Sağol canım benim bugün neler neler vardı:)Hem bunlari yap hem diyett olurmu hicc ben gider gelir atarim agzimaa ellerine saglikk ama cok guzel görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim bugün neler neler vardı:)Hem bunlari yap hem diyett olurmu hicc ben gider gelir atarim agzimaa ellerine saglikk ama cok guzel görünüyor
Sağol canımellerine sağlık
Direk söyle ona sebastiyan geldi aklima. Sebastiyan diye biseymi vardii
Allah iyilik versin canımİyiyim canım çok şükür
Yok yemiyorum yesem 100 kilo olurum:)Bende öyle mutfaktaki bitene kadar gel git yerim gece bile kalkıp yerim
Bizde sadece deprem merkezi uzatılmış hatta çocuklar keşke olmasa diyor bende diyorum keşke yanımda olsalar gitmeselerBizim tüm il tatil:)
Ben onu çok yapıyorum yaBende öyle mutfaktaki bitene kadar gel git yerim gece bile kalkıp yerim
Buralarda mukaat var mı her şey kontrol altında mı:)Sana emanet ya:)Allah iyilik versin canım
İşte bizde çok hissettik o sebeple oldu:)6.8 bayağı büyük canım:)Bizde sadece deprem merkezi uzatılmış hatta çocuklar keşke olmasa diyor bende diyorum keşke yanımda olsalar gitmeseler
Asayiş berkemal,vukuat yok canımBuralarda mukaat var mı her şey kontrol altında mı:)Sana emante ya:)
Bende ama tatlı olunca daha güzel oluyor tatlı tuzlu farketmiyor ne bulsam yiyorumBen onu çok yapıyorum ya
Uyanıp gece yiyip yatıyorum
Sen ye ne de olsa kilo yapmıyor:)Ben onu çok yapıyorum ya
Uyanıp gece yiyip yatıyorum
Aynı bendeBende ama tatlı olunca daha güzel oluyor tatlı tuzlu farketmiyor ne bulsam yiyorum
Tamamdır komutanımAsayiş berkemal,vukuat yok canım
Tamamdır komutanım
7 kilo verdim stresten.Sen ye ne de olsa kilo yapmıyor:)
Abla size zaten yorum yapmaya gerek yok o tüm çocukların psikolojik destek alması şart benceİşte bizde çok hissettik o sebeple oldu:)6.8 bayağı büyük canım:)
Neye stres yapıyorsun yine7 kilo verdim stresten.
Ve kanım yine 3 düşmüş serum başlanacak yine