Yenilerde kontrol varmış.Bizim burda da aksine eskiler saglam yenilere guvenilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenilerde kontrol varmış.Bizim burda da aksine eskiler saglam yenilere guvenilmiyor
rabbim tekrar yaşatmasın99 da bizde ablamla enkazdan cikarildik küçüktüm tâbi çok etkilenmedim ama çocukluğumu hatırlamıyorum i zamana kadarını
O zaman olur,eğlencenin dibine vur bacımCocuklari bi arkadasima birakicam ondan bu hevesli haller
Türk müteahhitler el attıysa oraya daBizim burda da aksine eskiler saglam yenilere guvenilmiyor
Unutulmaz ki zaten tamamen,Allah tekrarından korusun.99 da bizde ablamla enkazdan cikarildik küçüktüm tâbi çok etkilenmedim ama çocukluğumu hatırlamıyorum i zamana kadarını
Hoşgeldin canımBende geldim iyi geceler
Amiiinrabbim tekrar yaşatmasın
Amin hiç kimseyerabbim tekrar yaşatmasın
Hoşgeldin:)Bende geldim iyi geceler
99 u mu diyorsunAh o Ağustosta olanı duysaydın:/
Yas ilan edildi mi ben mi kaçırdımTv göstermiyor can kaybı çok değil ama yıkılan bina çok
Rabbim tekrar yaşatmasın canım99 da bizde ablamla enkazdan cikarildik küçüktüm tâbi çok etkilenmedim ama çocukluğumu hatırlamıyorum i zamana kadarını
Ölmekten vs hiç korkmuyorum yada bitinin ölmesinden.Tek derdim çocukların onu yaşamasıAmin hiç kimseye
Evet 99 depremi99 u mu diyorsun
Yas ilan edildi mi ben mi kaçırdım
Hayır korkuyorum dolmaya falan da koyan olacak mı ki
Aminn canımUnutulmaz ki zaten tamamen,Allah tekrarından korusun.
Hoşbuldum abla. sormadım kusura bakma nasılsın? Depremden çok korktuk annemler orda teyzemler ablam var birde. Yüreğim ağzımda telefon bekledim. Gurbette olmak çok zor beeHoşgeldin canım
neyin var canım? Hasta mısınAyaga kalktigimda yapacagim.insallah
ellerine emeğine sağlıkBitti bile
HoşbuldumHoşgeldin:)