- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.916
- 698
Balık köftesi güzel oluyordu da hiç peynirli denemedimNevroş balık etinden kıyma yapıp köfte yapıyorlar içine beyaz peynir vs koyuluyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balık köftesi güzel oluyordu da hiç peynirli denemedimNevroş balık etinden kıyma yapıp köfte yapıyorlar içine beyaz peynir vs koyuluyordu
İnşaallah canım. Bende korkuyorum. Gece evde tekim. Bişey olsa çocuklara nasıl müdahale ederim diye düşünüyorum. Çantam hazır, hayat üçgeni oluşturdum. Orda duruyorAllah korusun canım:)
Sonumuz hayır olur inşaallah
Düğün yapacak yer kalmamustiki,o zaman nerde bu imkanlar afad falanÇok kötüydü,çok insan gitti. Düğünler falan hep iptaldi
Bende ona şaşırıyorum canım:)Fay hatlarına bayağı baktım elazig in yanından geçip Malatya ya doğru giden fay kırılmış ya o yüzden ama Malatya da bu kadar yıkım olmasına rağmen
Elazığ a yığıldı tüm kanallar o tuhaf geldi bana
İllaki yardım ediliyor ihtiyaç yok ama ne bileyim tüm kanallara baktım göremedim ben bişey
Allah'a emanet olunİnşaallah canım. Bende korkuyorum. Gece evde tekim. Bişey olsa çocuklara nasıl müdahale ederim diye düşünüyorum. Çantam hazır, hayat üçgeni oluşturdum. Orda duruyor
Valla acayip kötüydü. 99 depremini yaşamış biri olarak söylüyorum. Bi büyük deprem onu yaşamıştım, bu ikinci olduAnnemler adıyamanda annem dedi ben böylesini görmedim. Elazığdakiler ne durumda kim bilir dedi o gece. Sabahına zaten
Sagol canım. Hepimiz Allaha emanetizAllah'a emanet olun
AminSagol canım. Hepimiz Allaha emanetiz
Abla çoğunluk köy de dimi Malatya daki evlerin o yüzden mi şehir merkezide diye Elazığ a gidildi acaba ..şükür ki yıkıma göre ölü sayisi az Malatya daBende ona şaşırıyorum canım:)
Elazığ ve Malatya’da kalıcı konutlara ilişkin çalışmaları yürüttüklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Elazığ genelinde 58 yıkık, 981 ağır hasarlı binamız var, 3 bin 706 bağımsız bölümden oluşuyor. 823 orta hasarlı binamız var. Malatya genelinde 475 yıkık bina 4 bin 460 ağır hasarlı 20’de acil yıkılacak binamız mevcut” demişti.
99 depremini babamda yaşamış. Onun gibi olmasada büyük dedi. O gece dışarıda beklemiş bir süre. Soğuktan içeri gitmek zorunda kalmışlarValla acayip kötüydü. 99 depremini yaşamış biri olarak söylüyorum. Bi büyük deprem onu yaşamıştım, bu ikinci oldu
İlçelerde canım ama merkezde acil tahliye edilip yıkılacak bina var.Hatta çalışılıyor.Abla çoğunluk köy de dimi Malatya daki evlerin o yüzden mi şehir merkezide diye Elazığ a gidildi acaba ..şükür ki yıkıma göre ölü sayisi az Malatya da
Ben de eskilere güveniyorum. Olduğum sehirde bir hastane var,duvarlari o kadar kalin ki 1 defa ben ordayken deprem oldu,bana misin demedi.Yikip yenisini yapacaklar saçma sapan
Bizde çoluk çocuk dışarı çıktık. Yollar ana baba günü. :/99 depremini babamda yaşamış. Onun gibi olmasada büyük dedi. O gece dışarıda beklemiş bir süre. Soğuktan içeri gitmek zorunda kalmışlar
Can kaybı ve kurtarma çalışmaları daha çok olduğu için Elazığ benceAbla çoğunluk köy de dimi Malatya daki evlerin o yüzden mi şehir merkezide diye Elazığ a gidildi acaba ..şükür ki yıkıma göre ölü sayisi az Malatya da
Aynen abla ama tüm organizasyonlar iptal edilmeliydi bence maçlar konserler vsİlçelerde canım ama merkezde acil tahliye edilip yıkılacak bina var.Hatta çalışılıyor.
Orada ölüm ve enkaz altında daha çok kişi olduğu için ve merkez üssü orası olduğu için dikkat çekiyor.
Birde orda yikilanlar apartmandi yaCan kaybı ve kurtarma çalışmaları daha çok olduğu için Elazığ bence
Aynen canım :)Aynen abla ama tüm organizasyonlar iptal edilmeliydi bence maçlar konserler vs
Burada yıkılacak olanda apartman merkezde hatta tam çarşıda:)Acil yıkılacak.Birde orda yikilanlar apartmandi ya
Haberle rde görmediğimizden bilmiyoruz işteBurada yıkılacak olanda apartman merkezde hatta tam çarşıda:)Acil yıkılacak.