Istanbulda 4.6 olunca hic farketmemistim. Sizin oldugunuz yerdenmi acaba 3.8i bukadar hisettigine goreEşim panik anımı gördü kaç kere hemen müdahale ediyor bana çocuklara ses etme diyor falan ama Elazığ i gördük sonradan şiddetleniyor baştan küçük gibi olsada
Annem bugün geleyim mi dedi seslenmedim ama yarın gel diyeceğim gerçekten çok tedirginim
Prefabrik evler oluyo ya arsan olucak en güzeli o,hafif malzeme dubleksleri bile var maliyeti de uygunÜlkenin varsa 1 dk durma
Trafik kazasıdamı gecirdinAynen canım trafik kazası,babamın kaybı,deprem vs...Bunlar bir kısmı en önemlileriHepsi arka arkaya oldu
Sağol canım benimAllah sana güç , kuvvet,sabır versin bol bol canım benim ♥❤
Bizi burda tek bağlayan eşimin tazminatı yoksa eşimde memlekette yerleşmek istiyorImkanin varsa 1 dk durma
Son günlerde kanka oldular dedin diye dedim,mecazenKayınvalide köyde değil ki eşimin köyü anneme yakın 15 dk falan
Allah beterinden korusunSağol canım benimHepimizin farklı sınavları var:)
Prefabrik evler oluyo ya arsan olucak en güzeli o,hafif malzeme dubleksleri bile var maliyeti de uygun
Canım 4.5 u bende hissetmedim ama şuan ev sessiz mahalle sessiz duyuluyor birdeIstanbulda 4.6 olunca hic farketmemistim. Sizin oldugunuz yerdenmi acaba 3.8i bukadar hisettigine gore
Evet eşinin durum daha vahim keşke başka bir iş imkanı olsaNasıl diyeyim daga yakın oturuyorum tabani bilmiyorim ama 10 yıllık ev bizimki yan komşuya gelen mimar ünite montoji yaparken çok sağlam duvarlar demiş ama Allah biliyor tabi
Ben ikinci kattayim hadi bizi geçtim hemen aklıma eşim geliyor arayamiyorum da
5.1 de eşim izlemeyi aramış ne yapalım demek için kimseye ulaşamamış yer altındakilere bilgi vermeden bina boşal tmislar
Anladım canım ben emoji falan kıyamıyorum kızdım falan sanma şuan oturdum bekliyorumSon günlerde kanka oldular dedin diye dedim,mecazen
Evet canım ilk onunla başladı hatta o gece babamı hastaneye kaldırdık.Trafik kazasıdamı gecirdin
Annemlerin orada komşumuzun bahçeli evi vardı yiktirip yerine 2 katlı prefabrik yaptirdilar çok güzel olmuştu, arsalar çok pahalı ev değildeAynen öyle, benim ablamada deprem Korkusu başladı arastiriyorda imkan yok
Amin canım benimAllah beterinden korusun
Anladim cnm binanin önü acıkmi saglam binani oturdugun yerCanım 4.5 u bende hissetmedim ama şuan ev sessiz mahalle sessiz duyuluyor birde
Doğu ve Batı'nın deprem şekli farkliymis ege de alttan vuruyor doğuda sağa sola şeklinde ymis
Onun iş imkanı var her yerde ama işten cikartilmayi çok istedi çıkarmadılar sirket kapanırsa belki cikartirlar tazminat için bekliyor 13 yıllık tazminat var içerdeEvet eşinin durum daha vahim keşke başka bir iş imkanı olsa
Zincirleme olmus ya,cok fenaEvet canım ilk onunla başladı hatta o gece babamı hastaneye kaldırdık.
Bir çocuğa çarptım.Bir şey olmadı ama yaşadığım korku anlatılmaz.Bütün gün karakoldaydım.Servis şoförünün hatası olduğu için sıkıntı olmadı.Çocukta iyi bir şey olmadı.
Tabi bunun öncesi var.Yeni geldik farklı bir ortam ben kızları bırakmak için bayağı uzun bir mesafe gidiyorum.Sabahları bir hafta önüme bir köpek çıkıp hep yolumu kesti beni durdurdu.Tabi korktum ve daha yavaş kullanmaya başladım.Yolumu değiştirdim.Köpek çıkar korkusuyla yavaş gittiğim için bir şey olmadı:)Düşün o korkuyu yaşadığım gece babam ağırlaştı.Ertesi gün kardeşimin evinin bütün elektrik tesisatı yandı.Tabi makinalarda...1500 zarar var:)Bunlar başlangıç oldu
Ben çift cephedeyim açık alan var karsi taraf müsait tarla gibi ama orta yerde de trafo varAnladim cnm binanin önü acıkmi saglam binani oturdugun yer
Rabbim tekrar yaşatmasın nevoEvet canım ilk onunla başladı hatta o gece babamı hastaneye kaldırdık.
Bir çocuğa çarptım.Bir şey olmadı ama yaşadığım korku anlatılmaz.Bütün gün karakoldaydım.Servis şoförünün hatası olduğu için sıkıntı olmadı.Çocukta iyi bir şey olmadı.
Tabi bunun öncesi var.Yeni geldik farklı bir ortam ben kızları bırakmak için bayağı uzun bir mesafe gidiyorum.Sabahları bir hafta önüme bir köpek çıkıp hep yolumu kesti beni durdurdu.Tabi korktum ve daha yavaş kullanmaya başladım.Yolumu değiştirdim.Köpek çıkar korkusuyla yavaş gittiğim için bir şey olmadı:)Düşün o korkuyu yaşadığım gece babam ağırlaştı.Ertesi gün kardeşimin evinin bütün elektrik tesisatı yandı.Tabi makinalarda...1500 zarar var:)Bunlar başlangıç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?