- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Hayır bu tarif sadece bu haftaya özel:)
Haftaya başka vereceğim:)
Hepiniz yan çiziyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır bu tarif sadece bu haftaya özel:)
Haftaya başka vereceğim:)
Hepiniz yan çiziyorsunuz
Labneli tarif yapamıyorlarmış
Biz eskiden labneyi de kendimiz yapardık dimi nevoşumLabneli tarif yapamıyorlarmış
Aynen canım( cık cık cık)Biz eskiden labneyi de kendimiz yapardık dimi nevoşum
Tembel bunlar çocuklara da hazır bez kullanıyolar
Insallah canim ayaga kalktimya sukur Ben bir daha ayak kalkabileceğimi zannetmiyodum sancinin siddetinden sukur suan iyiyimTekrar çok geçmis olsun canim. Kesin sonuç çıksın,tedavin olsun da rahatla inşallah.
Sağlık gibisi yok,cok şükür canım.Insallah canim ayaga kalktimya sukur Ben bir daha ayak kalkabileceğimi zannetmiyodum sancinin siddetinden sukur suan iyiyim
Herkes bizim gibi marifetli olamıyorLabneli tarif yapamıyorlarmış
Bizim tarif hayali kimse göremez.Nazarda değmez ohhhh ne güzelNevreste daha ikimizin tarifi gelecek
Öyle canımHerkes bizim gibi marifetli olamıyor
Doğru söze ne denir Yine de nazarlık koyarızBizim tarif hayali kimse göremez.Nazarda değmez ohhhh ne güzel
Öyle canım
Maşaallah bizeDoğru söze ne denir Yine de nazarlık koyarız
Sonsuz milyon kere hem deMaşaallah bize
Benim tariften mi bahsediyorsunuz kulağım çınladıNevreste daha ikimizin tarifi gelecek
Olmayan ineklerimin samanıHaftaya vardiya dönüşü dedi canım kocam daha uzun kalırsın dedi
Korkma benden sen benim sizin gibi hektarlık bahçem yok Canfeb gibi samanim yok limon konduracak
Aynen canimSağlık gibisi yok,cok şükür canım.
Yok Nevreste ve benim tariftenBenim tariften mi bahsediyorsunuz kulağım çınladı
Belki benim tariftirYok Nevreste ve benim tariften