Yok canım edilmedi. Ama ilgileniyorlar.Kimse zor durumda kalmıyor. Ben yenilerin olduğu taraftayım bizim bu tarafta pek yok.99 u mu diyorsun
Yas ilan edildi mi ben mi kaçırdım
Okullarda tatil oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım edilmedi. Ama ilgileniyorlar.Kimse zor durumda kalmıyor. Ben yenilerin olduğu taraftayım bizim bu tarafta pek yok.99 u mu diyorsun
Yas ilan edildi mi ben mi kaçırdım
Ben onu hissetmedim ama 2 gün sonra doğum gunumdu annem kutlamama izin vermemisti onu hatırlıyorum birde babam gece rüya sanmış depremi hissetmiş ama rüya sanıp bizim basimiza geçip ağlamış annem anlatır hepEvet 99 depremi
Sağol canımneyin var canım? Hasta mısın
ellerine emeğine sağlık
Amin canımRabbim tekrar yaşatmasın canım
Akhsiar ve Kırkağaç ta da ara tatil uzatıldı köylerde yıkılan ev çok arkadaşımın babannesi evi yıkılmışYok canım edilmedi. Ama ilgileniyorlar.Kimse zor durumda kalmıyor. Ben yenilerin olduğu taraftayım bizim bu tarafta pek yok.
Okullarda tatil oldu.
Çok kötüydü,çok insan gitti. Düğünler falan hep iptaldiBen onu hissetmedim ama 2 gün sonra doğum gunumdu annem kutlamama izin vermemisti onu hatırlıyorum birde babam gece rüya sanmış depremi hissetmiş ama rüya sanıp bizim basimiza geçip ağlamış annem anlatır hep
İyi diyelim iyi olsun canımHoşbuldum abla. sormadım kusura bakma nasılsın? Depremden çok korktuk annemler orda teyzemler ablam var birde. Yüreğim ağzımda telefon bekledim. Gurbette olmak çok zor bee
Rabbim korusun. Bu yıl fena yaa. Hastalıklar, depremler virüsler. Artçıları urfadan bile hissediyoruz. Allah yardımcınız olsun. Kahramanmaraş da da deprem bekleniyormuş, Adıyaman da öyle. Çevre iller baya hissediyor depremiÖlmekten vs hiç korkmuyorum yada bitinin ölmesinden.Tek derdim çocukların onu yaşaması
Allah yardımcınız Olsun abla anne olunca herşey daha zormuşÖlmekten vs hiç korkmuyorum yada bitinin ölmesinden.Tek derdim çocukların onu yaşaması
Ben eşime ikram ederim şahsen yapın siz yanına bir ayran calkalariz
Burasıda öyle Malatya' da Elazığ'dan fazla yıkılmış.Akhsiar ve Kırkağaç ta da ara tatil uzatıldı köylerde yıkılan ev çok arkadaşımın babannesi evi yıkılmış
Aynen canımAllah yardımcınız Olsun abla anne olunca herşey daha zormuş
Amin hepimizin. Buradada oluyor marmariste oldu daha yeni. Allah korusun hepimizi.İyi diyelim iyi olsun canım
Aynen çok korktuk hala devam ediyor
Allah yardımcıları olsun.
O zaman onu sen yap:)
Kaşarlı hamsi tava yapmıştım.Labneli niye olmasın:)
Allah korusun canım:)Rabbim korusun. Bu yıl fena yaa. Hastalıklar, depremler virüsler. Artçıları urfadan bile hissediyoruz. Allah yardımcınız olsun. Kahramanmaraş da da deprem bekleniyormuş, Adıyaman da öyle. Çevre iller baya hissediyor depremi
Amin canım Allah'a emanet olunAmin hepimizin. Buradada oluyor marmariste oldu daha yeni. Allah korusun hepimizi.
Nevroş balık etinden kıyma yapıp köfte yapıyorlar içine beyaz peynir vs koyuluyordu
Fay hatlarına bayağı baktım elazig in yanından geçip Malatya ya doğru giden fay kırılmış ya o yüzden ama Malatya da bu kadar yıkım olmasına rağmenBurasıda öyle Malatya' da Elazığ'dan fazla yıkılmış.
Annemler adıyamanda annem dedi ben böylesini görmedim. Elazığdakiler ne durumda kim bilir dedi o gece. Sabahına zatenRabbim korusun. Bu yıl fena yaa. Hastalıklar, depremler virüsler. Artçıları urfadan bile hissediyoruz. Allah yardımcınız olsun. Kahramanmaraş da da deprem bekleniyormuş, Adıyaman da öyle. Çevre iller baya hissediyor depremi