Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pistten çıkan uçak değil mi ?Pendikte uçak kazasi olmuş
Geçen sene felaket kötüydü benim için,bu sene daha da kötü geçecek galibaNe oluyor böyle bu sene 52 kişi Hastaneye kaldırılmış
Evet canımPistten çıkan uçak değil mi ?
Öğlen minibüse çığ,akşam uçak kazası:/Evet canım
Çok şükür bizde daha etkilenmedik ama sürekli büyük hastalık,kaza ve afetler var bu araGeçen sene felaket kötüydü benim için,bu sene daha da kötü geçecek galiba
Allah beterinden korusun ,âmin.Çok şükür bizde daha etkilenmedik ama sürekli büyük hastalık,kaza ve afetler var bu ara
Çok şükür bizde daha etkilenmedik ama sürekli büyük hastalık,kaza ve afetler var bu ara
Çok kötü geldi bu yılDaha yeni bir ay bitti ölüm sayısına bakın ya
Jennacim Bursa' yi ben de çok seviyorum. Gazianteplileri de sevmeni ümit ediyorum.EveetBursa'yı ve Bursalıları çok severim
Çok kötü geldi bu yıl
Sevmem mi ?En çok görmek istediğim şehirler listesinin basındaJennacim Bursa' yi ben de çok seviyorum. Gazianteplileri de sevmeni ümit ediyorum.
Amin kuzumRabbim beterinden saklasin
Hayırlı akşamlar ablacım nasilsin. Abla ben buseferkine katilamicam haberin olsun,Hayırlı akşamlar
Tamam canım sen bilirsinİyiyim sen nasılsın:)Hayırlı akşamlar ablacım nasilsin. Abla ben buseferkine katilamicam haberin olsun,
Allah iyilik versin ablamŞükür abla az boğaz ağrısı var onun harici iyiyim bende,Tamam canım sen bilirsinİyiyim sen nasılsın:)
Amin canimAllah beterinden korusun ,âmin.
Aynen canimRabbim korusun, ne felaket bir yıl oluyor, felaketler bir günü bile boş geçmiyor