Belki normal bir zaman olsa bu psikolojide olmam.Zaten normal değilim.Az kaldı geliyorlarÇok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki normal bir zaman olsa bu psikolojide olmam.Zaten normal değilim.Az kaldı geliyorlarÇok zor
Geçer inşaallahBen kafayı yiyecektim düne kadar dün kendi kendime depresyona girdigimi farkettim sonrasında bir video izleyip sabaha kadar ağladım ama deprem le ilgili değildi
Ve sanırım m artcilarin bitmesi ile biraz kendime geldim ama kaç gündür psikoloji falan kalmadı
Almadim kanka sanirim bu sponsorlu yarismaya katilamicam4 subat oglanlarin dogum gunu,diger hafta annemin dogum gunu subatin sonu kardesim geliyo full doluyum anlicaginizAzerin aldı mi tarif hala yok ortalıkta
Nassin baciUzun zamandır görmedim ben
Oce suruyodum kankaEtiketlere de gelmedi hala ://
Hangimiz normaliz kiBelki normal bir zaman olsa bu psikolojide olmam.Zaten normal değilim.Az kaldı geliyorlar
Tv göstermiyor can kaybı çok değil ama yıkılan bina çokAh o Ağustosta olanı duysaydın:/
İyidir bacı,sen nasılsın?yokluğun belli oluyorAlmadim kanka sanirim bu sponsorlu yarismaya katilamicam4 subat oglanlarin dogum gunu,diger hafta annemin dogum gunu subatin sonu kardesim geliyo full doluyum anlicaginiz
Nassin baci
Oce suruyodum kanka
Sonumuz hayır olsun:)Hangimiz normaliz ki
Gecen japonyadaki deprem aninda cekilen videoya bakiyorum koskoca gokdelen besik gibi sallaniyo ama panik yok cunku onlemler alinmis binanin altina neler dosemislerse artik hic etkilenmiyo binaTv göstermiyor can kaybı çok değil ama yıkılan bina çok
Muhakkak,şiddetle alakalı dedim canım ben.Gecenin o vakti yıldızların sanki elle tutulacak kadar yakın olması falan. Yani gerçekten faciaydiTv göstermiyor can kaybı çok değil ama yıkılan bina çok
Amin aminSonumuz hayır olsun:)
Yeni binalar öyle diyorlar ama güvenmiyoruz.Eskilerde yıkılan çokGecen japonyadaki deprem aninda cekilen videoya bakiyorum koskoca gokdelen besik gibi sallaniyo ama panik yok cunku onlemler alinmis binanin altina neler dosemislerse artik hic etkilenmiyo bina
Kendime uygun kategori ariyorum baci napayimyarin dugun var bi de onu dusunuyorumİyidir bacı,sen nasılsın?yokluğun belli oluyor
Adamlar organize,bizde her şey Allah'a emanetGecen japonyadaki deprem aninda cekilen videoya bakiyorum koskoca gokdelen besik gibi sallaniyo ama panik yok cunku onlemler alinmis binanin altina neler dosemislerse artik hic etkilenmiyo bina
Rabbim kimseye yaşatmasınMuhakkak,şiddetle alakalı dedim canım ben.Gecenin o vakti yıldızların sanki elle tutulacak kadar yakın olması falan. Yani gerçekten faciaydi
Bizim burda da aksine eskiler saglam yenilere guvenilmiyorYeni binalar öyle diyorlar ama güvenmiyoruz.Eskilerde yıkılan çok
Doğum günlerini atlatınca katılırsın:))O kadar çocukla zor olmuyor mu düğün?Kendime uygun kategori ariyorum baci napayimyarin dugun var bi de onu dusunuyorum
AmiiiinRabbim kimseye yaşatmasın
Cocuklari bi arkadasima birakicam ondan bu hevesli hallerDoğum günlerini atlatınca katılırsın:))O kadar çocukla zor olmuyor mu düğün?
99 da bizde ablamla enkazdan cikarildik küçüktüm tâbi çok etkilenmedim ama çocukluğumu hatırlamıyorum i zamana kadarınıRabbim kimseye yaşatmasın
Ben de eskilere güveniyorum. Olduğum sehirde bir hastane var,duvarlari o kadar kalin ki 1 defa ben ordayken deprem oldu,bana misin demedi.Yikip yenisini yapacaklar saçma sapanBizim burda da aksine eskiler saglam yenilere guvenilmiyor