fazla gerçektenSonra babam vefat etti biliyorsunuz.2 hafta sonra dayım vefat etti.Babamdan sonra dayım çok koymadı ama annemin tansiyon,şeker fırladı
Bende bu hastalığıma kadar her şeyi takardım,stres,üzüntü. Ne zaman bu büyük hastalık geldi,bir tokat yedim yukardanİnşaallah canım benim
Artık plan yapmıyorum,yarın ne olacak ne olur düşünmüyorum
Baba çok başka canım ya Allah yardımcınız olsunSuan seni okadar iy anliyorumki babamin durumu gitikce kotü oluyor bu salı doktora gidecek insallah hastaneye yatırırlar diye dua ediyoruz kendini okadar kotü bi hale koyduki hastaneye gidip tedavisini olmadı hep aksatti simdi yerinden kalkamiyor ona bisey olcak diye okadar korkuyorumki annem her arayısında korkuyla acıyorun teli. Cok zorr cook. Allah sabır versin size
Kader de ne varsa kacamayiz yaşayıp görücez Allah korusun afetlerindenİşte bir ev var elimizde ev parası da köylerde bile arsa etmiyor artık
Cocuklarin esin icin mecbur dimdik durman lazımSağol canım benimBenim psikoloji alt üst:)Yine güçlüyüm:)
Ufak ufak bazı şeyler daha var inan hepsi üst üste geldi.Ama şu oldu.Kardeşlerimle çok ciddi kenetlendik.Çünkü bazı şeyleri ortak yaşıyoruz.Belki bunları sebebi bu:)Allah'ın izniyle biter .Üst üste gelmiş çok fazla gerçekten
Bak işte bir şükür sebebi olmuş yine :)Ufak ufak bazı şeyler daha var inan hepsi üst üste geldi.Ama şu oldu.Kardeşlerimle çok ciddi kenetlendik.Çünkü bazı şeyleri ortak yaşıyoruz.Belki bunları sebebi bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?