Aynen canım takmamak lazım akışına göre yaşamak lazımBende bu hastalığıma kadar her şeyi takardım,stres,üzüntü. Ne zaman bu büyük hastalık geldi,bir tokat yedim yukardan
Hep öyle olmaya çalışıyorum ama birgün patlak verebilir:)Cocuklarin esin icin mecbur dimdik durman lazım
Öyle canım her şeyin bir sebebi var:)Bak işte bir şükür sebebi olmuş yine :)♥❤♥
Doğum günün şimdiden kutlu olsun bebeğim4 şubat
İşte bir ev var elimizde ev parası da köylerde bile arsa etmiyor artık
Herkesin derdi kendine büyük abla ama seninki gerçekten bir çoğumizdan fazla olmuş güçlü durman güzel inşallah herşey de güzel olurBaba çok başka canım ya Allah yardımcınız olsun
Benim babam çok sevgi doluydu.Sevgisini hep gösterdi.Yokluğuna alışmak zor olacak.Ama depremden sonra üzülmeye korkuyorum
Hersey yoluna gircek cok çektin bundan sonra guzel seyler olur umarimBaba çok başka canım ya Allah yardımcınız olsun
Benim babam çok sevgi doluydu.Sevgisini hep gösterdi.Yokluğuna alışmak zor olacak.Ama depremden sonra üzülmeye korkuyorum
Aynen güzelciğimAynen canım takmamak lazım akışına göre yaşamak lazım
Canımm benimHep öyle olmaya çalışıyorum ama birgün patlak verebilir:)
InşallahHersey yoluna gircek cok çektin bundan sonra guzel seyler olur umarim
Kiminin ekmeği kuru,kiminin pırlantası küçük:)Herkesin derdi kendine canım::)Herkesin derdi kendine büyük abla ama seninki gerçekten bir çoğumizdan fazla olmuş güçlü durman güzel inşallah herşey de güzel olur
Yaşadığımız anın kıymetini bilmeliyiz zaten, şimdi yatiyorsak yarın belki yatamıycaz bileİnşaallah canım benim
Artık plan yapmıyorum,yarın ne olacak ne olur düşünmüyorum
Zaten tek yaptivim en yakinda kız yattığı için ona kapaniyorum su şartta büyük bir deprem olsa 3 u de uyuyor hangi birini nereye götüreyim bu beni korkutan zatenKuzum minimal dozda sakinleştiriciler var, hastaneni psikiyatrina gitsen derdini anlatsan veriyorlar, böyle panikle hiçbirşey yapamadan kilitlenirsin
Uyudular mı güzel kızlarınCanımm benim
Katılıyorum ,bence deKuzum minimal dozda sakinleştiriciler var, hastaneni psikiyatrina gitsen derdini anlatsan veriyorlar, böyle panikle hiçbirşey yapamadan kilitlenirsin
Doğum günün şimdiden kutlu olsun bebeğim
Nice nice güzel yaşların olsun
Ben yaşadığım hissettiğim bir şeyi unutamıyorum asla.Ben takmamayi öğrendim galiba ne olsa amannn diyorum artık, çok aç ta olsam birşeye moralim bozulsa hemen iştahım kaçardi benimde şimdi eşimle bozuksak oluyo sadec
Sevindim buna:))Ufak ufak bazı şeyler daha var inan hepsi üst üste geldi.Ama şu oldu.Kardeşlerimle çok ciddi kenetlendik.Çünkü bazı şeyleri ortak yaşıyoruz.Belki bunları sebebi bu:)
Aynen öyle canım:)Şu sıra bakış açım ve hayat felsefem bu:)Yaşadığımız anın kıymetini bilmeliyiz zaten, şimdi yatiyorsak yarın belki yatamıycaz bile
Biraz önce durum okidim burda kendine bakım yapmayı özlemiş bir arkadaş keşke benim derdimde kendime bakmak olsa dedim içimden 10 yıldır neler neler yaşandı hiç derdim kendime bakamamak olmadıKiminin ekmeği kuru,kiminin pırlantası küçük:)Herkesin derdi kendine canım::)
Bana göre büyük başkasına göre normal bilemiyoruz:)Rabbim dermansız dert vermesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?