• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Eşim panik anımı gördü kaç kere hemen müdahale ediyor bana çocuklara ses etme diyor falan ama Elazığ i gördük sonradan şiddetleniyor baştan küçük gibi olsada

Annem bugün geleyim mi dedi seslenmedim ama yarın gel diyeceğim gerçekten çok tedirginim 🥺
Istanbulda 4.6 olunca hic farketmemistim. Sizin oldugunuz yerdenmi acaba 3.8i bukadar hisettigine gore

Istanbulda 4.6 olunca hic farketmemistim. Sizin oldugunuz yerdenmi acaba 3.8i bukadar hisettigine gore
Canım 4.5 u bende hissetmedim ama şuan ev sessiz mahalle sessiz duyuluyor birde

Doğu ve Batı'nın deprem şekli farkliymis ege de alttan vuruyor doğuda sağa sola şeklinde ymis

Nasıl diyeyim daga yakın oturuyorum tabani bilmiyorim ama 10 yıllık ev bizimki yan komşuya gelen mimar ünite montoji yaparken çok sağlam duvarlar demiş ama Allah biliyor tabi

Ben ikinci kattayim hadi bizi geçtim hemen aklıma eşim geliyor arayamiyorum da

5.1 de eşim izlemeyi aramış ne yapalım demek için kimseye ulaşamamış yer altındakilere bilgi vermeden bina boşal tmislar 🙄
Evet eşinin durum daha vahim keşke başka bir iş imkanı olsa

Trafik kazasıdamı gecirdin:KK43:
Evet canım ilk onunla başladı hatta o gece babamı hastaneye kaldırdık.
Bir çocuğa çarptım.Bir şey olmadı ama yaşadığım korku anlatılmaz.Bütün gün karakoldaydım.Servis şoförünün hatası olduğu için sıkıntı olmadı.Çocukta iyi bir şey olmadı.
Tabi bunun öncesi var.Yeni geldik farklı bir ortam ben kızları bırakmak için bayağı uzun bir mesafe gidiyorum.Sabahları bir hafta önüme bir köpek çıkıp hep yolumu kesti beni durdurdu.Tabi korktum ve daha yavaş kullanmaya başladım.Yolumu değiştirdim.Köpek çıkar korkusuyla yavaş gittiğim için bir şey olmadı:)Düşün o korkuyu yaşadığım gece babam ağırlaştı.Ertesi gün kardeşimin evinin bütün elektrik tesisatı yandı.Tabi makinalarda...1500 zarar var:)Bunlar başlangıç oldu:(

Aynen öyle, benim ablamada deprem Korkusu başladı arastiriyorda imkan yok 😔
Annemlerin orada komşumuzun bahçeli evi vardı yiktirip yerine 2 katlı prefabrik yaptirdilar çok güzel olmuştu, arsalar çok pahalı ev değilde

Canım 4.5 u bende hissetmedim ama şuan ev sessiz mahalle sessiz duyuluyor birde

Doğu ve Batı'nın deprem şekli farkliymis ege de alttan vuruyor doğuda sağa sola şeklinde ymis
Anladim cnm binanin önü acıkmi saglam binani oturdugun yer

Evet eşinin durum daha vahim keşke başka bir iş imkanı olsa
Onun iş imkanı var her yerde ama işten cikartilmayi çok istedi çıkarmadılar sirket kapanırsa belki cikartirlar tazminat için bekliyor 13 yıllık tazminat var içerde

Bir çocuğa çarptım.Bir şey olmadı ama yaşadığım korku anlatılmaz.Bütün gün karakoldaydım.Servis şoförünün hatası olduğu için sıkıntı olmadı.Çocukta iyi bir şey olmadı.
Tabi bunun öncesi var.Yeni geldik farklı bir ortam ben kızları bırakmak için bayağı uzun bir mesafe gidiyorum.Sabahları bir hafta önüme bir köpek çıkıp hep yolumu kesti beni durdurdu.Tabi korktum ve daha yavaş kullanmaya başladım.Yolumu değiştirdim.Köpek çıkar korkusuyla yavaş gittiğim için bir şey olmadı:)Düşün o korkuyu yaşadığım gece babam ağırlaştı.Ertesi gün kardeşimin evinin bütün elektrik tesisatı yandı.Tabi makinalarda...1500 zarar var:)Bunlar başlangıç oldu:KK43:
Zincirleme olmus ya,cok fena :(

Anladim cnm binanin önü acıkmi saglam binani oturdugun yer
Ben çift cephedeyim açık alan var karsi taraf müsait tarla gibi ama orta yerde de trafo var :( ne yazildiysa yaşayacağız sanırım

Tabi bunun öncesi var.Yeni geldik farklı bir ortam ben kızları bırakmak için bayağı uzun bir mesafe gidiyorum.Sabahları bir hafta önüme bir köpek çıkıp hep yolumu kesti beni durdurdu.Tabi korktum ve daha yavaş kullanmaya başladım.Yolumu değiştirdim.Köpek çıkar korkusuyla yavaş gittiğim için bir şey olmadı:)Düşün o korkuyu yaşadığım gece babam ağırlaştı.Ertesi gün kardeşimin evinin bütün elektrik tesisatı yandı.Tabi makinalarda...1500 zarar var:)Bunlar başlangıç oldu:KK43:
Rabbim tekrar yaşatmasın nevo :(