Geçecek canım inşaallahBen de bu ameliyattan sonra ilk kez cikacagim insallah,aylardir markete bile gidemedim :/
Yok forumda sorun varYazi rengimi degisdim diyemi yavasladi bukadar msjlar gitmiyor
İnsallah bu yaz disardan eve girmessinBen de bu ameliyattan sonra ilk kez cikacagim insallah,aylardir markete bile gidemedim :/
Evet 3 li koltuğa yattık enlemesine benim dizden aşağısı sarkıyor yazarken deprem oldu yine :/Uyudular mi bari ?:)
Benim de öyle, onunla ilgisi yokYazi rengimi degisdim diyemi yavasladi bukadar msjlar gitmiyor
YinemiiiEvet 3 li koltuğa yattık enlemesine benim dizden aşağısı sarkıyor yazarken deprem oldu yine :/
Manisa,Malatya,Elazığ artçıları hiç bitmiyor.Deprem listesinde çoğunluk üçü varEvet 3 li koltuğa yattık enlemesine benim dizden aşağısı sarkıyor yazarken deprem oldu yine :/
Allah duysun seni inşallahİnsallah bu yaz disardan eve girmessincok pis beddua ettim sanaa
Yine mi ?Evet 3 li koltuğa yattık enlemesine benim dizden aşağısı sarkıyor yazarken deprem oldu yine :/
Çok sarsmadi ama yine de salladıYinemiii
Sürekli sallanıyor ki burası hergun bir tane en az 4 oluyorYine mi ?
Sitede canım:)Sitede mi sorun var benim netten mi birşey yapamıyorum
Benim de ayni. Sitede bir sey var benceSitede mi sorun var benim netten mi birşey yapamıyorum
Allah yardımcınız olsunManisa,Malatya,Elazığ artçıları hiç bitmiyor.Deprem listesinde çoğunluk üçü var
Duyulacak siddette olmuyor AllahtanSürekli sallanıyor ki burası hergun bir tane en az 4 oluyor
Bugün 4.5 olmuşSürekli sallanıyor ki burası hergun bir tane en az 4 oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?