Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Aynen canım :)
Ölü çok olmasa bile çok kişinin hayatı değişti.Evsiz kaldılar.
Biizm bile hayatımızı bir jac hafta da olsa ters düz etti düzen kaçtı

Evleri yok olmuş insanlarin Rabbim kimseyi darda koymasın çok zor

Niye göstermiyorlar anlamış değilim.
Benim evde hiç TV kapanmadi hatta elimde tek sürekli yeni video arattım depremle ilgili hiç rast gelmedim Malatya ya sadece deprem anı görüntüleri ndeb ibaret Rabbim yasatmasun bir daha

Çok zor zamanlardı evet

Benmi yanlış hatırlıyorum 10 üzeri ölüm olduğunda yas ilan ediliyordu en azından ben lisedeyken öyleydi
Ben kardeşime gitme maça dedim deprem sabahı grupa yaz bak iptal olmuştur dedim ne iptal edilmesi ya herkes çıkmış durağa dedi şaşırdım 3-5 olsa bile farketmez sonuçta can bu ya

Benim evde hiç TV kapanmadi hatta elimde tek sürekli yeni video arattım depremle ilgili hiç rast gelmedim Malatya ya sadece deprem anı görüntüleri ndeb ibaret Rabbim yasatmasun bir daha
Afet bölgesi ilan edilmesin diye olabilir:)

Gerçekten mi

Öyle olunca vergi alınmıyordu galiba
Doğru bak kredi vergi faiz vs bunlar hep erteleniyor Soma da yaşamıştık bu durumu biz ..krediler erteleniyor falan

Ben kardeşime gitme maça dedim deprem sabahı grupa yaz bak iptal olmuştur dedim ne iptal edilmesi ya herkes çıkmış durağa dedi şaşırdım 3-5 olsa bile farketmez sonuçta can bu ya
Aynen öyle ama burada artık insan hayatı ucuz, fb kulübü bildirim yapmıştı trabzon malatya maçı ertelendi oynansin diye, garip bir ülke olduk

Doğru bak kredi vergi faiz vs bunlar hep erteleniyor Soma da yaşamıştık bu durumu biz ..krediler erteleniyor falan
Bak şimdi tekrar baktım merkezde en işlek iki caddede 6 katlı 4 bina mühürlenmiş, iş merkezleri boşaltılmış. Orada çalışanlar çok üzgün.Yıkılacak bina dışında bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…