Harika sağol biriciğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika sağol biriciğim
30 km falan Akhisar merkez bize ama bu olan yer bize Akhisar'da daha yakınO kadar hissediliyor mu ?3.8 Çok değil ama
Gündüz olmuş canım2:30 gibi :)Evet abla baktım benim TV sehpası çok citirdiyor ufak olanları ordan anliyirum artık sallantı olmasada o citirdadi mi ufak bir sarsip geçmiş oluyor
Bugün 4.5 u hissetmedim oylebir dalmışım ki uykuya dün geceden uykusuz olunca
Biraz rahatlamaya çalış ama minik,korkudan hasta olma Allah korusun.30 km falan Akhisar merkez bize ama bu olan yer bize Akhisar'da daha yakın
İstanbul depremi olacak diye okadar korkuttularki olsa napariz nasi kacariz düsünceleri hergün beynimde en az 7 diyolar ve kacacak hicbir bos alan yok hertaraf yüksek bina ve ana yol3.8 olmuş sallandı çünkü yattigim yerden hissettim su var bas ucumuzda ona baktım o çalkalandı Rabbim beterinden korusun ama yaşanmıyor böyle ya gerçekten çocuklar bile arabada yatalım diyor
Dün yatacaktim inan ama hepsini tek tek arabaya yerleştirmek lazım
Battaniye lazım hepsine sığilmaz küçücük arabaya ne bileyim kafam bulanık
Korkulmayacak gibi değilBiraz rahatlamaya çalış ama minik,korkudan hasta olma Allah korusun.
Her yerde olan deprem burda hissediliyor,tabii ki korkuluyor ama hasta olacak diye korkuyorum.Korkulmayacak gibi değil
Benim psikoloji gitti ben çok izledim deprem anıni enkaz altından kurtarilmalari eşim le sürekli fay hattı inceliyoruzBiraz rahatlamaya çalış ama minik,korkudan hasta olma Allah korusun.
Benim de az kaldı.Psikolojik olarak pek iyi değilim:)Her yerde olan deprem burda hissediliyor,tabii ki korkuluyor ama hasta olacak diye korkuyorum.
Of yerlesin,orda olmaz deprem falan tövbe ya. Farkindayım.,cok taktin :/Benim psikoloji gitti ben çok izledim deprem anıni enkaz altından kurtarilmalari eşim le sürekli fay hattı inceliyoruz
Ablam oldugunda hemen beni arıyor dün gece yazistik durduk onlarda Manisa dan hissediyor
Eşim de diyor gel köye yerleselim konteyner de yaşayalım
Eşim panik anımı gördü kaç kere hemen müdahale ediyor bana çocuklara ses etme diyor falan ama Elazığ i gördük sonradan şiddetleniyor baştan küçük gibi olsadaHer yerde olan deprem burda hissediliyor,tabii ki korkuluyor ama hasta olacak diye korkuyorum.
Senin sadece deprem değil ki,son aylarda yaşadıkların tek başına yeterliBenim de az kaldı.Psikolojik olarak pek iyi değilim:)
Doktora bile gitmeyi düşünüyorum:)
3.8 de bile sallanmasi çok degilmi ya tasinsaniz mı ordan binadan kaynaklı galiba bu kadar hissetmeniz yüksek kattamisiniz o da etkiliyor zemin daha az etkileniyorBenim psikoloji gitti ben çok izledim deprem anıni enkaz altından kurtarilmalari eşim le sürekli fay hattı inceliyoruz
Ablam oldugunda hemen beni arıyor dün gece yazistik durduk onlarda Manisa dan hissediyor
Iyi hissedeceksen çağır tabii,bir güç olur belki sana.Eşim panik anımı gördü kaç kere hemen müdahale ediyor bana çocuklara ses etme diyor falan ama Elazığ i gördük sonradan şiddetleniyor baştan küçük gibi olsada
Annem bugün geleyim mi dedi seslenmedim ama yarın gel diyeceğim gerçekten çok tedirginim
Benim psikoloji gitti ben çok izledim deprem anıni enkaz altından kurtarilmalari eşim le sürekli fay hattı inceliyoruz
Aynen canım trafik kazası,babamın kaybı,deprem vs...Bunlar bir kısmı en önemlileriHepsi arka arkaya olduSenin sadece deprem değil ki,son aylarda yaşadıkların tek başına yeterli
Kv'ye demek istedim. Oldu olacak onlara taşının manasında.Of yerlesin,orda olmaz deprem falan tövbe ya. Farkindayım.,cok taktin :/
Nasıl diyeyim daga yakın oturuyorum tabani bilmiyorim ama 10 yıllık ev bizimki yan komşuya gelen mimar ünite montoji yaparken çok sağlam duvarlar demiş ama Allah biliyor tabi3.8 de bile sallanmasi çok degilmi ya tasinsaniz mı ordan binadan kaynaklı galiba bu kadar hissetmeniz yüksek kattamisiniz o da etkiliyor zemin daha az etkileniyor
Allah sana güç , kuvvet,sabır versin bol bol canım benim ❤Aynen canım trafik kazası,babamın kaybı,deprem vs...Bunlar bir kısmı en önemlileriHepsi arka arkaya oldu
Kayınvalide köyde değil ki eşimin köyü anneme yakın 15 dk falanKv'ye demek istedim. Oldu olacak onlara taşının manasında.