• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
67lerden merhaba :olamaz:
Anlamıyorum az hareketsiz evde otursam anında geliyor 🥺

Kuzu o zaman 62-63 kiloydum :olamaz:
58 candır 😍
İstesen yine verirsin 🥰Hamura yüklenince kilolar geliyor zaten. Ama dediğim gibi kısa olsan daha büyük dert:)

67lerden merhaba :olamaz:
Anlamıyorum az hareketsiz evde otursam anında geliyor 🥺

Kuzu o zaman 62-63 kiloydum :olamaz:
58 candır 😍
Ben 70-71 bile olabilir:)3 aydır çoğunluk evdeyim çıkarsam ,arabayla:)Havalar ısınsın yürüyüş yapacağım:)

Dertler beni yiyor galiba ben anında eriyorum 😒
Ben takmamayi öğrendim galiba ne olsa amannn diyorum artık, çok aç ta olsam birşeye moralim bozulsa hemen iştahım kaçardi benimde şimdi eşimle bozuksak oluyo sadec

Neden yaptığını biliyorum ben geçen ay kaynimin dogum günüydü onu kutladılar birlikte
..bugün de oğlum söylemiş babamın doğum günü olacak diye o da annene sor bakalım kutlayacak mi diyormuş
Ben geçen sene çağırdım hepsini pişman oldum bu sene düşünmüyorm cagirmayi

İstesen yine verirsin 🥰Hamura yüklenince kilolar geliyor zaten. Ama dediğim gibi kısa olsan daha büyük dert:)

InsAllah canım bu haftadan sonra başlayacağım inşAllah 😚

Ben 70-71 bile olabilir:)3 aydır çoğunluk evdeyim çıkarsam ,arabayla:)Havalar ısınsın yürüyüş yapacağım:)

Bende babaannelere benzedim kendimi eve tıktım patik, çorap örüyorum 😒

InsAllah canım bu haftadan sonra başlayacağım inşAllah 😚

Bende babaannelere benzedim kendimi eve tıktım patik, çorap örüyorum 😒

Ben geçen sene çağırdım hepsini pişman oldum bu sene düşünmüyorm cagirmayi
yok ben hiç cagirmadim şimdiye kadar eşimle de bozugum zaten ilk defa doğum gününü kutlamaya cagim bakalım ne yapacak
Senin çocuklar okula gitmeyecek mi minik?
Gidecekler canım bizde tatil uzamadi Akhisar ve Kırkağaç ta tatil

yok ben hiç cagirmadim şimdiye kadar eşimle de bozugum zaten ilk defa doğum gününü kutlamaya cagim bakalım ne yapacak

Gidecekler canım bizde tatil uzamadi Akhisar ve Kırkağaç ta tatil
Uyudular mi bari ?:)