- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.916
- 698
Biizm bile hayatımızı bir jac hafta da olsa ters düz etti düzen kaçtıAynen canım :)
Ölü çok olmasa bile çok kişinin hayatı değişti.Evsiz kaldılar.
Evleri yok olmuş insanlarin Rabbim kimseyi darda koymasın çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biizm bile hayatımızı bir jac hafta da olsa ters düz etti düzen kaçtıAynen canım :)
Ölü çok olmasa bile çok kişinin hayatı değişti.Evsiz kaldılar.
Niye göstermiyorlar anlamış değilim.Haberle rde görmediğimizden bilmiyoruz işte
Amin inşaallahBiizm bile hayatımızı bir jac hafta da olsa ters düz etti düzen kaçtı
Evleri yok olmuş insanlarin Rabbim kimseyi darda koymasın çok zor
Aynen abla ama tüm organizasyonlar iptal edilmeliydi bence maçlar konserler vs
Benim evde hiç TV kapanmadi hatta elimde tek sürekli yeni video arattım depremle ilgili hiç rast gelmedim Malatya ya sadece deprem anı görüntüleri ndeb ibaret Rabbim yasatmasun bir dahaNiye göstermiyorlar anlamış değilim.
Çok zor zamanlardı evetDüğün yapacak yer kalmamustiki,o zaman nerde bu imkanlar afad falan
Annemler bizi İstanbul'a yollamışlar di enkaz Lara yardıma gitmişler hep karşı binamızda çok ölen olmuş arkadaşlarım da varmış ben hatırlamıyorum hiç birini hâlâ boş o arsa cikarilamadi insanlar diye kimse yanaşmıyor oraya
Ben kardeşime gitme maça dedim deprem sabahı grupa yaz bak iptal olmuştur dedim ne iptal edilmesi ya herkes çıkmış durağa dedi şaşırdım 3-5 olsa bile farketmez sonuçta can bu yaBenmi yanlış hatırlıyorum 10 üzeri ölüm olduğunda yas ilan ediliyordu en azından ben lisedeyken öyleydi
Afet bölgesi ilan edilmesin diye olabilir:)Benim evde hiç TV kapanmadi hatta elimde tek sürekli yeni video arattım depremle ilgili hiç rast gelmedim Malatya ya sadece deprem anı görüntüleri ndeb ibaret Rabbim yasatmasun bir daha
Aynen öyle,her yer doluZaten bizim burada dışarı çıkmak ne mümkün sokaklar dar heryer bina
Gerçekten miDüğün yapacak yer kalmamustiki,o zaman nerde bu imkanlar afad falan
Annemler bizi İstanbul'a yollamışlar di enkaz Lara yardıma gitmişler hep karşı binamızda çok ölen olmuş arkadaşlarım da varmış ben hatırlamıyorum hiç birini hâlâ boş o arsa cikarilamadi insanlar diye kimse yanaşmıyor oraya
Öyle olunca vergi alınmıyordu galibaAfet bölgesi ilan edilmesin diye olabilir:)
Bu işler tuhaf abla hemde çok tuhafAfet bölgesi ilan edilmesin diye olabilir:)
Doğru bak kredi vergi faiz vs bunlar hep erteleniyor Soma da yaşamıştık bu durumu biz ..krediler erteleniyor falanÖyle olunca vergi alınmıyordu galiba
Aynen öyle ama burada artık insan hayatı ucuz, fb kulübü bildirim yapmıştı trabzon malatya maçı ertelendi oynansin diye, garip bir ülke oldukBen kardeşime gitme maça dedim deprem sabahı grupa yaz bak iptal olmuştur dedim ne iptal edilmesi ya herkes çıkmış durağa dedi şaşırdım 3-5 olsa bile farketmez sonuçta can bu ya
Maalesef,deprem şehitleri mezarlıkları var burada her sene 17agustosta gidilir mevlutler okunurGerçekten mi
Haksızlık ama.Aynen canım:)
Bak şimdi tekrar baktım merkezde en işlek iki caddede 6 katlı 4 bina mühürlenmiş, iş merkezleri boşaltılmış. Orada çalışanlar çok üzgün.Yıkılacak bina dışında bunlar.Doğru bak kredi vergi faiz vs bunlar hep erteleniyor Soma da yaşamıştık bu durumu biz ..krediler erteleniyor falan
Ben sadece şuna takılıyorum burası neden konuşulmuyor:)Haksızlık ama.
Evet,sanki ayrı bir ülkede gibi,acayipBen sadece şuna takılıyorum burası neden konuşulmuyor:)