İstesen yine verirsin67lerden merhaba
Anlamıyorum az hareketsiz evde otursam anında geliyor
Kuzu o zaman 62-63 kiloydum
58 candır
Ben 70-71 bile olabilir:)3 aydır çoğunluk evdeyim çıkarsam ,arabayla:)Havalar ısınsın yürüyüş yapacağım:)67lerden merhaba
Anlamıyorum az hareketsiz evde otursam anında geliyor
Kuzu o zaman 62-63 kiloydum
58 candır
haftaya hazirlik yap sana misagir olacagim dedim cevap vermedinnSağol canım benim bugün neler neler vardı:)
Hayirdir cnm gecmis olsun7 kilo verdim stresten.
Ve kanım yine 3 düşmüş serum başlanacak yine
Yazdım dün görmedin mi:)haftaya hazirlik yap sana misagir olacagim dedim cevap vermedinn
Hayirdir cnm gecmis olsun
Ben takmamayi öğrendim galiba ne olsa amannn diyorum artık, çok aç ta olsam birşeye moralim bozulsa hemen iştahım kaçardi benimde şimdi eşimle bozuksak oluyo sadecDertler beni yiyor galiba ben anında eriyorum
Haber vermeden gelme demistihaftaya hazirlik yap sana misagir olacagim dedim cevap vermedinn
Hayirdir cnm gecmis olsun
En güzeli yürüyüş, zinde oluyor insanBen 70-71 bile olabilir:)3 aydır çoğunluk evdeyim çıkarsam ,arabayla:)Havalar ısınsın yürüyüş yapacağım:)
Ben geçen sene çağırdım hepsini pişman oldum bu sene düşünmüyorm cagirmayiNeden yaptığını biliyorum ben geçen ay kaynimin dogum günüydü onu kutladılar birlikte
..bugün de oğlum söylemiş babamın doğum günü olacak diye o da annene sor bakalım kutlayacak mi diyormuş
Senin çocuklar okula gitmeyecek mi minik?Haber vermeden gelme demisti
Kışın çıkamıyorum hemen hasta oluyorum:)En güzeli yürüyüş, zinde oluyor insan
Görmedim o halde bende özel olarak gelecegimmYazdım dün görmedin mi:)
Gelince haber ver özel hazırlık yapayım
İstesen yine verirsinHamura yüklenince kilolar geliyor zaten. Ama dediğim gibi kısa olsan daha büyük dert:)
Ben 70-71 bile olabilir:)3 aydır çoğunluk evdeyim çıkarsam ,arabayla:)Havalar ısınsın yürüyüş yapacağım:)
Görmedim o halde bende özel olarak gelecegimmYazdım dün görmedin mi:)
İstesen yine verirsinHamura yüklenince kilolar geliyor zaten. Ama dediğim gibi kısa olsan daha büyük dert:)
Ben 70-71 bile olabilir:)3 aydır çoğunluk evdeyim çıkarsam ,arabayla:)Havalar ısınsın yürüyüş yapacağım:)
Ben de bu ameliyattan sonra ilk kez cikacagim insallah,aylardir markete bile gidemedim :/Kışın çıkamıyorum hemen hasta oluyorum:)
yok ben hiç cagirmadim şimdiye kadar eşimle de bozugum zaten ilk defa doğum gününü kutlamaya cagim bakalım ne yapacakBen geçen sene çağırdım hepsini pişman oldum bu sene düşünmüyorm cagirmayi
Gidecekler canım bizde tatil uzamadi Akhisar ve Kırkağaç ta tatilSenin çocuklar okula gitmeyecek mi minik?
Gel canımGörmedim o halde bende özel olarak gelecegimm
Basarilar canimInsAllah canım bu haftadan sonra başlayacağım inşAllah
Bende babaannelere benzedim kendimi eve tıktım patik, çorap örüyorum
Yazdım dün görmedin mi:)
Görmedim o halde bende özel olarak gelecegimHaber vermeden gelme demisti
Uyudular mi bari ?:)yok ben hiç cagirmadim şimdiye kadar eşimle de bozugum zaten ilk defa doğum gününü kutlamaya cagim bakalım ne yapacak
Gidecekler canım bizde tatil uzamadi Akhisar ve Kırkağaç ta tatil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?