Geçmiş olsun kuzum:/7 kilo verdim stresten.
Ve kanım yine 3 düşmüş serum başlanacak yine
Görmesem inanacağım, 70 bile olsan boyun kurtarır seni :)Bakmaya devam edersem 68 olacağım
Aynen öyle canım:)Abla size zaten yorum yapmaya gerek yok o tüm çocukların psikolojik destek alması şart bence
Hatta rehber öğretmenlerin farklı konuşmalar hazırlamaları lazım hem çocuklari yatıştırmak hemde alıştırmak adına
Sağol kuzumGeçmiş olsun kuzum:/
O salata yoğurtla normalde ozaman yapar belki@BirTutamMutluluk20 bu hafta katilamam dedi sanırım ucuzlerin dogum günü varmış ..benim herifin de var yıllar sonra anası coştu kutlamak için bu arada
Geçmiş olsin kuzu bak sen stresten zayifliyorsin ben alıyorum tam tersiSağol kuzum❤
Oy nevoşum oyNeye stres yapıyorsun yine
Dertler beni yiyor galiba ben anında eriyorumGeçmiş olsin kuzu bak sen stresten zayifliyorsin ben alıyorum tam tersi
Neden yaptığını biliyorum ben geçen ay kaynimin dogum günüydü onu kutladılar birlikteO salata yoğurtla normalde ozaman yapar belki
Oğlu olduğunu mu hatirlamis
Bir ara konuşalımOy nevoşum oy
O zaman benimde içime kaciyorDertler beni yiyor galiba ben anında eriyorum
Kız Allah seni hiç güleceğim yoktuO zaman benimde içime kaciyor
Sen de mi kilo aldın yoksa
Görmesem inanacağım, 70 bile olsan boyun kurtarır seni :)
İyi geceler kuzumBen kızları yatırayım canlar öpüyorum hepinizi iyi geceler❤
Hayırlı geceler canımBen kızları yatırayım canlar öpüyorum hepinizi iyi geceler❤
İyi geceler Allah rahatlık versinBen kızları yatırayım canlar öpüyorum hepinizi iyi geceler❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?