Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Bende bu hastalığıma kadar her şeyi takardım,stres,üzüntü. Ne zaman bu büyük hastalık geldi,bir tokat yedim yukardan
Aynen canım takmamak lazım akışına göre yaşamak lazım

İşte bir ev var elimizde ev parası da köylerde bile arsa etmiyor artık

Kuzum minimal dozda sakinleştiriciler var, hastaneni psikiyatrina gitsen derdini anlatsan veriyorlar, böyle panikle hiçbirşey yapamadan kilitlenirsin

Baba çok başka canım ya Allah yardımcınız olsun
Benim babam çok sevgi doluydu.Sevgisini hep gösterdi.Yokluğuna alışmak zor olacak.Ama depremden sonra üzülmeye korkuyorum
Herkesin derdi kendine büyük abla ama seninki gerçekten bir çoğumizdan fazla olmuş güçlü durman güzel inşallah herşey de güzel olur

Herkesin derdi kendine büyük abla ama seninki gerçekten bir çoğumizdan fazla olmuş güçlü durman güzel inşallah herşey de güzel olur
Kiminin ekmeği kuru,kiminin pırlantası küçük:)Herkesin derdi kendine canım::)
Bana göre büyük başkasına göre normal bilemiyoruz:)Rabbim dermansız dert vermesin:)

İnşaallah canım benim
Artık plan yapmıyorum,yarın ne olacak ne olur düşünmüyorum
Yaşadığımız anın kıymetini bilmeliyiz zaten, şimdi yatiyorsak yarın belki yatamıycaz bile

Kuzum minimal dozda sakinleştiriciler var, hastaneni psikiyatrina gitsen derdini anlatsan veriyorlar, böyle panikle hiçbirşey yapamadan kilitlenirsin
Zaten tek yaptivim en yakinda kız yattığı için ona kapaniyorum su şartta büyük bir deprem olsa 3 u de uyuyor hangi birini nereye götüreyim bu beni korkutan zaten

Dün 7 den sonra dalmışım sabah ama 10 dk da bir 15 dk da bir uyanıp sağa sola baktim hep

Sakinleştirici daha kötü yapmaz mı beni uyutur iyice

Ben takmamayi öğrendim galiba ne olsa amannn diyorum artık, çok aç ta olsam birşeye moralim bozulsa hemen iştahım kaçardi benimde şimdi eşimle bozuksak oluyo sadec
Ben yaşadığım hissettiğim bir şeyi unutamıyorum asla.

Kiminin ekmeği kuru,kiminin pırlantası küçük:)Herkesin derdi kendine canım::)
Bana göre büyük başkasına göre normal bilemiyoruz:)Rabbim dermansız dert vermesin:)
Biraz önce durum okidim burda kendine bakım yapmayı özlemiş bir arkadaş keşke benim derdimde kendime bakmak olsa dedim içimden 10 yıldır neler neler yaşandı hiç derdim kendime bakamamak olmadı