- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
- 448
vallah bu felaketlerde sonra hiç iyi değilim ya çığ ve uçak kazasıyorgun anneanne ablacım nasılsın :))
Ben çok şaşkınım insanın aklına gelmeyen başına ne gelir ya hiç aklıma gelmeyen ölüm şehit haberleri geliyor kaç gündürvallah bu felaketlerde sonra hiç iyi değilim ya çığ ve uçak kazası
şükür jennam iyi sayılırım bugünİyi gibiyim,sen nasılsın minik ?
Abla orası ile benim bulunduğum yer kıyaslanamaz zaten orası bir gerçek burda merkez de de hasarlı yer yok merkez üstü Soma ve akhisarin tam ortasinda İstanbul'a giden fay bizim altimizdan geçiyor ve İstanbul hissediyor ..Canım burada 4000 bina yıkılmış 100 lerce ağır hasarlı var
Ondan tatil edildi.Sizin şimeilik tatil zor çünkü bu artçılar aylarca sürecek
Hangi bir tatil olsun.
Görümcemin kızının okul yıkılacakmış.Başka EK Binaya geçecekler iki devre olacak ...Düşün burada durum böyle
Hiç ihtiyaç olmasın canım inşaallah:/şükür jennam iyi sayılırım bugün
Abla orası ile benim bulunduğum yer kıyaslanamaz zaten orası bir gerçek burda merkez de de hasarlı yer yok merkez üstü Soma ve akhisarin tam ortasinda İstanbul'a giden fay bizim altimizdan geçiyor ve İstanbul hissediyor ..
Yani demek istediğim Akhisar a verilen tatil bize de verilseydi ...
Neyse olan oldu inşallah bundan sonrası için güzel şeyler yapılır ne diyelim artık :/
Sen kimse yokken de hele yarışma yani bir daha ki kategori tarifleri yarışma bitmeden mi alacağızHiç ihtiyaç olmasın canım inşaallah:/
Cumartesi'yi bekleyin:)Sen kimse yokken de hele yarışma yani bir daha ki kategori tarifleri yarışma bitmeden mi alacağız
Ya abla birde şunu diyeceğim kategori daralsa mi acabaCumartesi'yi bekleyin:)
Onu Pınar belirliyor canımYa abla birde şunu diyeceğim kategori daralsa mi acabamesela sütle herşey yapılır yoğurtla da öyle
Yok onu demedim mesela sütle yapılacak olan tarifleri tatlılar yada tuzlular diye sınırlandırmak da mıOnu Pınar belirliyor canım
Onlar istiyor biz yapıyoruz:)Yok onu demedim mesela sütle yapılacak olan tarifleri tatlılar yada tuzlular diye sınırlandırmak da mı
Onlar şunu demiyor mu mesela ürün belirleyip misal pınar yoğurt kullanın diyor yaOnlar istiyor biz yapıyoruz:)
Bilmiyorum canım gelsin görelimOnlar şunu demiyor mu mesela ürün belirleyip misal pınar yoğurt kullanın diyor ya
Hani diyorum ki sizde kendi aranızda sadece yoğurt üzerinden kategori yi mi belirleseniz siz kazenle
Mesela birk urabiye tarifene de yoğurt konur İskender e de
.
Sütle corba da yapılır tatlı da onu düşündüm nedense :)
Tamam bakalım abla ben sahsen labne üzerine bu kadar şiddetli tarif beklemiyordum coştu bizim kizlarBilmiyorum canım gelsin görelim
Sen de yapsan görsek:)Tamam bakalım abla ben sahsen labne üzerine bu kadar şiddetli tarif beklemiyordum coştu bizim kizlar
Ben eşimi kafalama üzerine yogunlastim onun da gidesi var bu hafta aileme gitmek istiyorumSen de yapsan görsek:)
Hani bir laf varya solda sıfır kalırsın diye ben bu tariflerin yanında anca en sondaki yuvarlanan rakam olurumSen de yapsan görsek:)
Amacımız katılmak değil miHani bir laf varya solda sıfır kalırsın diye ben bu tariflerin yanında anca en sondaki yuvarlanan rakam olurum
Abla desen kiAmacımız katılmak değil miBaşka tarif vereyim mi?
Yapmıyacak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?