Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Nevroş balık etinden kıyma yapıp köfte yapıyorlar içine beyaz peynir vs koyuluyordu
Balık köftesi güzel oluyordu da hiç peynirli denemedim

Allah korusun canım:)
Sonumuz hayır olur inşaallah
İnşaallah canım. Bende korkuyorum. Gece evde tekim. Bişey olsa çocuklara nasıl müdahale ederim diye düşünüyorum. Çantam hazır, hayat üçgeni oluşturdum. Orda duruyor

Çok kötüydü,çok insan gitti. Düğünler falan hep iptaldi
Düğün yapacak yer kalmamustiki,o zaman nerde bu imkanlar afad falan
Annemler bizi İstanbul'a yollamışlar di enkaz Lara yardıma gitmişler hep karşı binamızda çok ölen olmuş arkadaşlarım da varmış ben hatırlamıyorum hiç birini hâlâ boş o arsa cikarilamadi insanlar diye kimse yanaşmıyor oraya

Bende ona şaşırıyorum canım:)
Elazığ ve Malatya’da kalıcı konutlara ilişkin çalışmaları yürüttüklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Elazığ genelinde 58 yıkık, 981 ağır hasarlı binamız var, 3 bin 706 bağımsız bölümden oluşuyor. 823 orta hasarlı binamız var. Malatya genelinde 475 yıkık bina 4 bin 460 ağır hasarlı 20’de acil yıkılacak binamız mevcut” demişti.

İnşaallah canım. Bende korkuyorum. Gece evde tekim. Bişey olsa çocuklara nasıl müdahale ederim diye düşünüyorum. Çantam hazır, hayat üçgeni oluşturdum. Orda duruyor
Allah'a emanet olun

Annemler adıyamanda annem dedi ben böylesini görmedim. Elazığdakiler ne durumda kim bilir dedi o gece. Sabahına zaten
Valla acayip kötüydü. 99 depremini yaşamış biri olarak söylüyorum. Bi büyük deprem onu yaşamıştım, bu ikinci oldu

Abla çoğunluk köy de dimi Malatya daki evlerin o yüzden mi şehir merkezide diye Elazığ a gidildi acaba ..şükür ki yıkıma göre ölü sayisi az Malatya da

Valla acayip kötüydü. 99 depremini yaşamış biri olarak söylüyorum. Bi büyük deprem onu yaşamıştım, bu ikinci oldu
99 depremini babamda yaşamış. Onun gibi olmasada büyük dedi. O gece dışarıda beklemiş bir süre. Soğuktan içeri gitmek zorunda kalmışlar

Abla çoğunluk köy de dimi Malatya daki evlerin o yüzden mi şehir merkezide diye Elazığ a gidildi acaba ..şükür ki yıkıma göre ölü sayisi az Malatya da
İlçelerde canım ama merkezde acil tahliye edilip yıkılacak bina var.Hatta çalışılıyor.
Orada ölüm ve enkaz altında daha çok kişi olduğu için ve merkez üssü orası olduğu için dikkat çekiyor.

Ben de eskilere güveniyorum. Olduğum sehirde bir hastane var,duvarlari o kadar kalin ki 1 defa ben ordayken deprem oldu,bana misin demedi.Yikip yenisini yapacaklar saçma sapan

Zaten bizim burada dışarı çıkmak ne mümkün sokaklar dar heryer bina

99 depremini babamda yaşamış. Onun gibi olmasada büyük dedi. O gece dışarıda beklemiş bir süre. Soğuktan içeri gitmek zorunda kalmışlar
Bizde çoluk çocuk dışarı çıktık. Yollar ana baba günü. :/
İstanbul u düşünemiyorum bile. Burda bu kadar kargaşa oluyorsa, İstanbul çok zor.

Can kaybı ve kurtarma çalışmaları daha çok olduğu için Elazığ bence

Aynen abla ama tüm organizasyonlar iptal edilmeliydi bence maçlar konserler vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…