• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Ben kafayı yiyecektim düne kadar dün kendi kendime depresyona girdigimi farkettim sonrasında bir video izleyip sabaha kadar ağladım ama deprem le ilgili değildi

Ve sanırım m artcilarin bitmesi ile biraz kendime geldim ama kaç gündür psikoloji falan kalmadı
Geçer inşaallah :dua:

Almadim kanka sanirim bu sponsorlu yarismaya katilamicam🙄4 subat oglanlarin dogum gunu,diger hafta annemin dogum gunu subatin sonu kardesim geliyo full doluyum anlicaginiz🙄

Nassin baci😍😍

Oce suruyodum kanka:KK70:
İyidir bacı,sen nasılsın?🥰yokluğun belli oluyor 😍

Tv göstermiyor can kaybı çok değil ama yıkılan bina çok:KK43:
Gecen japonyadaki deprem aninda cekilen videoya bakiyorum koskoca gokdelen besik gibi sallaniyo ama panik yok cunku onlemler alinmis binanin altina neler dosemislerse artik hic etkilenmiyo bina

Gecen japonyadaki deprem aninda cekilen videoya bakiyorum koskoca gokdelen besik gibi sallaniyo ama panik yok cunku onlemler alinmis binanin altina neler dosemislerse artik hic etkilenmiyo bina
Yeni binalar öyle diyorlar ama güvenmiyoruz.Eskilerde yıkılan çok:(

Adamlar organize,bizde her şey Allah'a emanet

Muhakkak,şiddetle alakalı dedim canım ben.Gecenin o vakti yıldızların sanki elle tutulacak kadar yakın olması falan. Yani gerçekten faciaydi:KK43:
Rabbim kimseye yaşatmasın:(

Bizim burda da aksine eskiler saglam yenilere guvenilmiyor🙄
Ben de eskilere güveniyorum. Olduğum sehirde bir hastane var,duvarlari o kadar kalin ki 1 defa ben ordayken deprem oldu,bana misin demedi.Yikip yenisini yapacaklar saçma sapan

Back