Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
99 u mu diyorsun

Yas ilan edildi mi ben mi kaçırdım
Yok canım edilmedi. Ama ilgileniyorlar.Kimse zor durumda kalmıyor. Ben yenilerin olduğu taraftayım bizim bu tarafta pek yok.
Okullarda tatil oldu.

Ben onu hissetmedim ama 2 gün sonra doğum gunumdu annem kutlamama izin vermemisti onu hatırlıyorum birde babam gece rüya sanmış depremi hissetmiş ama rüya sanıp bizim basimiza geçip ağlamış annem anlatır hep

Yok canım edilmedi. Ama ilgileniyorlar.Kimse zor durumda kalmıyor. Ben yenilerin olduğu taraftayım bizim bu tarafta pek yok.
Okullarda tatil oldu.
Akhsiar ve Kırkağaç ta da ara tatil uzatıldı köylerde yıkılan ev çok arkadaşımın babannesi evi yıkılmış

Çok kötüydü,çok insan gitti. Düğünler falan hep iptaldi

Hoşbuldum abla. sormadım kusura bakma nasılsın? Depremden çok korktuk annemler orda teyzemler ablam var birde. Yüreğim ağzımda telefon bekledim. Gurbette olmak çok zor bee
İyi diyelim iyi olsun canım
Aynen çok korktuk hala devam ediyor
Allah yardımcıları olsun.

Ölmekten vs hiç korkmuyorum yada bitinin ölmesinden.Tek derdim çocukların onu yaşaması
Rabbim korusun. Bu yıl fena yaa. Hastalıklar, depremler virüsler. Artçıları urfadan bile hissediyoruz. Allah yardımcınız olsun. Kahramanmaraş da da deprem bekleniyormuş, Adıyaman da öyle. Çevre iller baya hissediyor depremi

Allah korusun canım:)
Sonumuz hayır olur inşaallah

Burasıda öyle Malatya' da Elazığ'dan fazla yıkılmış.
Fay hatlarına bayağı baktım elazig in yanından geçip Malatya ya doğru giden fay kırılmış ya o yüzden ama Malatya da bu kadar yıkım olmasına rağmen

Elazığ a yığıldı tüm kanallar o tuhaf geldi bana

İllaki yardım ediliyor ihtiyaç yok ama ne bileyim tüm kanallara baktım göremedim ben bişey

Annemler adıyamanda annem dedi ben böylesini görmedim. Elazığdakiler ne durumda kim bilir dedi o gece. Sabahına zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…