• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Evet abla baktım benim TV sehpası çok citirdiyor ufak olanları ordan anliyirum artık sallantı olmasada o citirdadi mi ufak bir sarsip geçmiş oluyor

Bugün 4.5 u hissetmedim oylebir dalmışım ki uykuya dün geceden uykusuz olunca
Gündüz olmuş canım;)2:30 gibi :)
Bende 2 gece önce 4.8 ve 4.3 ü hissettim:)

3.8 olmuş sallandı çünkü yattigim yerden hissettim su var bas ucumuzda ona baktım o çalkalandı Rabbim beterinden korusun ama yaşanmıyor böyle ya gerçekten çocuklar bile arabada yatalım diyor

Dün yatacaktim inan ama hepsini tek tek arabaya yerleştirmek lazım

Battaniye lazım hepsine sığilmaz küçücük arabaya ne bileyim kafam bulanık 🥺
İstanbul depremi olacak diye okadar korkuttularki olsa napariz nasi kacariz düsünceleri hergün beynimde en az 7 diyolar ve kacacak hicbir bos alan yok hertaraf yüksek bina ve ana yol

Biraz rahatlamaya çalış ama minik,korkudan hasta olma Allah korusun.
Benim psikoloji gitti ben çok izledim deprem anıni enkaz altından kurtarilmalari eşim le sürekli fay hattı inceliyoruz

Ablam oldugunda hemen beni arıyor dün gece yazistik durduk onlarda Manisa dan hissediyor :(

Eşim de diyor gel köye yerleselim konteyner de yaşayalım 🙄

Her yerde olan deprem burda hissediliyor,tabii ki korkuluyor ama hasta olacak diye korkuyorum.
Benim de az kaldı.Psikolojik olarak pek iyi değilim:)
Doktora bile gitmeyi düşünüyorum:)

Benim psikoloji gitti ben çok izledim deprem anıni enkaz altından kurtarilmalari eşim le sürekli fay hattı inceliyoruz

Ablam oldugunda hemen beni arıyor dün gece yazistik durduk onlarda Manisa dan hissediyor :KK43:

Of yerlesin,orda olmaz deprem falan tövbe ya. Farkindayım.,cok taktin :/

Her yerde olan deprem burda hissediliyor,tabii ki korkuluyor ama hasta olacak diye korkuyorum.
Eşim panik anımı gördü kaç kere hemen müdahale ediyor bana çocuklara ses etme diyor falan ama Elazığ i gördük sonradan şiddetleniyor baştan küçük gibi olsada

Annem bugün geleyim mi dedi seslenmedim ama yarın gel diyeceğim gerçekten çok tedirginim 🥺

Ablam oldugunda hemen beni arıyor dün gece yazistik durduk onlarda Manisa dan hissediyor :KK43:

3.8 de bile sallanmasi çok degilmi ya tasinsaniz mı ordan binadan kaynaklı galiba bu kadar hissetmeniz yüksek kattamisiniz o da etkiliyor zemin daha az etkileniyor

Eşim panik anımı gördü kaç kere hemen müdahale ediyor bana çocuklara ses etme diyor falan ama Elazığ i gördük sonradan şiddetleniyor baştan küçük gibi olsada

Annem bugün geleyim mi dedi seslenmedim ama yarın gel diyeceğim gerçekten çok tedirginim 🥺
Iyi hissedeceksen çağır tabii,bir güç olur belki sana.

Imkanin varsa 1 dk durma 😔

Senin sadece deprem değil ki,son aylarda yaşadıkların tek başına yeterli :KK43:
Aynen canım trafik kazası,babamın kaybı,deprem vs...Bunlar bir kısmı en önemlileri:(Hepsi arka arkaya oldu:(

3.8 de bile sallanmasi çok degilmi ya tasinsaniz mı ordan binadan kaynaklı galiba bu kadar hissetmeniz yüksek kattamisiniz o da etkiliyor zemin daha az etkileniyor
Nasıl diyeyim daga yakın oturuyorum tabani bilmiyorim ama 10 yıllık ev bizimki yan komşuya gelen mimar ünite montoji yaparken çok sağlam duvarlar demiş ama Allah biliyor tabi

Ben ikinci kattayim hadi bizi geçtim hemen aklıma eşim geliyor arayamiyorum da

5.1 de eşim izlemeyi aramış ne yapalım demek için kimseye ulaşamamış yer altındakilere bilgi vermeden bina boşal tmislar 🙄