Canım bu hafta sadece labne haftaya başka yapacağızNevreste nevoşum sadece Pınar ın labne peynirinden mi yapabiliyoruz?mesela sütü kreması falan olmuyo mu? Bi tarif aldım biliyon ama içime sinmedi.başka tarifte bulamadım
İnsallah hersey yoluna girecek yeniceksin bu savaşı o güzel kalbinle inaniyorum benAllah duysun seni inşallahEn son Ramazan Bayramında dışardaydım
Abla şuan olan da en az 3.5 olmalı sert salladıBugün 4.5 olmuş
Gözüm hep lambada,kafalar gitti iyice.Bugün 4.5 olmuş
Yine pınarın mı? Süt yoğurt krema olucak mı?Canım bu hafta sadece labne haftaya başka yapacağız
Allah razi olsun canim,yuzumu guldurdun vallaİnsallah hersey yoluna girecek yeniceksin bu savaşı o güzel kalbinle inaniyorum ben
Sürekli bakıyorum yeni olduysa 5 dk sonra belli olur:)Abla şuan olan da en az 3.5 olmalı sert salladı
Hayatimda bikere yasadım hala korkarım kendimi yerine koyuyorum cok zorr.. insallah biter bian önceÇok sarsmadi ama yine de salladı
Pınar canım 4 hafta yapılacak:)Yine pınarın mı? Süt yoğurt krema olucak mı?
3.8 olmuş canımAnnemi cagiracagim sanırım dün sabaha kadar uyumadım çocukların basinda ben
Rabbim yüzünü hep güldürsün cnm . HepimizinAllah razi olsun canim,yuzumu guldurdun valla❤♥❤
Hangi bir arabaya gidelim canım3.8 olmuş sallandı çünkü yattigim yerden hissettim su var bas ucumuzda ona baktım o çalkalandı Rabbim beterinden korusun ama yaşanmıyor böyle ya gerçekten çocuklar bile arabada yatalım diyor
Dün yatacaktim inan ama hepsini tek tek arabaya yerleştirmek lazım
Battaniye lazım hepsine sığilmaz küçücük arabaya ne bileyim kafam bulanık
Benim o sayfa hep açık sekmeyi kaydirmiyorimSürekli bakıyorum yeni olduysa 5 dk sonra belli olur:)
Aynen canım bizimde öyleBenim o sayfa hep açık sekmeyi kaydirmiyorim
O kadar hissediliyor mu ?3.8 Çok değil ama3.8 olmuş sallandı çünkü yattigim yerden hissettim su var bas ucumuzda ona baktım o çalkalandı Rabbim beterinden korusun ama yaşanmıyor böyle ya gerçekten çocuklar bile arabada yatalım diyor
Dün yatacaktim inan ama hepsini tek tek arabaya yerleştirmek lazım
Battaniye lazım hepsine sığilmaz küçücük arabaya ne bileyim kafam bulanık
Evet abla baktım benim TV sehpası çok citirdiyor ufak olanları ordan anliyirum artık sallantı olmasada o citirdadi mi ufak bir sarsip geçmiş oluyor3.8 olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?